Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. :-)

קיבלתי מחבר רמקולים 6X9 של JBL שהוא לא משתמש בהם.

על הרמקולים לא רשום הדגם המדוייק ( וזאת הפעם הראשונה שאני רואה את הדגם הזה ).

הנתון היחיד שאפשר להבין הוא שהם 300 וואט ו- 150 RMS.

על סמך הנתון הזה ניסיתי לחפש בגולל מידע כלשהו, אבל תמיד נתקלתי בדגמים אחרים.

אולי מישהו יודע מהו הדגם המדוייק שלהם והאם הם נחשבים לטובים ?

המון תודה מראש !!

:wink:

צירפתי 2 תמונות:

pic001bw.jpg

pic002pg.jpg

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

קודם כל אין תמונה.

ואם אני לא טועה לJBL יש שני סדרות שבהם הספק הרמקול הוא 150 WATT RMS, והסדרות האלו הם P ו-T, כאשר P היא סדרת הפאוור של החברה וסדרת הT היא סדרה שיצאה לרגל 60 שנה לחברה.

מקווה שעזרתי.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

תודה רבה על המידע !! :wink:

אבל בדקתי, ועדיין לא מצאתי את הדגם המדוייק של הרמקולים שברשותי.

ולמה אין תמונה ? שמתי 2 ורואים אותן בבירור.

אז למי שלא רואה את התמונות- הם נראים לי יחסית ישנים: בצבע שחור וזהב, ולא מהשנתיים-שלוש-ארבע האחרונות, זה מה שניראה לי ואולי המידע הזה יעזור.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

הדגם נקרא JBL300, ויותר צעקני מזה לא נראה לי שאפשר היה להדפיס על המדבקה.

אם הם שווים משהו? כנראה שלא, אני לפחות עדיין לא נתקלתי ב 6X9 עם ממברנה וטוויטרים מפלסטיק ששווים משהו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...