Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשנה פלוס של מגורים בהולנד יצא לי לראות רק פוקוס דור ראשון אחד בגרסת 4 דלתות' date=' ולא ראיתי אף פוקוס 4 דלתות דור שני.[/quote']

אם אתה מצליח להבין את השפה הלא מובנת שלהם.

תנסה למצוא באתר ההונלדי גרסאות של הפוקוס.

בהולנד יש גם טויוטה קורולה,שבאנגליה אין.

כנראה גם הם אוהבים תא מטען שיש בו מספיק מקום לגופה.

www.ford.nl

אייל

פורסם

אתגרת אותי, אז אני נענה לאתגר.

באתר מוזכר הפוקוס 4 דלתות, כאחד מאפשרויות המרכב.

בברושור אפילו יש תמונה אחת של דגם 4 דלתות (אין אף תמונה של אוטומטית, למרות שהיא מופיעה במחירון - תוספת של 2150 יורו לעומת אותו דגם עם גיר ידני)

במחירון מתברר שאת מרבית שילובי המנוע/גיר/גימור ניתן לקבל גם בגרסת 4 דלתות.

בכל הדגמים דגם ה 3 דלתות הוא הזול ביותר. דגם 5 דלתות מקביל עולה בערך 600 יורו יותר, דגם הסטיישן עולה כ 600 יורו יותר מה 5 דלתות, וגרסת 4 דלתות מתומחרת זהה לסטיישן.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

:beerchug::multi:

צריכים להוסיף פה איקונים.

אני לא מוצא אחד מתאים.

אני סיפרתי לבן דוד שלי באנגליה שאנחנו חושבים לקנות אחת והוא לא הבין על מה אני מדבר.

אייל

פורסם
ועברתי על כמעט כל האתרים האירופיים של פורד וכמעט ולא מצאתי מדינות שמוכרות את גרסת הסדאן.

כי הם נמכרים בעיקר במדינות מזרח אירופה, רוסיה וטורקיה, שגם להם יש חיבה לא מוסברת לסדאנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...