Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקורד 2001 דגם בריטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שמאוד אהב את האקורד 2001 הבריטית עם מנוע 1.8 אוטומט, בגירסה הכי מאובזרת עם הסנרוף, ג'נטים מהחברה, חלונות חשמל וכו'.

מה דעתכם על הרכב? מבחינת צריכת דלק נוחות נסיעה, יש מחלות או משהו שכדי לבדוק לפני שקונים? כמה שיותר מידע יותר טוב.

תודה מראש.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רכב שנותן תמורה טובה למחיר,מאוד מהנה לנהיגה,הגה מדויק,הג'אנטים והסאנרוף מוסיפים לפוזה הכללית (למרות שאני משוחד),ואפילו יש בקרת שיוט.

אין מחלות ילדות שידוע לי עליהם בדגם הזה,חוץ מדהיה מוקדמת של הפנסים הקדמיים. מומלץ לראות היסטוריית טיפולים מסודרת,זה חוסך הרבה כאב ראש אח"כ,.

מצד שני,בטיחות מוטלת בספק (2 כריות אויר בלבד),צריכת דלק ממוצעת של 1:11 בנסיעה קצת תובענית (הרכב פשוט דורש את זה) אני מניח שבנהיגת שיוט אפשר להגיע ל 1:13/4, מרווח במושב האחורי יחסית לא גדול,דיי ספרטני (אין בקרת אקלים,אין חיישנים כלשהם) יחסית לרכב מנהלים,ותנוחת ישיבה נמוכה כיאה להונדה.

זה בערך מה שיש לי לספר,קח מפה את מה שנוגע לחבר שלך שיעשה את השיקולים שלו.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

תודה רבה על המידע זה מאוד עזר, הרכב שנת 2002 לא 2001 ומגיע עם בקרת אקלים, ובקרת שיוט, מה מפרט טכני? משום מה לא ראיתי בקארפוליו שום אקורד שמגיעה עם מנוע 1.8?

וגם כמה עולה טסט שנתי?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא מצאת כי באתר הנ"ל מופיעות רק ההונדות המיוצרות ביפן (רשום מתחת לשם המותג JP)

נתונים על הרכב תוכל למצוא כאן : http://www.autozine.org/Graveyard/html/Honda/Accord_VI.html רד על סוף הדף למטה ותחפש את המנוע 1.8

או כאן : http://www.purehonda.com/cool/euro/index.html

בכלל תרשום בגוגל European Accord 1.8 תמצא את כל מה שאתה צריך.

בהצלחה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
כמה עולה טסט שנתי?

1386 ש"ח אם היא בקבוצת רישוי 4, 1483 ש"ח, אם היא בקבוצת רישוי 5.

לדעתי, היא בקבוצה 5, זה היה דגם יקר יחסית בזמנו.

פורסם

כמה שאני יודע, הדגם האמריקאי מבוסס על פלטפורמה מתקדמת יותר, לאומת דגם בריטי שמבוסס על אקורד דור קודם. מעבר לזה, דגם אמריקאי בא עם מנועים בראים יותר, 2.0, 2.2 ו-V6 3 ליטר בעל 200 סוסים ושני אגזוזים עם סופיות כרום מקוריות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב מגיעה עם בקרת שיוט

"מחלות" הילדות שיש להתיחס אליהן הן גירים מחליקים, נעילת דלתות שאינה מתפקדת ובעיות עם הגומיות של מערכת ההיגוי.

בסה"כ במידה וטופל כראוי הרכב יפגין אמינות טוב, הוא אינו מהיר במיוחד ואפילו ניתן להגיד שהוא קצת כבד.

בשיוט נינוח על 100 וקצת הוא דווה כל שקל, למי שרוב נסיעותיו הן בפקקים כדאי לחפש אחר אטלטרנטיבות אחרות.

טיפול שותף ומיני תיקונים ברכב גם הם אינם זולים, טיימינג במוסך יגרד את ה2000 צמיגים ב1500 ועוד.

כדאי שייקח בחשבון את העובדה שכל קילומטר ברכב יעלה לו כשקל שבעים ויותר (בשקלול לאורך כמעט 40K), לדעתי במידה ומדובר בבחור אחרי צבא יש מכוניות מעניינות יותר גם במחירים אלו שיהיו זולות יותר לאחזקה שוטפת, היות ואצלנו הרכב משמש את כל המשפחה אנחנו מרוצים עד הגג.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תשמע האוטו שווה ת'כסף ובכל זאת זה אוטו מנהלים,אכן גם הביצועים שלו טובים,מחלות תיבדוק ת'גיר שלא עושה בעיות,עצה שלי תיקנה ת'אוטו

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

• תוכן חדש...