Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שבתוך מתנה ליום הולדת 18 (שהיה ב 19 לחודש) ההורים שלי ירכשו עבורי PS2.

אבל אז לאחר עיון באינטרטנט, נזכרתי שיש לו מתחרים שאמורים להיות לא פחות טובים:

GAMECUBE ו XBOX.

עכשיו לפי מה שהבנתי, XBOX הכי חזק, אבל יש לו פחות משחקים.

PS2 מכונה חזקה מוכרת וזולה ויש לה הרבה משחקים.

על GAMECUBE אני לא יודע כלום.... :roll:

על מה כדאי לי ללכת ???

דרך אגב, עוד שאלה קטנה: נאמר לי שהתקנת צ'יפ שהופך את המכשיר לקורא צרובים, פוגעת קשות באיכות הגרפיקה של המשחק. האם זה נכון ???

(אין מצב שאני קונה מכשיר בלי הצ'יפ...)

פורסם

1. XBOX.

2. לא.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם
דרך אגב, עוד שאלה קטנה: נאמר לי שהתקנת צ'יפ שהופך את המכשיר לקורא צרובים, פוגעת קשות באיכות הגרפיקה של המשחק. האם זה נכון ???

(אין מצב שאני קונה מכשיר בלי הצ'יפ...)

תשאל את ינון... :p

וברצינות: הXBOX לא מיובא לארץ - כך שאין מבחר של משחקים בשבילו. כמו כן, אם יש לך משחקי PS1 ה PS2 יכול להריץ גם אותם.

הגיימקיוב חלש יותר לדעתי, ומבחר המשחקים שלו מוגבל יותר. אני לא חושב שהוא מיובא לארץ גם כן.

לדעתי - PS2.

פורסם
וברצינות: הXBOX לא מיובא לארץ - כך שאין מבחר של משחקים בשבילו. כמו כן, אם יש לך משחקי PS1 ה PS2 יכול להריץ גם אותם.

סליחה? מיובא גם מיובא.

ניתן להשיג אותו במגוון מקומות במחירים שערורייתיים יותר ופחות, עם או בלי צ'יפ.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

פורסם

סליחה? מיובא גם מיובא.

ניתן להשיג אותו במגוון מקומות במחירים שערורייתיים יותר ופחות, עם או בלי צ'יפ.

סולח. טעות, טועים, טעינו.

בנוגע למבחר המשחקים אתה מסכים איתי?

פורסם
בנוגע למבחר המשחקים אתה מסכים איתי?

לא לגמרי. גם מגוון המשחקים הקטן לכאורה שלו די מספק, אלא אם אתה פריק שלא זז מהקונסולה אף פעם.

לגבי הנקודה השנייה - לכן שווה לדאוג שיהיה לך חבר פסיכי שיש לו אחת. Halo שולט. :twisted:

שיט, אני לא מאמין שאני בכלל מגיב לשרשור ה-ורי-אוף-טופיק הזה. נראה לי שהגיע זמן לישון.

פורסם

מומלצת ביותר ה-PSII.

האקסבוקס מרשימה, ביצועים נחמדים (אולי טיפה יותר טובים מהסוני, אבל שוב, לא מיובאת לארץ, בעייתית מבחינת היצע משחקים וכלום של PSX לא שמיש עבורה)

לעומת זאת, הGAMECUBE היא היפה ביותר, קטנה, קומקטית, נראית מדהים, אבל סובלת מאותה בעיה של האקסבוקס, היצע משחקים מצומצם עד למאוד.

ולעומת זאת, הPSII, יתרונות - כל המשחקים של הPSX יעלו ויהיו שמישים גם בה.

השלטים הישנים שלך - אם יש לך - כרטיסי הזכרון - הכל טוב גם לה.

והממשק של סוני, רגיל ומוכר כמו שרק סוני יודעים....

חסרונות - לדעתי - איכות DVD מזוויעה ויציאות AUDIO \ VIDEO מעט לא איכותיות...

רון.

-הXBOX וה-GAMECUBE הם יותר סמל סטטוס כזה או אחר מאשר מכונת משחקים, הסוני היא יותר מכונת משחקים מאשר סמל סטטוס-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ה-GAMECUBE מכשיר מדהים. משחקים ברמה, לרוב ל-4 משתתפים מה שמגדיל את חווית המשחק פי כמה! יש המון משחקי STREET FIGHT, פעולה וקווסטים.

ה-PS2 טובה לא פחות לפי דעתי, והיתרון שלה הוא במשחקים.

מה-XBOX תתרחק.

172

פורסם

לדעתי הPs2 הוא איזה פשרה בין הxbox לgamecube וגם מבחינת זה שאנחנו ישראלים גנבים לps2 אין לך בעיה להשיג צ'פ ואז פשוט או בתחנה המרכזית בתל אביב או באינטרנט מורידים משחקים וצורבים ככה שיש לך משחקים בלי סוף הגראפיקה לא משהו אבל בהחלט מספקת שעות של הנאה הxbox גם מכונה מגניבה אבל כמו שאמרו יש פחות משחקים למרות שהמשחקים שיש לה מדהימים אבל היא יקרה בטירוף ואני לא יודע איך חוץ מבאינטרנט תשיג לה צ'פ... משחקים כמו לps2 אינטרנט יספק לך הכל :twisted:

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

• תוכן חדש...