Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sic transit gloria mundi או BYE BYE 604

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה להתאמץ (מאד) כדי לפרק מנוע וגיר אם אף אחד לא מעוניין בהם..? איפה מאכסנים אותם?

אנחנו נורא רוצים להציל רכבים ובכל מחיר,זה בסדר גמור לרצות אבל אי אפשר לחייב אחרים לשלם את המחיר.

אני בטוח שאם הרכב או איזה מחלקיו היו מעניינים את מישהו כאן או בכלל,הרכב או חלקיו היו מגיעים אליו...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אפשר להציל חלק מהמכוניות חלק מהזמן

אי אפשר להציל את כל המכוניות כל הזמן....

אבל!!!

אם זה מה שאתה מתכנן ל-GTI אז אני שולח אותך ל...ריכרד לוי!!! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
כי לא קנית אותה ממני...:roll:

יש אחת כזו במצב כמעט מושלם עם רשיונות בכניסה לכפר ערערה ,ממש הצומת ערערה,שייכת לחשמלאי שכבר שנתיים עומדת אצלו בחצר המוסך,מעוניין למכור גם.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

טעות, טעות, אתה בסוף תצטער על זה,

אני מבין את בעיית המקום אבל לפחות היית מוכר אותה במחיר ברזל למי שיש רכב עם חלקים זהים, או מפרק כמה דברים כמו הגג שמש, גריל ועוד.

תראה איך פתאום עוד כמה זמן תצוץ שאלה בפורום איפה ניתן להשיג חלקים לרכב הזה ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אבל הוא ניסה למכור במחיר הברזל- גם אז לא קנו! אופיר, אתה לא מכיר את זה- רק כאשר צריך משהו- אי אפשר למצוא את זה. כאשר לא צריכים- יש את זה, ואין מי שייקח! אין מה לעשות, ככה זה בחיים! אתה לא זוכר את האסקורט של בנצי- אף אחד לא רצה אותה, עד שבסוף הוא פירק אותה, חצי אוטו תרם לאחרים, ואת הבודי מכר לברזל- ואז פתאום כולם קפצו: "איך עשית את זה?!" -נו, אז מה היה עושה, כאשר עיריה כל הזמן הציקה לו, ואף אחד לא רצה?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

פניתי לברזלן של משה והרפורמים, והוא אמר שמאחר שהאוטו ללא מנוע וגיר אין לו מה לעשות איתו והוא יהיה מוכן אולי רק לפנות אותו. אמרתי לו שאחזור אליו כעבור חצי שעה, ואחרי רבע שעה הוא התקשר שוב לשאול מה החלטתי. כנראה שבאמת אין לו מה לעשות איתו...

הסכמתי למסור את האוטו חינם, וכשהוא הגיע הוא אפילו לא ביקש לראות את הרישיון כדי לודא שהאוטו באמת שלי. רק העמיס והסתלק.

בקיצור- אם מישהו חוסם לכם את החניה, טלפנו לאותו גרריסט. מובטח פינוי מהיר ללא שאלות.

• תוכן חדש...