Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30 K עם אחזקה חודשית כמה שיותר זולה

GoueTTa
שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מחפש רכב שאני אול מצוא בעד 30 K (סכום מקסימלי באמת).

השיקול העיקרי של האוטו הוא אחזקה חודשית כמה שיותר זולה (צריכת דלק, ביטוח,אמינות ותיקונים)

תודה למי שיוכל לעזור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פונטו ספייס פעם שלישית-נמכר!

באמת רכב סטודנטים/סתם מישהו שמחפש רכב עם תחזוקה זולה, חסכוני בצורה מדהימה בדלק, חלקים מאוד זולים, טיפולים זולים, אחותי קנתה לפני חודשיים את השניה שלה, (השביתו לה את הראשונה),

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אז אם פונטו ספייס הייתי שמח לפירוט נתונים

צריכת דלק ממוצעת בנסיעה רגועה, רמת אמינות ורמת מחירי תיקונים אם יהיה צורך (טפו טפו טפו)

ואם כבר איזה תת דגם הוא המומלץ ביותר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יורו סוויפט

מדובר על רכב ממוחזר מסוף שנות ה-80 שיוצר ע"י מדינה מעולם השלישי (אם אני זוכר זה הודו). יש לו גיר 3 הילוכים, הרכב מאוד לא מתקדם.

קצת יותר טוב ממנו דיהטסו שרייד עם גיר אוטומטי 4 הילוכים. ב-20K אפשר לשנות בערך שנות 2000, ישאר עודף מתקציב לביטוחים, יישור קו. קיים דגם של שרייד עם מנוע 1.5 ודגם הצ'בק עם מנוע 1.3 שלרוב קצת יותר זול.

באופן כללי, על רכבים האלה דובר רבות, ממליץ לעשות חיפוש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...