Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי בלייב את אחד הלקחות של איבורי חוזר לחנות עם הנייד של דל ואדום מרוב עצמים. כמה צעקות היו באותו הערב שם, בסופו של דבר הוא השיג את שלו. ( רק באיומים ) :roll:

פורסם

לגבי אייבורי זה ידוע כבר שנים, הם החברה הכי גרועה שיש, מפרסמים מחשבים בזול עם מפרטים מהפח זבל, ואח"כ שאנשים חוזרים שולחים אותם לדבר לקיר.

מצד שני אני לקוח של KSP כבר 5 שנים כמעט, ומאוד מבסוט, אבל אני לא קונה ניידים, ותמיד חומרה נפרדת (לא מחשב מורכב), עד היום הצטרכתי את השירות שלהם רק בדיסק קשיח שאחרי שנתיים שבק חיים, והוא הוחלף בחדש.

פורסם

גם אני לקוח הרבה זמן של קיאספי רוב הזמן הייתי מרוצה אבל לתת להם מחשב לתיקון יכולת לשכוח ממנו ל-3 שבועות אפילו על תקלה פשוטה ביותר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

דווקא בעבר הייתי קונה את כל החומרה שהייתי צריך למחשב בKSP והייתי מאוד מרוצה מהמחירים והכל.

לפני כמה זמן נכנסתי לסניף חיפה של KSP כדי לקנות מאוור למעבד מדגם מאוד ישן, כמובן שלא היה להם כזה מאוור ולמרות בקשות חוזרות ונשנות למצוא אפשרות ל"קומבינה", שאני אקנה מאוור של דגם אחר שיתאים פחות או יותר ואני כבר אלחם איתו. (יש לציין שהמחשב לא נקנה בKSP ולא היו שום דרישות, רק בקשה לרכוש מאוור דומה שאולי יתאים, ואולי לא, האחריות עליי) קיבלתי יחס פשוט מחפיר (ואני בנאדם מאוד מאוד סבלני בקטעים כאלה ואני לעולם לא מחפס יחס חם ואוהב, ומסתפק בשירות קצר וקולע)

לאחר אותו מקרה נסעתי לסניף של אייבורי וקיבלתי תשובה חד משמעית: "אין לנו מאוור לדגם הזה, והכי דומה זה ... (לא זוכר על איזה דגם אני דיברתי ואיזה הוא נתן לי, אבל מתאים זה לא היה) הוא עולה 20 שקל, אבל אני מזהיר אותך שזה יכול לא להתאים"

אמרתי לא "אני יודע" שילמתי והלכתי. התאמת המאוור דווקא לקחה פחות זמן ממה שציפיתי והוא התאים יפה. לא משנה שאחרי זה נשרף לי המעבד :lol: זאת כבר הייתה אשמתי.

מאז אותו מקרה אני קונה אך ורק באייבורי (מה גם שאני מעולם לא קניתי מחשב מוכן, אלא תמיד הרכבתי אותם, פעמיים אצל חברים של אבא שלי, ופעם אחרונה פשוט נכנסתי לאייבורי, קניתי את כל הרכיבים : ממארז, דרך זכרון ודיסק קשיח, ועד מאווררים וכבלים שונים. והרכבתי את המחשב בבית לבד תוך שעה וחצי, והוא אפילו עבד בפעם הראשונה) שירות מקצועי, נעים וזריז. לא מנסים למכור לוקשים ובאופן כללי אני נתקלתי במקצועיות דיי גבוהה, מחירים שלא ראיתי שמשתווים אליהם בשום מקום אחר, ואפילו שלפעמים צריך לחכות קצת כי יש הרבה לקוחות, אבל אין מה לעשות, time is money וחייבים לבזבז אחד מהם, לפחות

מכל הסיפור הזה היחידה שתפגע היא דל, הם בעצם ירו לעצמם ברגל. כי עכשיו בנאדם שנכנס לחנות מחשבים באשר היא. לא יקנה מחשב של דל כי "הוא שמע שבאיזה חנות מכרו ישנים בתור חדשים" (וזה לא משנה שהוא קונה מחשב ביתי ודובר בכתבה על ניידים, ולא משנה שדובר על רשת X בזמן שהוא רוכש ברשת Y)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אחותי קנתה את הלפטופ שלה מאחת מהן, אלל"ט אייבורי. היא קנתה HP, וחלה בעיה במחשב. כשהיא התקשרה לHP בנוגע לבעיה, התברר לה שהמחשב הוא משומש והבעלים הקודם התלונן על אותה הבעיה. בסוף היא קיבלה מחשב חדש.

אז עצה לקונים לפטופים מכל מקום, אחרי שקניתם, תתקשרו למוקד ובררו האם המחשב חדש או משומש. בדיקה שניתן לעשות בקלות בעזרת המס' שרשום על המחשב.

פורסם

אני לקוח מרוצה של אייבורי, רכשתי מהם כבר 2 מחשבים נייחים. (בשתי קניות נפרדות)

המחיר - מצויין. זמן האספקה - טוב מאוד.

לא נתקלתי בבעיות של ציוד משומש וכו', הכל היה בסדר.

עם זאת - אני מודע לכך שהשירות שלהם ידוע כגרוע, ולקחתי בחשבון לפני הקניה שבמקרה של תקלה ייתכן שאצטרך לזרוק את הרכיב התקול לפח ולקנות חלופי.

קניתי בכל זאת כי עלות כל רכיב במחשב נייח היא פרוטות ואני מוכן לקחת את הסיכון בכיף.

מחשב נייד (בו כל תיקון יכול להיות יקר מאוד) לא הייתי קונה מהם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

את כל המחשבים שלי בבית קניתי מאייבורי, אין לי שום טענות אליהם, אבל - וזה אבל גדול, כל המחשבים אני באתי עם מפרט משלי ותמיד הם היו חדשניים.

