Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם מדובר בקטנוע 250 סמ"ק , אבל העיקרון הוא אותו עיקרון.

החלטתי להוריד את תיבת האויר ולחבר ישירות לקרבורטור פילטר פתוח קוני.

כלומר הפילטר הוא לא INBOX אלא מחובר ישירות לפתח המצערת.

כמובן שכתוצאה מזה נכנס יותר מדי אויר לקרבורטור אז לאט לאט חסמתי את הפילטר ע"י הדבקה של איזולירבנד על שטח הפנים שלו

עד שהגעתי לזה שהמנוע עובד יפה ויציב.

המהירות הסופית ירדה מעט אבל מהירות התגובה ומהירות הפתיחה השתנו פלאים , עניין המהירות הסופית כנראה קשור להורדת הRAMAIR שהיה .

איך אני מביא את המנוע לעבוד טוב גם בלי האיזולירבנד ? האם אני חייב לעשות REJETING? האם אני חייב להחליף את הדיזה הראשית? איך אני יודע באיזו? מה אני עושה עם הנשמים שמחוברים לתיבת האויר? לשים להם פילטר וזהו? או שאני אשים מאריך בין פתח היניקה של הקרב' והפילטר הפתוח ואחבר את הנשמים למאריך?

תודה

:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• תוכן חדש...