Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע ל206 שנים 99-01

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש רכב וסוג זה ויש לי כמה שאלות

הראשונה היא שראיתי רכב שנראה במצב דיי טוב רק שהוחלף בו מנוע לפני פחות משנה במוסך מורשה והמנוע שהגיע חדש מיבוא שאלה היא כמה זה טוב או רע לרכב(הוא שנת 2000 שעשה פחות מ150 אלף קילומטר)

שאלה שנייה היא איזה דברים ספציפיים ובעייתים עדי לי לבדוק בעת הבדיקה שלי. האם יש הבדל גדול בין הxt לxr מלבד הטמבון הקדמי? תודה על העזרה

פורסם

אין דבר כזה מנוע חדש מייבוא. יש מנוע משומש מיבוא.

אני ממליץ לך לוודא ולאשר כי הקילומטראז' הנמוך שמופיע על הצג הוא אכן הקילומטראז' האמיתי של הרכב כי החלפה של מנוע בקילומטראז' כזה אינה אופיינית ואינה בגדר בלאי סביר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה מה שאני חשבתי בידיוק וגם הרכב כבר יד 4 אז באמת שמשהו קצת חשוד הוא אמר לי שהם החליפו לו את המנוע במוסך מורשה של פיגו המנוע עשה 0 קילומטר. זה לא הגיוני נכון?

וגם ששאלתי לאיזה כיוון לפנות הרבה חברה המליצו פה בעיקר על 206 ועל פונטו מיכוון שיש לי סלידה לפיאט ישר רצתי לחפש 206 שהוא רכב דיי חביב אבל מצטבר שיש הרבה אנשים שכבר הספיקו להחליף את המנוע שלהם עוד לפני שהגיעו ל200 אלף קילומטר אזז זה קצת מדאיג אותי

פורסם

השאלה בנוגע למנוע היא דיי חשובה לי כרגע כי אני מתלבט אם ליסגור עיסקה מה נראה לכם יש דבר כזה מנוע חדש שהותקן במוסך מורשה? תודה לכל העוזרים

פורסם

תיאורטית אפשר לרכוש מנוע חדש לחלוטין מהחברה, מעשית זה עולה כל כך הרבה שאף בן אדם שפוי לא ישלם על זה.

המנועים של הפיג'ו יכולם לשרוד בתחזוקה נכונה יותר מ200K קילומטר. יתכן ואי שם לאורך הדרך הם ידרשו תחזוקה כלשהיא, אבל המנוע כמכלול צריך להחזיק יותר.

פורסם

הרבה החליפו מנוע כמו גם חבר שלי כי לפיג'ו בשנים האלה יש בעיה עם הבלוק של המנוע .. הוא נוזל ויש צורך בהחלפת מנוע אז אל תהיה מופתע סך הכל .. לאותם שנים זאת מחלה של פיג'ו ובכל מוסך יגידו לך את זה.

פורסם

הבעיה היא בראש, לא בבלוק.

בראש של האנשים שלא מבינים שמנועים עם בלוק אלומניום דורשים נוזל קירור איכותי והחלפה שלו אחת לשנתיים.

פורסם

מסכים איתך צביקה אבל בשביל הבחור עם הפיג'ו שפתח את הנושא בפורום זה כבר מאוחר מדי כי באוטו הזה החליפו כבר את המנוע.

פורסם
תיאורטית אפשר לרכוש מנוע חדש לחלוטין מהחברה, מעשית זה עולה כל כך הרבה שאף בן אדם שפוי לא ישלם על זה.

המנועים של הפיג'ו יכולם לשרוד בתחזוקה נכונה יותר מ200K קילומטר. יתכן ואי שם לאורך הדרך הם ידרשו תחזוקה כלשהיא, אבל המנוע כמכלול צריך להחזיק יותר.

לא.

אין מק"ט של מנוע , ואין חדש.

פיז'ו מוכרים חלקים בלבד.

תוכל להזמין בלוק מנוע מחודש (מעשית הוא נחשב חדש, ובלוק מנוע משומש במצב טוב עדיף מבחינה מטלורגית על חדש מהתנור)

ראש מנוע, בוכנות, גל ארכובה , קמשפטים ,שסתומים...YOU GOT THE PICTURE

ולהרכיב לבד.

פורסם

תודה רבה מאד על התגובות רק שבילבלתם אותי קצת כי אני בכלל חושב אחורה אם בכלל כדי לי התעסק עם 206.

אני כנראה אאלץ לפזול לצצדים ולחפש גם סיאט איביזה. או שפשוט 206 שממש שמרו עליה. כי אין לי מקום בכיס להוצאות מיותרות מה אתם חושבים?

ודרך אגב איזה מחירון נחשב בדרך כלל לנוח יותר לקונה?

• תוכן חדש...