Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

וודקה שקופאת מזוייפת בוודאות?


ניב
שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים, אני מסיים קורס בארמנים ובכלל יודע הרבה על הנושא לכן, הנה תשובתי:

 

וודקה איכותית ותעשייתית עשויה בתהליך זיקוק רציף של שיכר כלשהו (שיכר אפשר להכין מכל חומר גלם שיש בו סוכר, שלא כמו פעם חשבו שוודקה ניתן להכין רק מדגנים, היום מכינים גם מתפוח אדמה, ואפילו יש לנו את וודקה CIROC שעשויה משיכר ענבים)

 

עושים לשיכר זיקוק עד שהוא מגיע לאחוז אלכוהול של כ- 96%. לאחר מכן מוהלים את התזקיק במים איכותיים שבדרך כלל עוברים סינונים וכו'.

 

את התזקיק מוהלים במים כדי להגיע לרמה של 40% אלכוהול בדווקה. כלומר בוודקה יש הרבה, הרבה מים. גם אם הוודקה היא מאוד מאוד איכותית, ועברה פעולת זיקוק דודי במקום זיקוק רציף (מה שלא עושים בוודקה תעשייתית) ונגיד שהיא עברה יותר תהליכי סינון מוודקה רגילה (דרך פחם פעיל מיוחד, דרך פילטרים יקרים) ולבסוף מהלו אותה במים הכי איכותיים בעולם שעברו תהליכי סינון מוקפדים - עדיין בוודקה הזו יש הרבה הרבה מים

 

אבל כמובן כולם יודעים שוודקה לא צריכה לקפוא, וזה נכון. אבל זה תלוי: כמה זמן היא שוכבת במקפיא, איזה מעלות יש במקפיא. המחסן של הוודקה לא צריך להיות המקפיא, למקפיא מכניסים וודקה כמה שעות לפני השימוש. לכן אפשרי ביותר שוודקה אמיתית ואוריגינאלית תקפא.

 

מה עושים יצרני וודקה רבים? קניתם וודקה ALASKA, דחפתם אותה למקפיא לפני שבועיים והיא אפילו לא חשבה לקפוא? ובכן, יצרנים רבים מוסיפים לוודקה חומר כימי שניקרא "אנטיפריז". כן כן, כמו ברדיאטור שלנו. עכשיו תחשבו לבד, עד כמה זה מזיק לגוף ולמה וודקה זולה עושה לך חשק למות אחרי שאתה שותה אותה.

 

למעשה, יש כמה חברות של שמייצרות גם וודקות טובות ברמת הפרימיום שמוסיפות חומר זה לוודקה, וזאת כדי שהיא לא תקפא כשהיא שוכבת למשל הרבה זמן במקפיא של הבאר.

 

לסיכום ולמי שאין כח לקרוא הכל, וודקה שקופאת היא תופעה לגיטימית בהחלט ולא מרמזת בהכרח על זיוף

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אנטי פריז בוודקה? אין סיכוי, שטויות במיץ כרוביות.

תביא הוכחה, תוצאות בדיקה, משהו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סת םשאלה לא קשורה למה להחזיק בקבוק וודקה שנתיים במקפיא? לא יצא לך לשתות בשנתיים האחרונות?

 

יצא פה ושם אבל הוודקה לא נגמרת, במיוחד כשיש לי כמה וכמה סוגים...כמו כן נראה לי קצת מוזר להוציא בקבוק פתוח החוצה מהמקפיא כל עוד יש מקום.

יש לי ויטרינה מלאה בכל סוגי המשקאות ככה שכשבאים אליי אנשים, וודקה זה בערך הדבר הכי פחות מעניין שיש לשתות.

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנטי פריז בוודקה? אין סיכוי, שטויות במיץ כרוביות.

תביא הוכחה, תוצאות בדיקה, משהו.

