Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי היום בעצת המוסך רפידות ברקס קדמיות.(לפני חודשיים בטיפול אמרו שהקדמיות ממש גמורות ושבעוד 1000ק"מ לכל היותר יש להחליף באופן קריטי,עם האחוריות ניתן לסוע עוד כ-5000ק"מ :|)

מצ"ב תמונות של המשומשות.

לדעתי ואני בור ועם הארץ בנושא (:D) המשומשות יכלו להמשיך עוד אי אלו כמה אלפי ק"מ.

תודה לכלל העוזרים :),אופיר.

קשה לצלם טוב כשהם כאלה ג'יפה ;) עמכם הסליחה.

DSC_0001.jpg

DSC_0002.jpg

DSC_0003.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בדרך כלל שמחליפים רפידות במסגרת טיפול תקופתי לוקחים בחשבון שיישאר מספיק בשר ברפידה עד הטיפול הקרוב.

עובי רפידה קידמית חדשה הינו 14 מילימטר ובמידה ועובי הרפידה היישנה הינו כ-5-6 מילימטר עשה נכון המוסך שהחליפם.

בכול מקרה במידה ועובי הרפידה היה מגיע ל-4 מילימטר הייתה נדלקת לך מנורת חיווי המצביעה על רפידות קידמיות שחוקות (עדיין המצב לא קריטי מכיוון שמידת המינימום היא 2 מילימטר כלומר יכולת לנסוע עוד כ-2000 קילומטרים לפחות).

בכול מקרה תמדוד בעזרת קליבר את עובי הרפידה בכדי שנוכל לתת לך תשובה מדוייקת יותר.

חבל שלא החלפת גם את הרפידות האחוריות מכיוון שהעובי שלהן הינו קטו יותר למיטב זיכרוני כ-11 מילימטר ולכן בדרך כלל גם הרפידות אחוריות מגיעות כמעט באותה תקופה לעובי של 5-7 מילימטר הדברים נאמרים מתוך ניסיון.

איזה כייף לי :)

פורסם

לפי התמונות שצירפת, ניתן לראות שהרפידות עדיין לא היו גמורות לחלוטין.

מצד שני, אתה לא הייתה בודק את מצבם, והמצב היה יכול להחמיר.

בנוסף , זהו רכיב בטיחות, ותוכל לנהוג עם ראש שקט

על כל רפידה יש סימון, עד לאיפה המינימום שלה.

44.jpg

123.JPG

פורסם

ברפידות של פותח האשכול לא קיים שום סימון והבדיקה הנכונה היא בעזרת קליבר (מד-זחיח).

שכחתי לשאול כמה שילמת על הרפיידות בלבד ללא עבודה ?

לידיעתך הרפידות המקוריות מיוצרות על-ידי חברת ATE וניתן לרכוש אותם ללא סמל VW ועלותם נמוכה יותר.

פורסם
לא צילמת טוב, מבחינת זוית צילום

הזווית צילום בהחלט לא טובה אך בכל זאת ניתן לראות שהגיע הזמן להחליף את הרפידות. אפשר היה להשאיר אותן לעוד כמה אלפי ק"מ אבל כבר אתה במוסך, על ליפט, פעם שנייה אחרי טיפול - היה מיותר לדחות את התיקון.

פורסם
470 מחיר סופי כולל עבודה ומע"מ.

המחיר ששילמת סביר בהחלט.

סט רפידות קידמיות תוצרת ATE עם חיישן ניתן לרכוש בסביבות 280 שקלים.

פורסם

מצטרף בשאלה ,

שמתי לב שלרוב הם מחליפים לי דיסק ורפידות , העניין נשמע לי מעט תמוהה , האם יש איזו חברה אמינה שיהיה מומלץ לשים לקורסה 04' ?

או שפשוט להחליף את הרפידות בתדירות כפולה ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
החלפתי היום בעצת המוסך רפידות ברקס קדמיות.(לפני חודשיים בטיפול אמרו שהקדמיות ממש גמורות ושבעוד 1000ק"מ לכל היותר יש להחליף באופן קריטי,עם האחוריות ניתן לסוע עוד כ-5000ק"מ :|)

מצ"ב תמונות של המשומשות.

לדעתי ואני בור ועם הארץ בנושא (:D) המשומשות יכלו להמשיך עוד אי אלו כמה אלפי ק"מ.

תודה לכלל העוזרים :),אופיר.

קשה לצלם טוב כשהם כאלה ג'יפה ;) עמכם הסליחה.

לא משחקים בבטיחות ולא בבלמים. אמר המוסכניק להחליף -אז תחליף. בלמים-זה חיי אדם

פורסם
לא משחקים בבטיחות ולא בבלמים. אמר המוסכניק להחליף -אז תחליף. בלמים-זה חיי אדם

אותו מוסכניק מפוקפק גם אמר שעלי לבצע כיוון פרונט במיידי (ראה נושא שפתחתי מזמן),כי הצמיגים נורא ישנים מקדימה (החלפתי) אולי דפקו את המשולשים והבוקסות וכל הפרונט.

אז עשיתי (210 שקל) וכששאלתי אחרי העבודה אם הייתי צריך או לא מה ענו לי? שלא ממש והכל תקין 100%

אותו מוסכניק אתמול ראה אותי עם מבט עצבני ושמר ממני מרחק.

כסף לא גודל על העצים אתה יודע.

בקיצור לא נורא,רק שמעתה אני לוקח כל המלצה שלהם בערבון מוגבל (רציתי בכלל לבצע את כל הנ"ל אצל רון אבל לא הייתה לי סיבה נוספת לנסוע ספיישל לת"א,עכשיו יש ;))

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...