Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תא הנוסעים של הGTI שונה מהותית מזה של TSI מבחינת ההרגשה (הגה, מושבים, קצת עיצוב). מה שכן, תא הנוסעים של הGTI החדשה מודרני ומוצלח יותר מזה של השירוקו, שמתבסס על התא המיושן יחסית שבEOS.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכיסאות מאחורה בשירוקו הם הטריידאופ של העיצוב היפה, לא כל כך נוח (בגלל הזוית) לעומת הגולף.

לגביי הכיסאות מקדימה, התנוחה היא אכן נמוכה וקרבית אבל ליום יום אני מעדיף תנוחה קצת יותר גבוהה כמו שהרגשתי בגולף.

תקנו אותי אם אני טועה אבל הכיסאות בשירוקו יותר נמוכים מאשר בגולף, או שזאת סתם הייתה תחושה שלי?

מסכים, השירוקו מדהימה מבחינה חיצונית ומרשימה יותר מהגולף GTI ה"סולידית".

בינתיים התחושה שלי היא שהשירוקו 2.0 לא מצדיקה את ההפרש הגדול במחיר.

אני מחכה לנסיעת מבחן על הGTI, אני סקרן לחוש כבר את ההבדלים בינה לבין השירוקו.

בינתיים אני עוד באויר בעניין, נראה איך הענינים יתגלגלו, צפו לעדכונים.

bar72, ה30K האלה זה הקש שישבור את גב הגמל! :)

(אם לא התוספת של ה20K בשביל הGTI)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לחבריי הפורום על הייעוץ הרב (על כל הודעותיי/שיגעונותיי).

היום ביצעתי נסיעת מבחן על הגולף GTI החדשה,

למי שקרא את כל הביקורות שהיו כאן לפניי אין לי מה לחדש.

הרכב כיפי ופרקטי ליום יום ובאותו זמן מוכן לצאת לשחק.

נותן המון תחושת בטחון, נותן לך הרגשה שאתה נהג יותר טוב ממה שאתה באמת.

לדוגמא, נכנס לכיכר בצורה טיפה מסורבלת...ברייקס חזק כניסה מהירה עם הטייה ימינה, מתעקל בתוך הכיכר, קצת החלקה, עוזב גז, תיקון עם ההגה, האוטו עושה משהו, ועוד פעם גז והגה וכבר כל זה הפך להיות קצת פחות מסורבל ויותר מסודר ואתה אומר לעצמך "מה לעזעזל קרה פה? איך זה הסתדר לי יפה ועוד מעל לכל זה, הייתי מהיר ולא יצאתי עגלה ביציאה." :)

הרכב מאוד מעודן מבפנים ומבחוץ.

הDSG מגיב בצייתנות אבל עדיין יש ללמוד אותו, בשביל זה כנראה הייתי צריך עוד שעה של נסיעה, בכל זאת מרגישים את הפוטנציאל של התיבה.

הרכב מציג חבילה יפה מאוד, מינוס המחיר.

לסיכום,

הוזמנה GTI (תצורת 5 דלתות DSG).

פורסם

אתה מתבלבל, זו חבילה טובה בגלל המחיר ;)

תתחדש! איזה צבע?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לדעתי ההתלבטות שלך עלולה להפוך לבעיה של צ'מפיון בזמן הקרוב.

GTI ידנית בתמחור הנוכחי יוצרת בעיית תמחור לשירוקו 1.4 הידנית

אל תדאג. כמו שבגולף "GTI" דור 4 הם דאגו להוריד את כוח המנוע מ180 ל150 (מזל שבVW הכל אותו מנוע, רק תלחץ במחשב) כדי לא ליצור קונפליקט מול הA3 טורבו (ושי**נו הקונים) שהגיע עם ה180 (או שכמו שסיפר איש המכירות, הם דחפו מנוע מיושן ורועש (2.0) בגלל שה1.8 המודרני היה יקר מדי, סיפור מדהים האמת), גם כאן ימצאו איזה פיתרון. בצ'מפיון אין בעיות, הם חותכים ישירות בבשר החי ולא אכפת להם להשאיר פצועים בשטח.

נראה לי שאנשי צ'מפיון עוברים קורסים בשיווק אצל המומחים מגרמניה, זאת באמת מומחיות.

פורסם
ללא צל של ספק החלטה קשה, אני אישית הייתי הולך על השירוקו, ו95 אחוז מההחלטה הזו מבוססת על המראה החיצוני שפשוט מושך אותי כמו מגנט לרכב. שלא תבין לא נכון, הגולף רכב יפיפה ולא הייתי מתנגד לתת הרבה בשבילו, אבל השירוקו פשוט משאיר אותי שפיץ-לס :)

אבי.

למרות שכבר עשית את ההחלטה שלך (מזל טוב, דרך אגב!), אבי תאר את ההרגשה שלי במדויק :)

פורסם

עם כמה שהשירוקו יפה מבחוץ, היא מאכזבת מבפנים. הגולף נראית מבפנים הרבה יותר טוב.

במחיר הנוכחי, אין ספק שה GTI היא הבחירה היותר משתלמת.

emotion of motion

פורסם

תתחדש גיסנו!

החלטה מאוד נכון להזמין DSG עם 5 דלתות!

איזה צבע?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לפניי עמדו שלוש אופציות:

שחור עארס, אדום עצבני ולבן ליסינג.

כל הצבעים לדעתי נראים טוב על הרכב (חוץ מכתום שראיתי איפשהוא באינטרנט)

בסופו של יום בחרתי לבן ליסינג (וזהו האלמנט היחיד ברכב הזה שעלול להיות דומה במשהו לרכב ליסינג). :)

פורסם

למה לא אדומה? :-(

בשחור היא נראת רגיל, בלבן נראת הרבה יותר טוב. אדומה לא ראיתי, והייתי שמח לראות :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תתחדש,

אני הייתי הולך על 3 דלתות ידנית לבנה, אבל בגלל הילדה כנראה הייתי "מתפשר" על 5 דלתות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אחלה בחירה,תתחדש!

עידן,קלעת בול לטעם שלי. לבנה סולידית שלא מושכת את העין.

ידוע כמה אמורה לעלות GTI ידנית 3 דלתות?(עומר?).

בן.

Got To love It

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...