Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,יש לי שאלה ממש בקרוב אני מתכנן לחבר לאוטו שלי סאב ומגבר

זה המגבר

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1LIV15

זה הסאב

http://pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=627&catid=11&subcatid=54

האים הם מתאימים בצורה כזאת שאני יוכל לנצל את הסאב עד הסוף או לפחות 80% ממנו?

אגב המגבר יהיה מחובר גם לעוד שני רמקולים אחוריים פיוניר 300W

תודה

פורסם

קשה לי להאמין שהמגבר הזה יתן יותר מ200-250 ואט בגישור. הוא ינצל אולי 50% מהסאב

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה שהבאת מסתכם בזה:

מגבר סיני

סאב של פיוניר (תפעיל חיפוש ותראה מה הדעה על פיוניר)

תעשה טובה לעצמך ותן תקציב, אני בטוח שיתנו לך משהו הרבה יותר טוב מזה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אתה מבקש תשובה של מבינים בלבד.

ואתה לא מבין כלום. המגבר הוא אחד הזבלים הכי גדולים שיש בשוק.

אתה רוצה עזרה. תהיה רציני.

תן תקציב.

תן רכיבים שיש לך כבר בבית / ברכב.

ותתחיל בלקרוא בפורום. ולחפש. ורק אחרי זה להתחיל עם השאלות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עצה של אל תתקרב.אתה סתם תתאכזב ולא נראה לי שהמגבר יגיע ל250rms בגישור פשוט מגבר סיני זול.

ויש אפשרות גדולה מאוד שהוא יכנס לך לפרוטקשן בגלל הסאב.

תחשוב קצת תחסוך עוד קצת כסף ותביא משהו שתהנה ממנו.

ואם אין לך תקציב גבוהה תלך על יד שנייה תוכל להביא רכיבים איכותיים יותר.

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

פורסם

כשנכנסתי לנושא חשבתי תהיה שאלה של תאימות של היי אנד :roll:

אם כבר עוסקים בזבל הסיני הזה עדיף בהרבה הפלטינום אאודיו V12

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תודה על העצות...

תיראו לפי משהבנתי הסאב הוא דווקא סבבה, בקשר למגבר באמת אולי עדיף לי ללכת על משהוא יותר רציני,התקציב שלי להכול הוא עד 1300 ש"ח את הסאב אני מביא ב 450 שח. אני צריך גם לקנות חבילה של כבלים ומתאמים ב 120 שח ומשנישאר זה 730 ש"ח. איזה מגבר טוב אני יכול להביא בזה?

אהה ועוד משהוא מזה אומר "יכנס לפרוטקשן ביגלל הסאב"?

פורסם

לחפש JBL 75.4 משומש.

או מק אודיו משומש.

חיקוי של אלפיין V12 הישן.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אהה הבנתי...אף פעם לא ממש סמכתי על יד שניה בדברים האלה, אבל ניראה שעכשיו אין ברירה:cry:, בכול מיקרה תודה על העזרה אני צריך לחשוב על זה וליראות מה אני עושה

פורסם

אף אחד לא סומך על יד2,ולכן את הקנייה מבצעים בזהירות רבה,קודם כל תחפש פה בפורום את המגברים,האנשים פה יותר אמינים למרות שגם פה תזהר לא ליפול בפח,אתה לא יכול לדעת איזה בנאדם יושב מאחורי המסך.

אני יפנה אותך עכשיו למישהו שמוכר מגבר של JBL 1004,הוא פה מהפורום,תיצור איתו קשר תבדוק אם הוא כבר מכר אותו.

ואם אתה לא סומך על יד2 תקנה את הZ4200.

פורסם

תאמין לי שהמון סומכים על יד 2 פה באתר, רוב המערכות שמורכבות אצל חברי הפורום הם יד 2!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...