חבר שעבד שמה, אמר לי בד"כ אייבורי שמה במחשבים חלקים משומשים, נגיד מישהו קונה מחשב ומתחרט, אז הוא משלם קנס ביטול, את החלקים מהמחשב שהוא החזיר הם שמים במחשבים אחרים במקום להחזיר לחברה.

היו אצלי במחשבים מס' תקלות, כל פעם שבאתי אליהם, טיפלו בתקלה ללא שום בעיה. פעם זה היה החלפת כרטיסי הזיכרון ופעם זה היה ניקוי מאבק של המחשב.

למשל ב KSP יש לי נסיון מר, קניתי סה"כ מהם מחשב אחד, המחשב היה מתחמם ונתקע כל הזמן, באתי אליהם עם המחשב ואמרו לי שאין שום בעיה ולהם הוא לא נתקע, לא הסכימו להחליף כלום.

מאז הפסקתי לקנות מהם מחשבים.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

קניתי את המחשב שלי ברשת איכותית ויקרה בעלות של כמעט 40 אחוז יותר ממה שהייתי משלם באייבורי,

והשירות שקיבלתי אחרי שנה היה מחפיר.

חיכיתי כמעט חודשיים (!!!) להחלפת דיסק קשיח ולאחר שלא היה להם את הדגם המתאים במקום לשדרג אותי דרשו שאוסיף עוד 40 דולר למטרת השדרוג (מדיסק 500 לדיסק 1TB) ,

המשיכו לטרטר אותי ולאחר דין ודברים לא קצר , קיבלתי זיכוי כספי וגם זה בזכות העובדה שהחברה בה אני עובד רוכשת ציוד רב מהם.

הלאה, 2 מחשבים שנרכשו לפני יותר משנתיים מאייבורי עובדים מצויין, המחשב של אבא שלי מKSP בן 5 עוד מעט ועובד פיקס.

לדעתי כל החנויות אותו סיפור, גם לאלה עם השם הטוב יחסית (זיג-זג, סקאי PC וכו') יש את הפאשלות שלהם.

נ.ב. מחשבים ניידים קונים מדילרים של DELL, אין שום סיבה לקנות במקומות כמו אייבורי כי הם לא מוכרים ביותר זול.

לעומת זאת, לא מזמן התחיל לזייף הלחצן בעכבר של הסט מייקרוסופט האלחוטי בן הכמעט 3 שלי , ואייבורי פשוט לקחו את הישן ונתנו לי סט חדש לגמרי בלי יותר מדי ויכוחים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אם הדיסק היה מתפגר והקנייה היתה מאייבורי, אז אפילו אם לא היו מחליפים לך היית פשוט קונה חדש ועדיין יוצא הרבה יותר בזול :-)

לגבי שימוש בחלקים שהורכבו במחשב שבוטל - לדעתי זה כשר לחלוטין.

המחשב לא יצא ללקוח והחלקים חדשים לגמרי.

לא קרה להם שום דבר בזמן שהם היו כמה ימים מורכבים במחשב ששכב במחסן.

יש עליהם עדיין אחריות מלאה.

לעומת זאת הסיפור על מחשב נייד משומש שנמכר כחדש - זה פסול לגמרי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה שרציתי לומר הוא שאייבורי המקום היחיד שאני מכיר בו חותכים עניינים על המקום.

סט אלחוטי לא טוב? קח חדש.

דיסק לא תקין? קח חדש (או מחודש)

לא יבקשו ממך להשאיר את זה, ואז יבדקו את זה, יוודאו שזה לא תקין, ישלחו את זה ליבואן , סחבת אצל היבואן ואז מהיבואן חזרה אליך וכו'...

אני אישית נרתע מלקנות אצלם זכרונות ומעבדים בגלל כל מיני תקריות ששמעתי עליהם, בעיקר כי המעבדים שלהם לא מגיעים דרך דילרים רישמיים של אינטל ככל הידוע לי.

אגב , מה שהכי הפתיע אותי זה שלאחר החלפת הסט האלחוטי קיבלתי טלפון למחרת מנציגת שירות לקוחות אייבורי שרצתה לשאול אותי מספר שאלות על טיב השירות שקיבלתי באייבורי והאם אני מרוצה או אם יש לי הערות וכו'...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

את כול ציוד המחשבים אני קונה רק באייבורי משתי סיבות:

1. מחיר זול

2. שירות החלפה של ציוד תקול בזמן אמת וללא שום סייג

רכשתי מהם כ-4 מחשבים, דיסקים קשיחים, מקלדות, זיכרונות ולא ניתקלתי בבעיה של שירות גרוע או לא הוגן.

ממליץ בחום על אייבורי סניף ת"א ליד יד-אליהו

איזה כייף לי :)

פורסם

אני רוכש מחשבים לארגון מסויים (די גדול..) וחוץ מזה גם לעצמי ולחברים.

בעבר לאייבורי היה שם גרוע בשירות ובצדק. היום אני מאמין שהם במקום אחר. נכון, השירות הוא לא הכי טוב שיש אבל בהחלט מספק ביחס למחירים הזולים.

גילוי נאות: אני אף פעם לא קונה מחשבים מהבאנדלים התחרותיים ותמיד משקיע זמן ומחשבה בבחירת הרכיבים.

...CASKA for life

פורסם

מרק

אתה מקבל שירות טוב כי הכל FR.

מה אכפת להם גם אם תבוא 50 פעם?

הזמן שלך, נסיעות עליך והרכיבים זה גרושים כי הם FR.

• תוכן חדש...