Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ניתקלתי בבעיה שזקוקה להיתייחסות מומחה (או לא).

מגבר zx4500 שיושב אל הפלטה של הכיסה האחורי (התקנה בסיסית) מגביר סט קומפוננת של HI Energi , גם 6x9 מאותה סידרה נהנה ממנו. מגבר זה באופן בסיסי עושה מה צפוי ממנו אבל!!!

הוא מתחמם נורא ומוריד מאיכות הצליל. בהפעלה ראשונה (כאשר המערכת ללא פעילות כמה שעות) נישמע מעולה אבל לאחר כמה עשרות דקות שומעים ירידה בתפוקה. הרעיון הוא לקרר את יחידות הכוח אל ידי מאווררים של מחשב 12v. המגברים (יש 2, zx4500 + zx2000 ) ישבו בתוך קונסטרוקציאה מאוווררת מ 4 כיוונים ואל כל מגבר יהיו מכוונים מתווך 4 ס"ם מאווררי מחשב.

ולשאלה..

מה הדרך המומלצת לחבר חשמל למאווררים ?

מישהוא המליץ לי פאאאאם אל הMAC AUDIO , אבל הוסיף "הם פישלו בדוור אחד בלבד, קירור,זהו"

פורסם

תעשה חיפוש- יש די הרבה מידע מהתקופה האחרונה.

בגדול- חיבור של ממסר (ריליי) מהרימוט של הרדיודיסק, כך שהמאווררים והמגברים מקבלים פלוס אחרי הממסר.

מתחדשת*

פורסם

מתעלק (אבל בטח גם פותח השרשור יתעניין בזה) - מישהו יודע היכן ניתן למצוא מודד טמפרטורה שיכול למדוד טמפ' של צלעות הקירור של המגבר לדוגמא?

בשביל לדעת פחות או יותר את השיפור עם המאווררים וגם בשביל לבדוק באיזה מיקום הכי טוב להתקין את המאווררים.

פורסם

אני לא רוצה להטריח ולהיות מוגבל בזמן לבדיקות, תודה על הרעיון.

יש מישהו שמכיר מודד פשוט שאפשר לקנות בחנויות השונות? תודה.

פורסם

אם אפשר להציע..בעבר הייתי מתעסק עם מכוניות על שלט המונעות בדלק.

וכדי למדוד טמפרטורה של המנוע היינו משתמשים במד טמפרטורה נייד כזה על סוללה..מכשיר מדויק ונותן תוצאה תוך שניה שתיים.. פשוט מצמידים אותו לצלעות המגבר או כל אזור אחר שלו ומודדים.

כדאי לדעתי לרכוש אחד כזה במחיר סמלי (כ50-100 שקל) ולהיות שקטים.

pe-12.jpg

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

בחנויות של טיסנים שהם גם חנויות למכוניות שלט על דלק..

אחוז הדיוק שלו מאוד גבוה..ויכולה להיות סטייה של מעלה אחת או שתיים.לא רציני.

אם תגיד לי היכן אתה גר..אפילו בהודעה פרטית..אני אוכל להגיד לך חנויות קרובות לאיזור מגוריך.

נ.ב ישלו גם שני אפשרויות מדידה..צלזיוס או פרנהייט..למי שזה משנה..

פורסם

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצאתי משהו פצצה ואני הולך להזמין את זה

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15666

כ 50 ש"ח כולל משלוח ומדוייק יחסית כי יש לו את החיישן הקטן הזה שאפשר ממש להצמיד לצלעות הקירור.

בול מה שחיפשתי!

בקשר למתח... כמובן שאפשר לחבר את זה לסוללה חזקה או לכבל שמגיע מהמצבר ולבדוק. זה גם ככה רק לעשות בדיקות.

• תוכן חדש...