Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

וודקה שקופאת מזוייפת בוודאות?


ניב
שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

הנה ההגדרה מתוך ויקיפדיה של תמיסה ומסיסות:

 

 

תמיסה:

 

תמיסה בכימיה היא תערובת הומוגנית של כמה חומרים שונים, כאשר אחד מהם מתפקד כממס והאחרים מומסים בו. פרודותיהם של החומרים המומסים, היכולים להיות בכל מצבי הצבירה, מוקפות כולן בפרודותיו של הממס.

מסיסות

 

התמוססות מתאפשרת באמצעות קשרים בין מולקולריים, הנוצרים בין החומרים המתמוססים אחד בשני. קשרים אלו צריכים להיות מספיק חזקים על מנת לאפשר לחלקיקי חומר אחד להתרחק אחד מהשני ולהתפזר בין חלקיקי החומר האחר. כך, לדוגמה: התמוססות אתנול, אצטון וחד-סוכרים במים מתאפשרת על ידי היווצרות קשרי מימן.

 

 

חברים, אל תהיו ילדים! הרי לא התכוונתי ששופכים VOLVOLINE לוודקה! התכוונתי לאותו המרכיב הכימי שקיים באנטיפריז!

 

לא עניין של ילדים, פשוט תקרא בעצמך את הקישור שאתה הבאת:

 

A number of containers of antifreeze, usually used to prevent car engines freezing, were found on the same Edmonton industrial site where 14 bottles of illicit Glen's vodka were found on Wednesday.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

What is the freezing point of vodka?

 

 

80 proof vodka will freeze at approximately -26.95 °C or -16.51 °F.

 

 

 

100 proof vodka will freeze at approximately -40.43 °C or -40.78 °F

(Pure ethanol, the active ingredient in vodka, freezes at −114.3 °C).

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקישור שהבאתי הוא מקרה אמיתי של זיוף וודקה. בדרך כלל לוודקות אמיתיות וטובות מוסיפים רכיב מהאנטיפריז במינונים נמוכים. בוודקות גרועות מוסיפים יותר. ועדיין, אפילו 0.1% פוגע בבן אדם.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדרך כלל? מה בדרך כלל? תראה לי ה-ו-כ-ח-ה, תודה.

אני יכול להראות לך גם מקרה של זיוף קוקאין עם רעל עכברים,

אבל במה זה יתרום בדיוק לדיון?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לבחור שטוען שיש את הרכיב של האנטיפריז בוודקה

למה בדיוק יש את הרכיב הזה?

ואיך הגעת למסקנה אני אשמח לשמוע.

 

נעבור לצד הרציני :)

עשיתי קצת בירורים בעבודה, (עובד בכימיה)

בקיצור וודקה עשויה מאתנול שניתן להפיק מהרבה דברים, כמו תירס, תפוח אדמה וכו.

אתנול שזה בעצם אלכוהול קופא ב-115 מעלות צלזיוס

 

עכשיו תעשו את החישוב

בוודקה איכותית יש 40% כוהל

בריכוז הזה הוודקה תקפא בסביבות מינוס 30 מעלות צלזיוס, אני לא זוכר בדיוק על המעלה אז אל תתפסו אותי במילה

כך שאין מצב שמקפיא ביתי שהוא בערך מינוס 19 מעלות יקפיא וודקה שיש בה אחוז אלכוהול גבוהה מ-40 אחוז

 

ככל שתרדו בריכוז האלכוהול ככה נקודת הקיפאון יורדת ואז "הוודקה" תקפא.

מקווה שעכשיו יש לכם ספקות לגבי מה אתם קונים :)

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה לי להאמין שיש מישהו כל כך מטומטם שיכניס אתילן גליקול לוודקה כדי שלא תקפא.

עפי MSDS (גליון בטיחות) של סונול http://www.sonol.co.il/sites/sonol/_media/catalog_product2/189_cp_pdf2_b447f.pdf

 

החומר הורג חתול בבליעה (וכנראה שגם אדם) ב1.6 גרם אתילן גליקול לקילו משקל גוף.

אמנם קשה לשתות כל כך הרבה וודקה עד שתצבור איזה 50 גרם א"ג, אבל בטח מתחילים לקבל הרעלה עוד הרבה קודם.

 

מצד שני היםו דברים מעולם, לפי ויקיפדיה

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע מה להגיד לכם בקשר לקפיאה

כי כמו שאמרתי, יומיים שלושה במקפיא שלי שהוא ריק, וכל דבר קופא לגמרי

 

מערק פשוט שקופא לגמרי

ועד לוודקות ממותגות כמו וואן גוך וגריי גוס שקופאות בחלקן

 

חלק מהדיוטי פרי וחלק מחנויות בארץ וחלק מחו"ל בכלל

לא קונה ממקומות "מפוקפקים" ולפעמים קונה מהיבואנים הרשמיים ישירות

 

אולי זה כי זה מקפיא שאני לא פותח בכלל

אבל מזוייף קשה לי להאמין כי זו שתייה שבאה ממקומות שונים ובאיכויות שונות, מילא אם הייתי קונה מאותו מקום אז בסדר

אני אנסה להשיג מד טמפרטורה ואם יהיה לי ממש חשק אני אצלם

 

 

באמת מוזר, סופר מקפיא!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין מה הוויכוח הטיפשי, כמו שרשמו כאן מקודם וודקה תקפא במינוס 26C מעלות (פחות או יותר).

אם וודקה קפאה במיני בר של בית מלון היא מזוייפת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי מי אמר שאנטיפריז זה חייב להיות אתילן גליקול?

ולא הבנתי מי אמר שאם מוהלים כוהל אתילי עם מים, כך שיוצאת תמיסה בריכוז של 40% בנפח (V/V), זה אומר שטמפ' הקיפאון תהיה 40% מזה שהייתה? מי אמר שזה לינארי? מי אמר שזה קשור ליחס הנפחים ולא ליחס המסות (W/W)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין מה הוויכוח הטיפשי, כמו שרשמו כאן מקודם וודקה תקפא במינוס 26C מעלות (פחות או יותר).

אם וודקה קפאה במיני בר של בית מלון היא מזוייפת.

 

מכל המידע שרץ פה, כנראה שלא שמתם לב לנתון שרשמתי באחת ההודעות שלי, ככה שזה לא משאיר מקום לספקות.

תודה לכולם

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא אוהב שיש ספק אפילו של חצי אחוז. אז איזה וודקה מומלצת(גרייגוס אני אוהב אבל אין תקציב כל שבוע לזה)?אבסולוט? או לעבור לויסקי?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...