Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

זה רק אני שמתי לב או שבעת שמיעה בלילה הכל נשמע הרבה יותר...טוב!

פשוט כל המוזיקה נשמעת יותר מפורטת יותר דינאמית-הרבה יותר טובה.

מישהו שותף?

:)

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שבת שלום לכולם,

זה רק אני שמתי לב או שבעת שמיעה בלילה הכל נשמע הרבה יותר...טוב!

פשוט כל המוזיקה נשמעת יותר מפורטת יותר דינאמית-הרבה יותר טובה.

מישהו שותף?

:)

האוירה בלילה, השקט, החושך, מוסיפים להנאה.

פורסם

אצלי זה עם מיזוג אוויר :-) (הכל פשוט נשמע טוב יותר) - זה מורכב ממספר אלמנטים:

1. אתה פחות לחוץ.

2. יש שקט יחסי.

3. רעיון - החלונות סגורים אז יש נפח גדול יותר למידבאסים..

4.

...CASKA for life

פורסם

ניסיתי את זה היום, ובאמת המערכת נשמעת מעט יותר טוב בנהיגת לילה מאשר ביום...

שמתי לב לעוד משהו מעניין (או שהוא כבר יודע ואני עולה עליו רק עכשיו), גם הרכב מאיץ "ומתנהג" הרבה יותר טוב בלילה מאשר ביום.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אם ככה הגעתי למסקנה שהאוטו יותר יקר בלילה .:roll:

1. לא רואים את כול הפאקים.

2. רק בבוקר מסתבר שקנית סובארו במקום יגואר.

3. לא ראית את סעיפים 1 ו 2 ולכן אכלת אותה בגדול.

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

ח'ברה השמיעה בלילה מתחדדת ללא כל קשר למזג האוויר,

עצם זה שעיניים שלנו פחות מתאמצוץ (אין שמש וכל מיני מפריעים למניהם),

הגוף מחדד את החושים האחרים, מן הסתם עיוור שומע ומרגיש יותר טוב מאיתנו.

זו היא תופעה של חידוד חושים עקב מחסור וחושים אחרים.

לכן בחושך (ללא קשר לילה) השמיעה מתחדדת ואני שומעים פירוט יותר טוב, סאונד יותר נקי וטוב.

כיוונים עושים בלילה אחרי מקלחת ומזגן פועל.

כך התוצאה הכי טובה.

אחלה יום

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

תצחקו תצחקו, אבל... פותח הת'רד צודק! וגם רוני

עשו ניסוי בקבוצת שחקני כדורסל וגילו שכשמכבים להם כמעט את כל האורות ומשאירים קצת תאורה באזור הסל וגבולות המגרש אחוזי הקליעה שלהם השתפרו פלאים.

זה ניסוי אמיתי וכמותו יש רבים.

החושך מחדד את כל שאר החושים, זה אינסטינקט הישרדותי קדום שעדיין נמצא בכל אחד ואחד מאתנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה בדיוק העניין - לפעמים עדיף לא לראות כשעושים את זה :-P

היו לא מעט ת'רדים הזויים אבל חלקם גם היו מבוססים על דברים שהמדע ביסס היטב - מתברר.

כמו למשל - פתחתי פעם ת'רד על השפעת השמשה הקדמית על הסאונד ועד כמה היא מבודדת או מאפשרת לחלקו לברוח דרכה - ומה התברר...

ההנחה שלי היתה נכונה ואכן בשנים מסויימות יצרני רכב עלו על זה והתחילו לייצר שמשות שיש להן נטייה לבודדת את הרכב יותר טוב מהרעש של העולם החיצון - כיום השמשות הללו הן סטנדרט בתעשייה כולה. מתברר...

אז עכשיו גם השמקל'ה יכול לנסות לעשות חור בשמשה כי זה גם ככה הדבר היחידי שהוא רואה בנהיגה בלילה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...