Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום הS70 שלי נועלת נעליים של TOYO T1R במידה 205/45/17.

מכיוון שהסוליה מתחילה להישחק ואינני רוצה לסחוב זמן עם צמיגים אני מעדיף להחליף קצת לפני הזמן שצריך.

את האמת שאני מחפש קצת יותר מצמיג, אם היה שווה לי הייתי שם גם R888, אבל הרכב הוא גם לשימוש יומיומי ולפי מה שהבנתי הצמיג הזה לא סוחב יותר מ10K ק"מ...

מה גם שהמידה הזו מיוחדת ואין הרבה דגמים במידה הזו.

מישהו יכול להמליץ לי על צמיגים שיתאימו לי לרכב? תקציב לא מוגבל.

תודה מראש, מאור :)

פורסם

ה-R1R צמיג מדהים ומתאים מאוד לשימושים שלך, מתאים מאוד לשימושים יומיומיים, מתאים גם לכביש רטוב (בלשושה ימים וחצי שיש כאן כבישים רטובים) ובעל יכולת הדבקה רצינית לכביש.

פורסם

אני כרגע נועל רביעיית F1 במידה 215/45/17 חוץ מזה שהצמיג די יקר

יש לי רק דברים טובים להגיד על הצמיג, ואני מבסוט ממנו:-D

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

225/45-17 GSD3 עלו לי 1K לפני שנה וחצי, צמיג מעולה, הרבה יותר טוב מהSP9000 המוחלפים.

לפני חודשיים אחי קנה צמיגים באותה מידה ושילם את אותו המחיר עבור הפיילוט ספורט (SP2) של מישלין, צמיג מעולה ביותר שאגב דחק את הGSD3 למקום השני בטייר-ראק.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אמור לעלות לך 800-900 ש"ח לצמיג אחד של F1 לפי המידה שלך,

בכל מקרה יש לך גם את הגודייר אקסלנס, צמיג מצוין וגם קצת יותר זול מהF1.

אני לפחות חושב שהצמיג הבא שלי יהיה טויו R1R, צמיג דביק:twisted:

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

• תוכן חדש...