Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הסלופ הכי גבוהה שהקלריון 785 שלי מאפשר הוא -18db , במידה ואני רוצה להנחית את הוופרים\מידים\טוויטרים בסלופ -24db אני צריך להפוך פאזה דרך המכשיר \ פיזית במגבר ולהשים במכשיר סלופ -12db ?

12db + הפיכת פאזה = 24db ?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

שאלה מצויינת אני מצטרף +1.

בכל מקרה הייתי ממליץ תוך כדי שמיעה לשנות סלופים ולהפוך פאזות,כך בכל אופן אני עשיתי.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

שינוי דרגת חיתוך משנה זוית של פאזה, לא להיפך.

כדי להגיע ל 24db- תנחית ב 12 במכשיר וב 12 במגבר.

לאיזה רכיב אתה מעוניין לבצע הנחת של 24db?

מתחדשת*

פורסם

+1

בקשר לפאזה אקוסטית,אני חושב שניר אמר בזמנו שהפאזה ההפוכה מתבטאת רק בתדרים המונחתים הקרובים לחיתוך

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

תנסה את כל דרגות החיתוך לפני שאתה מתקבע.

אני לא אומר שהחיתוך הזה ישמע לא טוב, אולי תמצא מצב שישמע קצת יותר טוב.

לך תהנה :-D

מתחדשת*

פורסם

אני מנסה לא מעט זמן וניסיתי את כולם מלבד 24db , אני חושב שכבר נגמר לי טנק דלק שלם רק מעמידה במקום :)

עריכה: לא התכוונתי שאני רוצה מראש שהם ינגנו סלופ 24 , אני רוצה לשמוע איך הם מנגנים בסלופ הנ"ל

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

על איזה סט מדובר בכלל?

מניסיון שלי 24DB לטוויטרים זה חיתוך מאוד חד שמורגש היטב ומבדיל מהמיד בצורה אבסולוטית,במיוחד אם המיד לא מגיע\חתוך כנ"ל

ניסית לחילופין לעלות בתדר ולחתוך בסלופ מתון יותר?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

כרגע מיד של קלארוס וטוויטר L1V2 בעוד כמה ימים יתווסף L4.

אני לא מחפש 24DB לטוויטרים אני רק שואל אם אני הופך פאזה + מנחית 12DB אני מקבל 24DB.

בעיקרון אני רוצה לשמוע את הקלארוס מנגן 50HZ ב24DB.

נתקלתי בת'רד הזה

http://www.diymobileaudio.com/forum/product-selection-comparisons/65558-clarion-dxz785usb-vs-alpine-9887-a.html

איזה בחור עם קלריון 785 רשם שהסלופ הכי גבוהה זה 18DB אבל אפשר להתגבר על כך אם מנחיתים ב12DB והופכים פאזה.

פורסם

נכון שהוא רשם, אבל אחר כך תיקנו אותו.

דרגת חיתוך משנה את זוית הפאזה (כל 6db ב 90 מעלות) אבל שינוי פאזה לא משנה את דרגת החיתוך.

אם במגבר יש בדיוק 50HZ בקרוס, תוכל להגיע ל24db ע"י שימוש בו במקביל לקרוס בHU.

תנסה גם להפוך פאזה, אולי זה ישפר את הצליל, אולי לא.

מתחדשת*

פורסם

שוב פעם הדיון של חיתוך מתלול על מתלול?

הגענו להסכמה בשרשור קודם על כך ששני מקורות בעלי מתלול 12 דציבל אחד על השני יכפילו את המתלול פי כמה וכמה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אבל למה 24DB,אתה גומר על כל הצליל.אתה חותך את כל הטבעיות של צליל.אין צורך יותר מ12DB.אני בכלל אוהב 100HZ ב6DB.מומלץ.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תוכן חדש...