 

 

אם אתה יודע לקרוא קצת אנגלית חוץ מלצעוק "שטויות במיץ כרוביות" הנה לך דוגמא לוודקה שבמקרה הזה הייתה מזוייפת, והתבססה כולה על אנטיפריז

 

http://www.thisislocallondon.co.uk/whereilive/northwest/enfield/4389306.Fake_vodka_could_be_made_from_antifreeze/

 

אני לא עובד אצלך, ככה שאין לי חשק להתחיל להוכיח לך משהו שהוא נכון. אם אתה לא רוצה להאמין, זכותך

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה יודע לקרוא קצת אנגלית חוץ מלצעוק "שטויות במיץ כרוביות" הנה לך דוגמא לוודקה שבמקרה הזה הייתה מזוייפת, והתבססה כולה על אנטיפריז

 

http://www.thisislocallondon.co.uk/whereilive/northwest/enfield/4389306.Fake_vodka_could_be_made_from_antifreeze/

 

אני לא עובד אצלך, ככה שאין לי חשק להתחיל להוכיח לך משהו שהוא נכון. אם אתה לא רוצה להאמין, זכותך

 

מילא היית נותן קישור לכתבה של אחרי התוצאות. אבל זה ממש לא מרשים אותי. H&S באנגליה ידועים בתור חבורה של מוזרים שחושבים שאסור לאף אחד להסתכן, או למות. מכל סיבה שלא תהיה.

הם אוהבים מאוד להוציא הצהרות טיפשיות ותקנות מטומטמות עוד יותר.

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרך אגב חברת אבסולוט לא מוסיפה חומרי אנטיפריז לוודקה שלה, אתם מוזמנים לקחת בקבוק ולדחוף אותו למקפיא תעשייתי של -20 מעלות ותראו שהיא תקפא.

 

דרך אגב למי שעדיין חושב משום מה שהדבר לא הגיוני, דוגמא טובה זה השנאפסים.

 

יש בהם אחוז אלכוהול נמוך, אבל בגלל שנהוג להגיש אותם קרים מאוד הוספו להם אחוזים של חומר אנטיפריז בכדי שבבארים יוכלו לשמור אותם פרק זמן מסויים במקפיא.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מנסה להגיד שבוודקות מסוימות מוסיפים חומרים מעקבי קפאון (יעני אנטי פריז), אז זה בהחלט נשמע הגיוני.

 

אם אתה מנסה להגיד שאשכרה לוקחים את בקבוקי האנטיפריז שמוכרים לרכבים ושופכים לתוך הוודקה, זה מגוחך לחלוטין.

 

(דרך אגב, בקישור שנתת לגוגל יש אוסף של קישורים לקשקשת פורומים מצויה, יש איזה משהוא רציני שמעיד על התופעה?)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפינלנדיה קפאה בערך 70%-80%.

ממש מבאס לפתוח ת'מקפיא ולגלות גוש קרח, וכמו טמבל לשים אותה בכיור עם מים זורמים :roll:

 

אפילו שלא הייתי שם, תרשה לי לתקן אותך, היא קפאה 60%, בדיוק 60%, כי היא בדיוק 60% מים, כמו גם הייגר.

ד"א מה שKIKI אמר נכון במאה אחוז, אני גם "בוגר" "קורס" ברמנים ואני עובד מגיל 16 בתחום המסעדנות והבארים.

אני אישית לא שמעתי על הסיפור עם האנטי פריז, וגם לי זה נשמע הזוי, ששופכים מים ירוקים של פרסטון לבקבוקי אלכוהול (אולי אבסינת' (עפסנט בשפת העם), זה יכול להסביר הרבה דברים) אבל אני מאמין שבמידה וזה נכון, פשוט מוסיפים למים חומרים ממיסים שקופאים בטמפרטורות נמוכות יותר שלאו דווקא רעילים

מכניסים לצנצנת, סוגרים, לופתים את המכסה כאילו חייך תלויים בזה, ומנערים את הצנצנת עד שהיא מודה ברצח ארלוזורוב.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ד"א מה שKIKI אמר נכון במאה אחוז, אני גם "בוגר" "קורס" ברמנים ואני עובד מגיל 16 בתחום המסעדנות והבארים.

 

עם כל הכבוד לקורס בארמנים, בכל קורס כזה יש מורשת קרב, הוואי, ציזבאטים וכו'.

