Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וגם קיבלתי מחיר סבבה מקל אוטו, 113 אלף בלי ריבית, פריים מינוס 2. זה עדיף על ההצעה שקיבלתי מאלדן הישנה (08 ) ב105...

לקחתי מהם את כל התוספות, מרימי שמשות, חיישני רוורס, כספת+קודן, מה עוד אפשר לעקוץ? חח

מתלבט בין צבע אפור גרפיט לבין כסף אפרפר... ראיתי אפור גרפיט זה נראה כמו אפור עכבר רק יותר כהה,

העיניין הוא שכל שריטה רואים עליו וגם בקיץ חם לא? או שמאזדה שיפרו קצת את המזגן ביחס למאזדה 3 הישנות?

מה דעתכם על הרכב? יש כאן בעלים מאושרים של 3 החדשה? מה אתם אומרים? ממליצים?

פורסם

גם בקל אוטו מוכרים רכבים 0 קילומטר? או שאתה חותם על עסקת ליסינג פרטית?

לי לא יצא לראות את הגרפיט אבל הלבן פנינה מאוד הולם את הרכב. אתמול פגשתי חבר שההורים שלו רכשו כזאת, הם הטילו ווטו על לבן ושחור אז הוא בחר עבורם את הגרפיט ואמר שהם ממש לא מצטערים. לא יצא לי לראות את האוטו אבל הוא אמר שהצבע מאוד מתאים לאוטו ונראה יותר טוב מהשחור שהפך לדיי סטנדרטי (אפילו בליסינג...).

בהצלחה ותתחדש!

פורסם

פריים מינוס 2 היא ריבית טובה.

בהנחה שאתה (משום מה) רוצה מזדה 3 חדשה (שאני מבין שתירשם כמקוריות ליסינג ואתה יד2) ומבין את ההשלכות העתידיות במכירה (תוכל לנסות לשכנע הרבה מאוד אנשים שאתה בעצם יד1, אבל זה יבוא לידי ביטוי בביקוש ובמחיר של הרכב שלך) - בהצלחה! תהנה וסע בבטחה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תשומת ליבך שריבית הפריים עלולה לעלות באופן משמעותי בשנים הקרובות
פריים מינוס 2 היא ריבית טובה.

בהנחה שאתה (משום מה) רוצה מזדה 3 חדשה (שאני מבין שתירשם כמקוריות ליסינג ואתה יד2) ומבין את ההשלכות העתידיות במכירה (תוכל לנסות לשכנע הרבה מאוד אנשים שאתה בעצם יד1, אבל זה יבוא לידי ביטוי בביקוש ובמחיר של הרכב שלך) - בהצלחה! תהנה וסע בבטחה.

לגבי הריבית - אכן ריבית טובה, בהנחה שהיא באמת לא תעלה בשנים הקרובות, כי המשבר לא ממש הגיע לארץ כמו בכל העולם, אין לדעת מה יהיה בעתיד, אך אני מודע לזה וכרגע אין הרבה ברירות במדינה הזו מבחינת רכב חדש לצערנו.

לגבי הליסינג - אני ביקשתי מסמך שימחיש שהרכב הועבר אלי מהחברה ב0 ק"מ ולא נעשה בו שימוש בחברה, ככה שזה יד2 עם 0 קילומטרז' ישר אלי, מכיר הרבה אנשים שקנו ככה מחברות הליסינג ובתנאי מימון דומים. אז המסמך אמור לתרום לי בלשכנע את הקונה שהרכב באמת יד 1 ולא היה בשימוש לפני כן. נראה כבר, כפי שאמרת - זה יבוא לידי ביטוי בביקוש ובמחיר של הרכב...

תודה לכם, אין כאן בעלים של ה3 החדשה? חח :)

פורסם

אני בעלים של מאזדה 3 החדשה בצבע אפור גרפיט.

הצבע מאוד הולם את הרכב, ולדעתי הרבה יותר מיוחד מכסף אפרפר.

מאזדה מאוד שיפרו את המזגן מהדגם הקודם, והמזגן מקרר בצורה טובה מאוד.

הצבע ממש לא גורם לאוטו להרגיש חם בקיץ יותר מכסף אפרפר נגיד.

ובנתיים אין שריטות אז לך תדע, אבל מן הסתם שכמו שבאוטו שחור יראו יותר את השריטות מאשר באוטו לבן, ככה ככל שהרכב יותר כהה השריטות יבלטו יותר. אבל לא נראה לי שזה מה שאתה צריך לחשוב עליו בבחירת הצבע לאוטו. בעיקר כשזו לא התלבטות קיצונית (שחור או לבן) אלא בין כסף לאפור כהה.

בהצלחה ברכישה, אתה מאוד תהנה מאוטו.

נ.ב

בקשר למה אפשר להוציא מהם.. עצם זה שהוצאת מהם כל כך הרבה דברים זה כבר ראוי לציון. אל תצפה להוציא מהם עוד דברים. דלק מוטורס ידועים במדיוניות הבונקרית שלהם.

פורסם

ok המון תודה לך ידידי, בסוף נשארתי עם הבחירה שלי כסף אפרפר גם מהסיבה שכמעט ולא ראיתי כזו על הכביש, אפור גרניט ראיתי אצל איזה שכן, אבל כסף בדגם החדש עוד לא ראיתי. וגם בגלל שאישית אני מעדיף כסוף ובעיקרון הכסוף של 09 שונה מהכסוף החרוש של 08 וקודמיו.

לגבי התוספות, חבל שאין גם חלונות כהים מאחורה כמו בטויוטה החדשות חחח.

תודה!

פורסם

לא ממש הבנתי למה לקחת רכב מקל אוטו ב113K כשאתה יד 2 מליסינג, כשהרכב בחברה עולה 115K. כשתמכור אותו תצטרך להוריד מהמחירון לפחות 10 אחוז, שבמחיר הזה הם ~11K. זה שיש מסמכים שהרכב נמכר עם 0 ק"מ עושה רושם יפה, אבל זה לא רלוונטי למחיר המחירון.

• תוכן חדש...