Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

 

אבא שלי רכש לפני מספר חודשים הונדה סיוויק 2008,הרכב כיום עם 22K קילומטר על השעון.

 

במהלך ביקורי בארץ שמתי לב שבסלד סרק בעמידה יש מדי פעם ויברציות בתוך תא הנוסעים,הויברציות הן לפרקי זמן של 3-4 שניות,בפעם השנייה שזה קרה לי מיד העפתי מבט על שעון הסל"ד ואכן הבחנתי כמו שציפיתי שיש "נפילת" טורים של משהו כמו 200 סל"ד שהיא זו הגורמת לויברציות הלא נעימות בתא הנוסעים.

 

בדקתי את זה יותר לעומק וגיליתי שנפילת הטורים הזאת קוראת ב-2 מצבים:

 

1.הפעלת מזגן.

2.כניסת המאווררים לפעולה.

 

על פניו הגיוני שהפעלת מקור חשמל תגרום לירידת סל"ד כלשהי,אבל אני יודע שברוב המכוניות החדשות ברגע שיש הפעלת מאווררים או מזגן יש עליה קלה בסל"ד על מנת למנוע את נפילת הטורים והוויברציות הנ"ל (מה גם שאני לא זוכר שברכב הקודם, סוזוקי בלאנו,התרחשה אותה תופעה).

 

אשמח לשמוע מבעלי רכב דומה גם אם אצלהם הם מרגישים את הויברציות המדוברות ובכלל אם זה משהו ששווה להתעכב עליו ואולי לגשת לבדיקה במוסך.

 

רוב תודות,

 

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ההגיון אומר שנוצר דיליי בפעולתו של המנוע צעדים, אולי ניקוי יפתור הבעיה.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

ניקוי בית מצערת בהחלט יכול לעזור לצמצם את התופעה או להעלים אותה.

דאג לבקש מהמוסך לבדוק זאת בטיפול הקרוב ואם זה ממש מפריע אז תגיע במיוחד למוסך.

פורסם

כמו שכתבו אין מה לעשות אחת הטעויות של הונדה, אני מאמין שהם יתקנו את הבעיה הזו בדגמים החדשים יותר של הסיוויק.

פורסם

מה הטעות, פיח בבית מצערת? מדובר בתופעה לא חריגה כלל, שתוקפת כל רכב עם בית מצערת אלקטרונית כאשר נוסעים לרוב בנסיעות עירוניות או קצרות. כמובן שיש דגמי רכב רגישים יותר ויש פחות.

פורסם

קראתי בפורומים שונים על הבעיה שהועלתה כאן. רוב התגובות היו שהתקלה ( אם בכלל) היא כתוצאה של תיכנות מחשב המנוע לתצרוכת דלק מינימאלית ככלל כולל בסלד נמוך. גם באתר הונדה עלו כאלה תלונות והיו שהגיבו שאצלם קימת אותה התופעה בדיוק. לא כל כך הגיוני שבק"מ כל כך נמוך תהיה בעיה של לכלוך במצערת, תקפיד שלא יולדו לך נזקים חדשים כתוצאה מהניקוי.

פורסם

שום פיח ושום תקלה. ככה זה בסיויק ובעוד הרבה מכוניות. זה ממש לא מורגש גם, רק אם מתאמצים לשים לב.

 

סך הכל נכנס מדחס/אלטרנטור לפעולה ומעמיס קצת על המנוע.

STI 2004

 

 

×
×
  • תוכן חדש...