Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול יצא לי לראות 2 פורד פוקוס עם מראה קצת שונה מהפוקוס הנמכרות בארץ.אחת מהם היתה דגם 5 דלתות עם לוחית ישראלית,והשניה 4 דלתות עם לוחית בצבע לבן.הדגם נקרא Z משהו.מישהו יודע על מה מדובר?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

יצא לי לנהוג ב1.6 זיטק בחו"ל וזה שמיים וארץ מול המנוע המיושן שנמכר כאן. כולה עוד 12 סוסים, אבל מנוע ממש זריז ושמייח.

פורסם

זה לא רק המנוע שעושה את ההבדל, אלא גם (ואולי בעיקר) הגיר.

המנוע החדיש יותר מגיע בחו"ל עם גיר ידני בדרך כלל, שזה שמיים וארץ מול הגיר האוטומטי שיש בפוקוס ליסינג הישראלית, עם 4 יחסי העברה בלבד ויחסי העברה א-ר-ו-כ-י-ם.

וגם אם הוא מגיע עם גיר אוטומטי בחו"ל, הרי שזה גיר רציף, שהוא הרבה יותר יעיל.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
הפוקוס האמריקאית אגב מבוססת על הדגם הקודם של הפוקוס שנמכר אצלנו עד שנת 2005 ולא על הדגם הנוכחי.

לא מדובר בדגם שאתה מדבר עליו, אלא בדגם חדש שיצא לי לראות עכשיו בארה"ב והוא זהה למה שבתמונה ששמו פה.

מישהו יודע באמת האם הדגם החדש בארה"ב הוא גירסה לפוקוס דור שני, או שבכלל מדובר בדור השלישי שיושק באירופה ב 2011?

פורסם

הדגם האמריקאי הוא בדיחה אמריקאית.

הוא מתיחת פנים של הפוקוס המקורית.

הכוונה שלהם להמשיך ולמכור את אותו הדגם 15-20 שנה בלי שינויים מכניים.

זה כמו להגיד האמריקאים טיפשים,הם לא מבינים מה ההבדל.

הבדיחה כלכך עצובה שבמקסיקו מוכרים את הדגם האירופאי המודרני ומעבר לגבול מוכרים את הדגם המיושן.

מי שהתלונן על הגיר שמוכרים בארץ.

באירופה מוכרים גיר אוטומטי עם קלץ כפול(כמו ב VW).

ועברתי על כמעט כל האתרים האירופיים של פורד וכמעט ולא מצאתי מדינות שמוכרות את גרסת הסדאן.

אייל

פורסם
לא מדובר בדגם שאתה מדבר עליו, אלא בדגם חדש שיצא לי לראות עכשיו בארה"ב והוא זהה למה שבתמונה ששמו פה.

מישהו יודע באמת האם הדגם החדש בארה"ב הוא גירסה לפוקוס דור שני, או שבכלל מדובר בדור השלישי שיושק באירופה ב 2011?

כמו שאמרתי הוא עדיין מתבסס על הדור הראשון. לא השני ולא השלישי. אין קשר כמעט (מלבד הקונקט) בין פורד אמריקה לפורד אירופה.

פורסם

בקרוב לא תהיה פוקוס אמריקאית.

ב-2010 היא תוחלף בפיאסטה סדאן.

2010_ford_fiesta_sedan.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתה בטח ראית את הפוקוס 4 דלתות בתל אביב, ואם אני זוכר ברחוב ארלוזרוב פינת הירקון.

יש שם פורד פוקוד מהדור הראשון מהדגם האמריקאי.

שלומי.

פורסם

הפיאסטה סדאן אמורה להגיע גם לארץ, בתור מאזדה 2 סדאן שתעזור למאזדה להשתלט (אולי עדיף ככה..) על שוק המשפחתיות הקטנות שכולל את יונדאי אקסנט ותאומתה קיה ריו, שברולט אוויאו ביג ורנו סימבול.

דרך אגב, האם יכול להיות שיונדאי החלה לשווק את האקסנט אחרי מתיחת פנים בלי הודעות לתקשורת? יצא לי לראות אתמול אקסנט עם גריל מבריק ועיצוב שונה במקצת עם מדבקות של חברת השכרה. וזה בסדר אם לא יהיו תשובות אני יודע שזה לא ממש מעניין אף אחד פה...

פורסם
ועברתי על כמעט כל האתרים האירופיים של פורד וכמעט ולא מצאתי מדינות שמוכרות את גרסת הסדאן.

בשנה פלוס של מגורים בהולנד יצא לי לראות רק פוקוס דור ראשון אחד בגרסת 4 דלתות, ולא ראיתי אף פוקוס 4 דלתות דור שני.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...