Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לבלנדר, בבקשה:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל הצעות מה והיכן לרכוש (במרכז) לגבי בלנדר בסגנון "עומד", כלומר לא מעבד מזון אלא רק מיכל גבוה של 1.5 ליטר בערך ש"יושב" על מנוע. אגב, לנוכחי שהתפגר היה מיכל עשוי זכוכית, אני מניח שהיום זה יהיה פלסטיק.

הייעוד: כתישת קרח ועשיית חומוס...

תודה.

פורסם

אם אתה כותש קרח אתה צריך בלנדר עם מיכל זכוכית ולא פלסטיק.

לפני שקניתי התלבטתי בין kitchenaid ksb5 וbreville 600 שניהם טובים לשימוש ביתי (קשה) , קניתי קיטצ'נייד בגלל שקיבלתי מחיר יותר זול. עדיף לא לגעת בכל הזולים כי הם לא מצליחים להגיע למרקם חלק ועושים הרבה רעש.

-

פורסם

אני יכול להוסיף עוד 2 המלצות (בנוסף לקיצ'נאייד) :

oster - אם עדיין משווק בארץ

cuisinart

לפני מספר שבועות הייתה כתבת השוואה במגזין ממון של סוף שבוע בין מספר גדול של בלנדרים. לא זוכר מי ניצח. אני מניח שזה הגיע לרשת, אולי ב ynet ...

שתי ההמלצות שלי לא היו בהשוואה אם זכרוני אינו מטעני .

דרך אגב, חומוס בבלנדר עדיף ע"פ מעבד מזון ?

פורסם

אוסטר מצויין, יש לי כזה שבו עשו לי מחיות כתינוק והוא עוד עובד ואני עשיתי בו מחיות לבני התינוק, ממש שושלת הדורות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני רכשתי לאחרונה את הבלנדר הבא עקב המלצות טובות עליו.

מיכל זכוכית, אגב. נרכש באלנבי, אם זה קריטי אפשר להשיג לך כתובת מדוייקת.

OPB-800-3.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לפני מספר שבועות הייתה כתבת השוואה במגזין ממון של סוף שבוע בין מספר גדול של בלנדרים. לא זוכר מי ניצח. אני מניח שזה הגיע לרשת, אולי ב ynet ...

בעקבות אותה כתבה אני רכשתי את הבלנדר של Jeffry Adams, מעבד זה הגיע למקום שני ועמד בהצלחה בכל המבחנים שנקבעו ע"י עורכי הכתבה (ריסוק קרח וכיו"ב).

אני מרוצה ממנו, עשיתי מילקשקים ומשקאות והוא עמד בכבוד במשימות.

אני רכשתי אותו בשקם אלקטריק בסכום של כ 290 ש"ח

המיכל של הבלנדר הנ"ל מזכוכית, אך מהכתבה הבנתי שגם מיכלי פלסטיק עומדים במשימה של ריסוק קרח.

פורסם

אני קיבלתי בירושה בלנדר שיושב על מנוע (די חזק יש לציין) וניתן להחליף כלים ולחבר מיקסר, מטחנת בשר, פורס לחם וכו'.

המיקסר איכותי, עם להבים שלא מחלידים ולא עושה רושם שדבר מקהה אותם.

מה שכן הוא כבד.

כבד זה אומר שקשה להרים אותו כדי למזוג (אם אתה עושה משהו קר הוא נהיה חלקלק בצורה מזוויעה), קשה לנקות (מאותה סיבה) והפחד תמיד מנקר "מתי הוא יפול ובמקום לשבור את הבלטה הוא ישבר".

בסופו של דבר הבלנדר אופסן יחד עם המנוע (הבלנדר היה ה"מכונה" האחרונה שלא היה לה תחליף) וניקנה אחד של קנווד די בזול

Kenwood 'New York' Smoothie

אחלה מוצר, יש לו ברז, קל לשטוף אותו, טוחן קרח טוב והכי חשוב, כשהוא נופל שום דבר לא נישבר. אני חושב שהוא עלה לי 100 ש"ח. אולי פחות. זה היה לפני 3-4 שנים, ב"קיץ" הוא עובד כמעט כל יום בהכנת קפה קר.

לחמתי יש בלנדר של קיצ'ן אייד. זה לא שהוא לא טוב. יש לו מלא פונקציות מגניבות, יש כתישה בפולסים שזה נוח, הבלנדר מתחיל לאט ומגביר לאט את המהירות ואז מפסיק, ומתחיל מחדש ושוב ושוב.

לי יש כפתור "פולס" ידני ;)

אני לא סומך על אלקטרוניקה במוצרים כאילו. מה גם שהוא עולה פי 6-8.

למי שלא מתעסק עם זה כל היום (רובינו) לא שווה לקנות משהו אחר.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש לי את הבלנדר של קיצ'נאייד מזה 6 שנים. פשוט "חיה רעה". עובד יום ולילה ולא מאכזב. לא משנה, קרח או עשבייה, הכל עובר בלי בעיה דרכו. עולה סביב 1100-1000 ש"ח(תלוי גם בציפוי/צבע החיצוי שלו). להב שלא ישבר גם אם תכניסו קרח עם שביבי ברזל ומנוע שיעבוד כנראה אחרי שנתפוגג מהעולם.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

• תוכן חדש...