 

כל מי שעבר איזה קורס או רענון בצה"ל מכיר את כל סיפורי הקשקשת האלה בסגנון "ב 8 ביולי (איזה שנה?), הלך חייל (חייל? איך קראו לו? באיזה חייל? באיזה בסיס?) לבונקר ושכח רימון רסס בכיס....בארוחת צהריים הוא התפוצץ ו 5 נהרגו" וככה הציזבט ממשיך וממשיך עד שעמום או עד שאחרון החיילים נרדם. מה שבטוח הוא שברוב המקרים לסיפור אין שום אחיזה במציאות.

 

הפכתי את גוגל ולא מצאתי שום תימוך רציני לטענה הזאת.

 

 

 

 

אפילו שלא הייתי שם, תרשה לי לתקן אותך, היא קפאה 60%, בדיוק 60%, כי היא בדיוק 60% מים, כמו גם הייגר.

 

 

טעות מוחלטת, אתה טוען כאילו 60% מים קפאו והאלכוהול נשאר נוזלי וזה פשוט לא נכון!

 

בעירבוב של מים ואלכוהול נוצרת תמיסה חדשה אשר לה יש נקודת קיפאון חדשה, נמוכה משמעותית אשר בה היא קופאת.

בוודקה 40% נקודת הקפאון היא 11 מעלות מינוס.

 

זה לא שב 0 מעלות כל המים קופאים ורק האלכוהול נשאר נוזלי (עד מינוס 111 אם אני זוכר נכון).

 

לפי הטענה שלך, יש לי באוטו בחורף קוביות קרח במערכת הקירור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעירבוב של מים ואלכוהול נוצרת תמיסה חדשה אשר לה יש נקודת קיפאון חדשה, נמוכה משמעותית אשר בה היא קופאת.

בוודקה 40% נקודת הקפאון היא 11 מעלות מינוס.

איך הגעת לנתון הזה ?

כי בקישור שצרפתי קודם לפי חישוב מדויק לנקודת קיפאון של וודקה הוא 26- בערך .

:shock2::snipersmi
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם כל הכבוד לקורס בארמנים, בכל קורס כזה יש מורשת קרב, הוואי, ציזבאטים וכו'.

בגלל זה הגרשיים, אני יודע טוב מאוד שקורס ברמנים זה לא תואר שלישי, לא בכימיה ולא באלכוהולוגיה, אבל עדיין

 

כל מי שעבר איזה קורס או רענון בצה"ל מכיר את כל סיפורי הקשקשת האלה בסגנון "ב 8 ביולי (איזה שנה?), הלך חייל (חייל? איך קראו לו? באיזה חייל? באיזה בסיס?) לבונקר ושכח רימון רסס בכיס....בארוחת צהריים הוא התפוצץ ו 5 נהרגו" וככה הציזבט ממשיך וממשיך עד שעמום או עד שאחרון החיילים נרדם. מה שבטוח הוא שברוב המקרים לסיפור אין שום אחיזה במציאות.

 

הפכתי את גוגל ולא מצאתי שום תימוך רציני לטענה הזאת.

 

 

 

 

 

 

 

טעות מוחלטת, אתה טוען כאילו 60% מים קפאו והאלכוהול נשאר נוזלי וזה פשוט לא נכון!

 

בעירבוב של מים ואלכוהול נוצרת תמיסה חדשה אשר לה יש נקודת קיפאון חדשה, נמוכה משמעותית אשר בה היא קופאת.

בוודקה 40% נקודת הקפאון היא 11 מעלות מינוס.

 

אתה יכול למצוא לזה תימוכין? איך קוראים לתמיסה הזאת?

זה לא שב 0 מעלות כל המים קופאים ורק האלכוהול נשאר נוזלי (עד מינוס 111 אם אני זוכר נכון).

 

לפי הטענה שלך, יש לי באוטו בחורף קוביות קרח במערכת הקירור.

5תווים

מכניסים לצנצנת, סוגרים, לופתים את המכסה כאילו חייך תלויים בזה, ומנערים את הצנצנת עד שהיא מודה ברצח ארלוזורוב.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...