Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחבריי הפורום,

אני צריך עזרה (כן, כמו כולם, דחופה) בהחלטה האם לבטל הזמנה של שירוקו 1.4 ידנית שמגיעה בסוף החודש (כן, עוד 5 ימים).

בהתחשב בזה שהשיקו GTI חדשה, אשר לפי העיתונות צפי המחיר לגרסת הבסיס יהיה בסביבות ה200K, הבדל של כ20K מהשירוקו אשר פתאום משנה את כללי המשחק.(לפחות בשבילי)

בגדול מעניינים אותי שני פרמטרים, ההבדל בין שני המנועים (מבעלי הניסיון שיצא להם לנהוג על שני הרכבים) וההבדלים ברכות/קשיחות ובכלל התנהגות.

כמו שכבר ציינתי בשרשור אחר, ביצעתי נהיגת מבחן על השירוקו 2.0 ועל הגולף 1.4 160.

ניסיתי לדמיין איך זה יהיה על שירוקו 1.4 ידנית אך ללא הצלחה, בגולף הרגשתי מנותק לחלוטין מהכביש כך שזה טשטש אותי לגמרי בתחושות.

לעומת זאת בשירוקו 2.0 הסיפור היה אחר לגמרי, תחושה של כוח מתפרץ ולא מרוסן, ניהלתי מן דיאלוג עם הרכב והייתה לי תחושה תוך כדי נהיגה שהוא אומר לי, "סומך עליך, מכאן אני בידיים שלך, סע!"

(לא, זה לא היה קיט מאביר על גלגלים, ולהוכחה לא היה אור אדום שרץ משמאל לימין ומימין לשמאל על הגריל)

אם מתעלמים מנתון צריכת הדלק, כמה גדולה או קטנה לדעתכם הפשרה במנוע 1.4 מול ה2.0 מבחינה ספורטיבית ואולי יותר מכל מבחינת תחושת ה"חיות" של רכב ספורט?

אני יודע שמ0 ל100 המכוניות דיי דומות על הדף למרות שבמציאות הרגיש לי אחרת.

ולגביי ה100+ קמ"ש, אני יודע שההבדלים דיי גדולים, וזה לא שאני מתכוון לטוס על הכביש אבל גם לא רוצה ל"החנק" פתאום ב100 קמ"ש בתאוצת ביניים.

גם מאוד מעניין אותי לקבל פידבק מבעלים נוכחיים של השירוקו 1.4 ידנית.

אני חיכיתי, חסכתי(כל אגורה) וחלמתי הרבה זמן עד לרגע הזה (רכישת מכונית ספורט) ואין לי כוונה להתפשר בעניין, אפילו אם זה אומר ללכת על יד שנייה או להוסיף 20K לחדשה. (עוד החלטה שאצטרך לקבל במקרה שאבטל)

תודה רבה,

--רן.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין שום דבר מנותק בGTI, לפחות בהשוואה לגולף סטנדרטית. זה עולם אחר. בין שירוקו 1.4 לGTI, ההתלבטות שלי הייתה נמשכת בדיוק עד הרגע שבו הבנתי את השאלה. בקיצור, GTI בלי לחשוב שניה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אין פה מה לחשוב בכלל, GTI זאת ליגה אחרת.

תתחדש!

* רק לא בלבן ליסינג :wink:.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

התלבטות קשה, אני כרגע מוכר את הרכב שלי ורוצה להביא שירוקו כניראה, אבל אם היה לי את התקציב, אני חושב שהייתי הולך על GTI לבנה 3 דלתות DSG, רכב מדהים.

פורסם
התלבטות קשה, אני כרגע מוכר את הרכב שלי ורוצה להביא שירוקו כניראה, אבל אם היה לי את התקציב, אני חושב שהייתי הולך על GTI לבנה 3 דלתות DSG, רכב מדהים.

לאור התגובות פה ושיקול דעת ארוך בנושא, יש מצב שתתפנה הזמנה אחת של שירוקו 1.4 ידנית לבנה.

פורסם

לדעתי ההתלבטות שלך עלולה להפוך לבעיה של צ'מפיון בזמן הקרוב.

GTI ידנית בתמחור הנוכחי יוצרת בעיית תמחור לשירוקו 1.4 הידנית

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

ללא צל של ספק החלטה קשה, אני אישית הייתי הולך על השירוקו, ו95 אחוז מההחלטה הזו מבוססת על המראה החיצוני שפשוט מושך אותי כמו מגנט לרכב. שלא תבין לא נכון, הגולף רכב יפיפה ולא הייתי מתנגד לתת הרבה בשבילו, אבל השירוקו פשוט משאיר אותי שפיץ-לס :)

אבי.

