Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי פורד פיאסטה דינמיק שנת97 ידני ועלפי התמונה מספר 12 הבנתי שזה חיישן הלמבדה משום מה הוא לא מחובר אצלי והפלסטיק בקצה שלו פגום .

כמה עולה להחליף את החיישן את החוט הזה ואיפה עושים את זה?

attachment.php?attachmentid=176142&d=1255972558

יש בזה משהו...

פורסם

הייתי במכון קרבורטורים אמר לי שצריך להחליף אותו עולה 800 שקל (מקורי)

ושאין אפשרות לשים חיישן אוניברסלי או כל חיישן אחר מכיוון שזה משהו לא יתחבר עם המחשב של הרכב , הגיוני?

והאם במקום מקורי אפשר לשים משהו אחר כי משהו פה לא נראלי שרק מקורי יכול להתחבר אצלי ברכב.

יש בזה משהו...

פורסם

לפי מה שהבנתי ממך התקע של החיישן שבור, לכן אתה צריך חיישן שבא עם תקע.

חיישן אוניברסלי מגיע בלי תקע, את התקע הישן מעבירים אליו לכן אופציה זו לא מתאימה לך.

למיטב ניסיוני מהעבודה במוסך ניתן להשיג חיישן לא מקורי שמגיע עם תקע שמתאים לפורד פיאסטה שלך מתוצרת DENSO.

אם אתה קונה חיישן לא מקורי תקנה רק מתוצרת מוכרת כגון DENSO BOSCH (NGK)NTK.

ושלא תעיז לקנות חיישן ישן מפירוק של מכוניות.

בהצלחה

פורסם

יש רכבים שרק חיישן חמצן מקורי יעבוד והמחשב ידע לקרוא אותו.

יש חיישן חמצן של בוש שמתאימים ספציפית לרכב לפי קטלוג.

חיישן אוניברסאלי כניראה לא יתאים, והתשובה שקיבלת נכונה.

פורסם

מכיוון שזה לא אתה עשית לו טסט אינך יודע מה היה במהלך הטסט.

לפעמים יש קומבינות בטסטים ולא מעט.

בכל מקרה מה שהיה היה.

פורסם

כיצד אני ידע אזה חיישן של denso יתאים לאוטו שלי שהמחשב של הרכב יקבל אותו בברכה?

וכמה אמור לעלות אחד כזה?

יש בזה משהו...

פורסם

בוא נגיד דבר כזה, אם DENSO יצרה חיישן למבדה לפורד עם תקע שמתאים לפיאסטה שלך כנראה שהיא לא ייצרה אותו בשביל היופי, היא ייצרה אותה כך שיוכל לעבוד עם מחשב הרכב שלך.

DENSO וBOSCH הם יצרניות רכיבי החשמל הכי גדולות ואיכותיות בעולם.

אין לך מה לדאוג.

פורסם

הייתי רוצה לשאול, האם ברכבי פורד חיישנים למיניהם הם רק מקוריים מהחברה?

לשואל איך הרכב עבר טסט כשהחיישן מנותק, זאת לא בעיה בכלל, הרכב ימשיך לעבוד גם כאשר החיישן מנותק ומעבר לכך אם תנתק את החיישן ותחבר את המכשיר שבודק את הזיהום אוויר תגלה שהזיהום אוויר שלך ירד פלאים למינון נמוך מאוד.

קובי

פורסם
הייתי רוצה לשאול, האם ברכבי פורד חיישנים למיניהם הם רק מקוריים מהחברה?

לשואל איך הרכב עבר טסט כשהחיישן מנותק, זאת לא בעיה בכלל, הרכב ימשיך לעבוד גם כאשר החיישן מנותק ומעבר לכך אם תנתק את החיישן ותחבר את המכשיר שבודק את הזיהום אוויר תגלה שהזיהום אוויר שלך ירד פלאים למינון נמוך מאוד.

מה שאמרת פה ממש לא מבוסס ולא נכון, אם חיישן למבדה מנותק או שהמערכת תיכנס למצב של תערובת עשירה מדי (רוב הסיכויים שזה מה שיקרה וCO יעלה פלאים) או למצב של תערובת ענייה מדי (יכול להיות שCO ירד אבל קיימים גזים כמו NOX שמסוכנים יותר שיפלטו יותר במצ תערובת ענייה)

חיישן למבדה הוא לא בשביל היופי תפקידו לתקן את יחס תערובת הדלק למצב האידיאלי.

פורסם
מה שאמרת פה ממש לא מבוסס ולא נכון, אם חיישן למבדה מנותק או שהמערכת תיכנס למצב של תערובת עשירה מדי (רוב הסיכויים שזה מה שיקרה וCO יעלה פלאים) או למצב של תערובת ענייה מדי (יכול להיות שCO ירד אבל קיימים גזים כמו NOX שמסוכנים יותר שיפלטו יותר במצ תערובת ענייה)

חיישן למבדה הוא לא בשביל היופי תפקידו לתקן את יחס תערובת הדלק למצב האידיאלי.

הדבר מוכח, אצלי ברכב(טרנספורטר) לא עברתי את הטסט בבגלל זיהום אוויר, לאחר הניתוק של החיישן וכניסה מחודשת לטסט הרכב עבר עם אותו החיישן והמכשיר הראה על זיהום אוויר אפילו מתחת לנורמה.

קובי

• תוכן חדש...