Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני משתחרר מהצבא ומחפש לקנות רכב מיני-קומפקטי ידני בסביבות 40k שיהיה חסכוני ויחסית בטיחותי

מצאתי סקודה פאביה קומפרוטליין קומבי (גרסת הסטיישן) עם קילומטרג' נמוך במחיר שאני מחפש, הבעיה שלי עם הרכב הוא עיצוב הסטיישן הארוך יותר שלדעתי פחות יפה, מה דעתכם על הרכב מבחינת עיצוב, חיסכון, בטיחות ביצועים?

בנוסף אני מחפש גם פיאט פונטו אבל מנסיון נהיגה עליו התרשמתי שהאוטו קצת עגלה, איזה רכב עדיף לדעתכם ואשמח אם תמליצו לי על רכבים נוספים..

פורסם

חבר'ה, הבחור מת לקנות רכב - תעזרו לו.

פיתה88, איזה שנה הפביה ואיזה דגם ושנה הפונטו?

:wink: האמת היא, שגם אני רוצה לשמוע מה חושבים החברים בפורום על הרכבים האלה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

פיתה 88,

לא רשמת איזה מנוע.

הסטיישן אולי קצת פחות יפה (תלוי בטעם שלך, לדעתי לא מפריע), אבל הרבה יותר שימושית. אחרי אחת כזאת (סטיישן) אתה תתמכר- נפח הבגאז' ענק, אין דאגות אם יכנס או לא (אא"כ אתה חושב להכניס מקרר). אחי פעם אחת אפילו יצא עם אחת כזאת לטיול, ובלילות קיפל את המושבים וישן בתוך הרכב.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...