פורסם
לדעתי ההתלבטות שלך עלולה להפוך לבעיה של צ'מפיון בזמן הקרוב.

GTI ידנית בתמחור הנוכחי יוצרת בעיית תמחור לשירוקו 1.4 הידנית

לדעתי קהל היעד קצת אחר. אני יודע שזו דוגמא קצת רחוקה, אבל תראה איך שהאוקטביה RS אף פעם לא נמכרה במספרים משמעותיים למרות הנתונים. מעבר לזה, הייתי מצפה שצ'מפיון יורידו את המחיר שלה בחזרה למחיר ההשקה, שהיה הגיוני למדי. אולי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ללא צל של ספק החלטה קשה, אני אישית הייתי הולך על השירוקו, ו95 אחוז מההחלטה הזו מבוססת על המראה החיצוני שפשוט מושך אותי כמו מגנט לרכב. שלא תבין לא נכון, הגולף רכב יפיפה ולא הייתי מתנגד לתת הרבה בשבילו, אבל השירוקו פשוט משאיר אותי שפיץ-לס :)

אבי.

מסכים איתך לגבי הלוק, רוב האנשים לא נשארים אדישים מול השירוקו.

אבל במקרה הזה בשבילי מנוע לוקח לוק. (2.0 מול ה1.4)

אם חשבת שזאת התלבטות קשה, תאר לך שהשירוקו 2.0 היה במחיר של הגולף...

(כנראה שאז הייתי מבצע את ההחלטה לפי מספר הדלתות, 3 דלתות שירוקו - אם כבר אז כבר, ו-5 דלתות גולף, לא שיש ברירה.)

פורסם

אני מניח שזה תלוי בגיל.

20-30, בלי ילדים ובלי בעיות גב: שירוקו.

30-40, ילדים, אישה, קניות בסופר, פריצת דיסק: GTI עם 5ד'.

40-50: צריך להזכיר לעצמך שאתה צעיר, יכול להחזיק רכב שני: GTI עם 3ד'.

50+: אף אחד כבר לא מאמין שאתה צעיר, אבל ויאגרה עושה את העבודה: שירוקו (כי גם האגו צריך ויאגרה).

;-)

כמובן, בהומור.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

bar72,

20-30 בלי ילדים, בלי בעיות גב, חולה הגה אבל ללא חשבון בנק בשוויץ (שירוקו 2.0 עולה 230+): גולף GTI ידנית. :)

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על הGTI מטעמי פרקטיות כמובן.

המנוע והכח משחקים תפקיד משמעותי. ל1.4 פוטנציאל שיפורים קטן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בע"ה זאת תהיה ההתלבטות שלי בקרוב.

נשאיר את החלומות בצד וניגש לעיניינך,לאחר שנכנסתי חזור ושוב לשני הרכבים(אומנם לא לGTI אלה לTSI-מדובר על הגולף) ההרגשה בשירוקו היתה הרבה יותר נעימה.שלא תבין אותי לא נכון,הגולף מרגישה גם נעימה ונותת תחושה של חום לעומת כל יפנית\אמריקאית אך השירוקו נותת הרגשה של "חיבוק".

שהתיישבתי בפנים (אני 1.95) המרחק מהגג היה מספיק לגבוה שלי,מבחינת מרחק ישיבה מהדוושות,מה שחסר לי באיביזה מושלם בשירוק(רגל כמעט מתוחה עד לסופה כאשר הכסא לקוח אחורה עד הסוף).

בגולף המרחק ישיבה כאשר הכסא נקלח לסופו פשוט נוח.

השירוקו נראת יותר "בריאה" בדיפון הפנימי,מבחינת עיצוב אני אוהב את העיצוב של שני הרכבים עם נטיה לשירוקו.

עניין הפרקטיות,השירוקו היא 4 מושבים לעומתה הGTI בעלת ה5 מקומות ישיבה.

אני יודע שאני לרוב(95 אחוז) לא לוקח יותר מ3 נוסעים ביחד איתי ברכב לכן עניין המקומות אישית לי אני מעדיף 4 מקומות ושכולם ישבו בנוח ולא צפוף.

קח את שני הרכבים למבחן(אם לא לקחת את השירוקו לפני הקניה) וקח אולי תוכל לקבל החלטה יותר קלה.

בן

Got To love It

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...