Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני החלפתי בזמנו את משאבת הדלק בטויוטה קרינה והחלפה מאוד פשוטה.

המשאבה היא חשמלית וטבולה במיכל הדלק ובכדי להגיע אליה עלייך לפרק את המושב האחורי תחילה.

1. נתק את כבל המינוס של המצבר

2. פרק את 4-5 ברגי הפיליפס של מכסה המשאבה

3. פרק את הקונקטור שמתחבר למשאבה

4. פרק את צנרת הדלק

עלייך להצטייד באטם חדש עבור מכסה המשאבה וגם בבאנדים חדשים.

מומלץ להצטייד בסמרטוטים ולעבוד במקום מאוורר ומטף כיבוי אש בקירבת הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

אטם חדש עולה הון תועפות. כל זמן שהאטם הישן חוזר למקומו ואין ריח דלק באוטו הכל פיקס. פתרון נוסף הוא הסרת האטם ואטימה באמצעות סיליקון.

אם יש לך שאלות נוספות בנוגע לסליקה אני יכול להפנות אותך לחבר שלי שמכיר כל בורג ואום ברכב הזה. פנה בה"פ לקבלת הטלפון שלו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
איתמר,

אטמים ברכב תמיד מחליפים ולא משנה מצבם החזותיי שנראה כביכול תקין במיוחד במערכת הדלק.

אתה טועה, לא כל אטם צריך להחליף, למשל אטם מכסה שסטומים שעשוי גומי אין צורך להחליף רק אם הוא קרוע או שיש הזעת שמן.

פורסם

יקיר הוא לא טועה בכלל, הוא דיבר על הגדרות יצרן לא על מוסכי מדרכה למניהם.

ע"פ הוראות כל יצרניות הרכב כאשר מפורק כל רכיב אשר קיים אטם ולא משנה מאיזה סוג (גומי,פח,נחושת....) עלייך להחליף את האטם.

פורסם
אתה טועה, לא כל אטם צריך להחליף, למשל אטם מכסה שסטומים שעשוי גומי אין צורך להחליף רק אם הוא קרוע או שיש הזעת שמן.

בוודאי שצריך להחליף את האטם ולא משנה מה הם הנחיות ייצרן בעניין.

כול אטם שעשוי גומי/שעם/אלומניום'נחושת/פליז/פיבר יש להחליפו בחדש בכדי למנוע נזילות בעתיד.

כול האטמים מאבדים במשך הזמן מהאלסטיות שלהם ומכושר האטימה, כמו כן אטמים שנמצאים תחת לחץ זמן רב מאבדים מצורתם המקורית ויוכלת האטימה בשימוש נוסף.

פורסם

אשמח לראות הנחיות ייצרן לגבי מה שכתבת וכמובן על איזה רכב מדובר.

פורסם

מרק, למשל ברכב VW גולף, אם איני טועה ברכב הזה לא מוכרים רק אטם מכסה שסטומים, וצריך להחליף את כל המכסה בחדש. (תזכיר אלי באיזה רכב זה בדיוק).

עכשיו בעת כל פתיחת המכסה תצטרך להחליף אותו בחדש? זה נשמע לך הגיוני?

נכון שלפי הוראות היצרן יש להחליף כל אטם, אבל בפועל לא חייבל להחליף כל אטם אם הוא תקין.

• תוכן חדש...