Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אישית קניתי גם בלמיר, גם באייבורי גם ב-KSP[שבאותו יום מיהרתי למקום מהר וברוב טובם, אמרו: "פעם הבאה שאתה מגיע אל תקבע תוכניות למקומות אחרים]. אבל מכל החנויות האלה, אני חייב להמליץ על זיגזג2000, יושבים ביהוד, מחירים טיפה יותר יקרים מכל השאר, אבל השירות, אוי השירות,

פשוט לוקסוס,

חלק התפגר? עזוב, תביא ותיקח חדש במקום/חלופי עד שהחדש יחזור מתיקון.

----

פורסם

אני לא יכול לומר שחנויות "רציניות" חפות לגמרי מהשטויות האלה. לדוגמה, היה לי נסיון די חיובי עם החנות "למיר" בהרצליה. קניתי מהם חלקים לשני מחשבים שהרכבתי לבד, המחיר היה סביר ביותר ובמונחים ישראליים, אפשר לומר שקיבלתי גם שירות טוב. למה במונחים ישראליים? כי כשהמחשב המורכב לא עבד, הייתי צריך להגיע אליהם לסניף בשביל לבדוק אותו. לא הייתה אחריות בגלל שהרכבתי לבד (אחלה תירוץ) וכשביקשתי את חוות דעתם כבעלי הנסיון, הם אמרו לי שאני אצטרך לשלם על זה משהו כמו 180 ש"ח (שעת עבודה, כמו במוסך). מאידך, לאחר שהסברתי להם שגם לי יש נסיון לא קטן בתחום, הם אפשרו לי גישה מלאה למעבדה שלהם ולכל ציוד הבדיקה, אפילו הטכנאי שהיה שם שמח לעזור. אז מצד אחד, הודות למעבדה ולצב"ד שלהם, מצאתי את התקלה תוך 10 דקות. מצד שני, כשאני מוציא קרוב ל-2000 שקל על רכיבים, אני מצפה שאת המחשב יאספו מהבית שלי (נתניה, לא כזה רחוק) או לפחות שלא יז**נו בשכל לגבי אחריות כשאני כבר מגיע אליהם.

סלח לי מאוד אבל בקטע הראשון אתה ממש לא צודק.

אין אחריות מצידם כי אתה הרכבת? לגיטימי לחלוטין. למה שהם ייקחו אחריות על טעות שאולי אתה או מישהו אחר ביצע? (לא מוריד מכבודך בידע ב PC חלילה,רק מציין :))

כבר קנית מחשב בסכום יפה? מה הבעיה להוסיף עוד כמה שקלים להרכבה איכותית? זה לא יעשיר אותם ולא יקרע אותך. חוצמזה שהרכבת לבד כל הכבוד,ואם חלק אחד דפוק? או לא עובד? שווה לך להתחיל טרטור שלם להחליף חלקים? (180ש"ח באמת סכום מוגזם לכל הדעות,לי המקסימום שלקחו על הרכבת מחשב קומפלט הסתכם ב40ש"ח.)

גם אני קניתי המון חלקים ממגוון חנויות,וגם כשקניתי מחשב מתנה לאחותי העדפתי שהם ירכיבו מאשר שאני יישב בבית ויבזבז זמן בלהרכיב אותו.

לעומת זאת אם אתה רק משדרג (זכרון,הרדיסק,כ,מסך וכו') אכן זה פשוט ביותר ואין צורך לשלם להם ;)

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לכל חלק שאתה קונה יש אחריות יצרן משלו ואם הוא נדפק היצרן בעצמו צריך לתקן לך אותו... כמובן שבמציאות שיש את החנות שממנה קנית בתור מתווך, אבל החנות לא אמורה להפסיד כסף מההחלפה שלך, כל עוד לחלק באמת יש אחריות (ויש לו אם הוא לא גנוב\מזוייף\משומש\ישן). אז לפי דעתי חנות שלא מסכימה לאחריות בתירוץ כמו שהם לא הרכיבו וכו', אז או שהשירות שלהם ממש ממש גרוע והם לא מוכנים לעשות מאמץ קטן לעזור לך, או שבאמת החלק לא חדש וכשר...

ובכלל, נעזוב תיאוריות בצד, זה ידוע ומקובל בכל חנות בארץ כמעט, שגם אם הלקוח הרכיב את כל המחשב אז יש לו אחריות. לחנויות הבודדות שמנסות להתחמק אומרים מה שכתבתי בפסקה הקודמת ואז הם רואים שיש להם עסק עם מישהו שמבין ורוב הסיכויים שהם פתאום יסכימו...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אם כבר ממליצים, אני רוצה להמליץ על איכות המוצר של אקסלנט. (לא על השירות)

רכשתי מהם מחשב חדש הביתה לפני שנה וחצי ועוד 10 מחשבים למשרד (3 3 ,2 ו2 לאורך שנה)

המחשב מגיע מבפנים מדוגם, כל הכבלים עם סטריפים, כבלי ה SATA מסולסלים לצורת קפיץ כך שלא יהיו זרוקים סתם בדרך.

הבעיות היחידות שהיו בשנתיים האחרונות זה שב4 מתוך ה10 שנרכשו למשרד עם קירור מקורי אינטל, המאוורר המקורי של אינטל התפגר, הוחלף ובחלקם התפגר שוב.

בסופו של דבר רכשנו מאווררים איכותיים לכולם ונגמר הסיפור.

כמו כן, כל מוצר מגיע מהיבואן הרשמי : מעבדים מאיסטרוניקס מקוריים בקופסא , זכרונות KINGSTON מ ARROW (או אחד הספקים הרשמיים הנוספים) , דיסקים קשיחים של WD / SEAGATE מהיבואנים הרשמיים.

מבחינת כללי האחריות - האחריות היא החלפה בחדש , לא במחודש כמו בIVORY/KSP.

מה החסרון? המחירים והשירות.

המחירים יכולים להיות יקרים עד 40 אחוז ביחס למקום אחר (למרות שהם הורידו מחירים לאחרונה)

כאשר באים לקבל שירות, אם הרכיב לא נמצא במלאי עלול לעבור זמן ארוך יחסית עד שיביאו חלופי מהיבואן המקורי.

אין הרבה סניפים, ולדעתי רק בסניף אחד יש מעבדה.

בקיצור, השירות לא מבריק בכלל , אבל איכות המוצר מאוד גבוהה כך שהסיכוי שיהיה צורך בשירות הוא אפסי. אני העדפתי ללכת בכיוון הזה במקרה של מחשב שלם ובינתיים זה מוכיח את עצמו. במקרה של רכיבים פה ושם (כרטיסים, דיסקים קשיחים וכו') אני נכנס לKSP או אייבורי וקונה בזהירות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חשבתי על הנושא : של קנייה מ"אייבורי" מול מספר תקלות בלתי סביר .

אני משער שאולי הם קונים מוצרים - לדוגמא לוח אם - של חברה ידועה כמו MSI - אבל אולי יש כמה מפעלים בעולם שמייצרים ל- MSI לוחות אם , יתכן והם קונים את הלוחות אם - ממפעל או יצרן שמייצר עבור סין או המזרח הרחוק - ללא בקרת איכות כלל או בקרת איכות מאוד נמוכה .

הם הרי לא מוכרים לוחות אם ושאר מוצרים של חברות לא מזוהות אלא הם כנראה מוכרים REFURBISH או כמו שאמרתי קודם .

חבל שנציג מאייבורי לא עולה לפורום .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

מה שאומר שהכל נכון. ואם זה נכון - מעניין מה הם מעוללים למחשבים האחרים שהם מוכרים..

• תוכן חדש...