Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ישנם מספר דברים קטנים שמציקים לי עם האוטו ואשמח אם תוכלו לעזור לי לאבחן פחות או יותר את הבעיות והגורמים:

1) סל"ד סרק לא יציב, עומד על 1000 במחוג אבל לסירוגין (בעיקר בטמפרטורת עבודה של המנוע) הוא יורד ל 900-950 לשנייה ועולה בחזרה וגורם לאוטו לרעוד מעט, בנוסף א אני מפעיל בסרק מזגן הוא צונח אפיל -800 ואף לפעמים כיבה לי את האוטו, שמתי לב לעוד דבר, אם אני מסובב את ההגה (שעושה שימש במשאבת הג כח) זה גם משפיע על הטורים.

* יש לציין שהאוטו עבר 44K, וניקוי ייסודי של מצערת

2) רעשי נקישות מאיזור הבולמים הקדמיים, בעיקר כשהאוטו קר, ובעיקר בבאמפרים. כרגע ממתינים בבגאז' שתי סטאבילייזרים שמחכים להרכבה בתקווה שזה יעזור.

3) צריכת דלק עלתה עד לא מזמן מהחישוב שלי זה היה נע בין 1:13 - 1:14. היום בקושי מגרד את ה-1:10.

4) העברת הילוכים קשה מעט, בעיקר שלושת הראשונים, מה גם שהדוושה עצמה מרגישה קצת קשה (אולי זה בסדר אולי לא, תגידו אתם) בכל אופן גם המעבר הילוכים בשלב שיחרור הקלאצ' אינו מרגיש חלק, ומרגישים דחיפה את הבלימה של חיבור הקלאצ', ובנוסף לכל זאת ישנו רעש של נקישות בעת עזיבת הקלאצ' (יש לציין שהוחלפו תושבות מנוע תחתון ועליון ללא הועיל)

בכל אופן אלו הבעיות העיקריות ואשמח אם תוכלו לעזור לי לקבל כיוון, השבוע אני ניגש לטסט, ומייד אחר כך למוסך ועל הדרך לפרט בפניו את הבעיות הנ"ל ואשמח לבוא מוכן ואחרי שעשיתי מעט שיעורי בית כמו שאומרים

אפרופו מוסך, אני מתלבט בין מוסך קל-נת ומוסך העיר. למישהו יש ניסיון עם אחד מהם? מה הייתם ממליים?

המון המון תודה (וסליחה על ההודעה הארוכה) :)

פורסם

לגבי הסל"ד יכולים להיות סיבות רבות אם אתה אומר שעשיתה ניקוי מצערת הייתי הולך בכיוון חיישן שיושב על האגזוז אפילו להחליף את כל האגזוז בשביל צריכת הדלק. אתה אומר שהסל"ד נופל ואז עולה לכמה זמן הוא עולה ומתי הוא שוב נופל ?? אם זה בהפרשים של דקות ולא של שניות זה כנראה המאורר שמוריד את המתח. לגבי המזגן תעשה בדיקה לחיישן שמגביר את התורים (יש כזה בפיגו'). אם ההילוכים אין יותר מדי מה לעשות תמרח קצת חומר שומני על הקבל קלץ' שירגיש נח .. כניסה קשה של הילוכיםן יכולה להיגרם משמן ישן מדי שדורש החלפה או גיר גמור.

פורסם

הבעיות בסרק בדרך כלל מהמנוע צעדים,צריך לבדוק אם ניקוי יעזור או שצריך להחליף,כדאי לחבר לסורק כדאי לראות מאיפה הבעיה,לגבי התקתוקים מהפרונט,קרוב לוודאי שזה מהמוטות קישור,אם לא אז מהגומיות של המשולשים.

אם אתה שומע נקישות מהקלאצ קרוב לוודאי שהמיסב לחץ לא יאריך ימים,כדי לשפר את העברת ההילוכים תחליף שמן גיר.

פורסם

דבר ראשון תודה לעונים

לגביי מה שאתרם אומרים:

1) הסלד עולה ויורד בתדירות של שניות

2) שמן גיר הוחלף לפני כ-3 חודשים לשמן שפיג'ו ממליצה (ESSO 75W80)

• תוכן חדש...