Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב יש שלישית שלטענת המוכר (נשמע אמין בטלפון) טופל באהבה ושימש כרכב שני. לדברי המוכר ברכב יש מנוע ייחודי (ברוב הקסארות 1.8 המנוע הוא של 8 שסתומים ובשלו יש את המנוע החדש של ה 16 שסתום שלדבריו מותקן גם ב C^).

הרכב ישני והמחיר מצחיק (כ 10 אלף ש"ח). הרכב נסע 115 אלף ק"מ ועשה טיימינג לפני שנה.

מה דעתכם על הרכב? אני לא מתכוון לקחת אותו למכון לבדיקה, אלא להעזר בעצות שלכם (ובאינטואיציה שלי...).

האם מישהו מכיר את המנוע המדובר? אשמח לקבל חוו"ד. אני מעוניין מחר ללכת לסגור עסקה.

פורסם

נשמע טוב, ולדעתי תעשה בדיקה אי אפשר לדעת באמת מה המצב של הרכב בלי בדיקה (במיוחד שאסי)

בכללי השוק של הרכב הזה גם לא כל כך טוב בגלל זה המחיר כל כך נמוך.

פורסם

למנוע 1800 של PSA עם 16V יש בעיה של סדקים בבלוק.

עדיף למתוח את התקציב ולחפש אחת מדור II עם מנוע 1600. (החל משנת 2001).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אין דבר כזה לא לקחת לבדיקה

מה תעשה אם המנוע גמור? 10000 ש''ח זהו סכום מכובד, אם תצטרך להחליף מנוע תגמור בהוצאה של עוד 5000 ש''ח

אז בשביל מה לחסוך 400 ש''ח לבדיקה ובסוף לאכול אותה?

מעבר לזה ישנם עוד המון מערכות שזקוקות לבדיקה, כמו תיבת ההגה ההילוכים מערכת הקירור ושאר דברים שעולים הרבה כסף אם תצטרך להחליפם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

על הפרק יש גם אותו רכב אוטומט בנפח 1.8. מישהו יכול לחוות דעה על התיבה האוטומטית בנפח 1.8 בקסרה ועל צריכת הדלק?

פורסם

בשנים 98/9 ואולי גם לאחר מכן למנוע 1.8 עם תיבה אוטומטית, 8 שסתומים ו 98 כ"ס, עם תיבה ידנית 16 שסתומים ו 116 כ"ס ( מבקש לא להתעקש איתי על כ"ס אחד לכאן או לשם, בכל זאת 10 שנים ). שני הדגמים נהדרים, לא פחות, הידני נדיר יחסית. אם הוא תקין ואין לך בעיה עם גיר ידני, זרוק הכל ורוץ עליו. פשוט יופי של אוטו.

לענין התיבה האוטומטית, אם אין המדובר ב AL4, האכזרית למשתמש בה ( בשנת המודל 98 לפחות אני יודע שלא היתה ), אזי מדובר ב ZF עתיקה עם 4 הילוכים שלדעתי לפחות מתאימה לאוטו ( בעצם לכל אוטו ), הרבה יותר מה AL4.

פורסם

בעניין הבדיקה, יותר מהאוטו חשוב המוכר של האוטו. אם הוא עושה רושם של אדם אמין, שלא בא להתעשר מהמכירה וותר על הכסתח של הבדיקה, תחסוך כסף וזמן.

לפני כמה שנים קניתי רכב ב-90 אלף ללא בדיקה והשמיים לא נפלו.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

חגי, אתה טועה בכך שאתה ממליץ לא לבדוק את הרכב.

זה שהמכור נשמע אמין זה מעולה, אבל זה לא מבטיח לך כלום.

קח בחשבון שעד אשר תיקח את הרכב לבדיקה, ייתכן והרכב הורד והכביש וחובר משני רכבים שונים (אני בכוונה מגזים בכדי שתבין את חשיבות העניין).

לא חובה לקחת את הרכב למכון ולשלום מאות שקלים - עדיף לגשת למוסך אמין ורציני שיבדוק את הרכב ובנוסף ייתן גם הערכת מחיר לתיקון הליקויים.

• תוכן חדש...