Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לשפץ ראש מנוע בפונטו מהי עלות משוערת? או שעדיף להרכיב מנוע מפירוק ? אבקש המלצה למוסך אמין ומקצועי באזור אשקלון?

פורסם

שאלה נוספת- אני רוצה להרכיב שעון חום ברכב מכיוון שקיימת רק נורה. האם בגלל שזה רכב בעל מערכת הזרקה הוא צריך שעון מסוג מסוים? בתודה למשיבים גם לשאלתי הראשונה.

פורסם

ערב טוב

כמה K עשה המנוע?מה הסיבה שממנה נפגע ראש המנוע? האם עבר רתיחה קשה?

תשובות על שאלות אלו יתנו לך סיכוי לתשובה הרבה יותר מדויקת.

לגבי שעון חום מנוע,לא משנה שזה הזרקה.אבל אל תתפתה להרכיב שעון באיכות ירודה[זול].חפש את הטוב ביותר.

פורסם

אפשר לקבל המלצה למקום אמין שמתקין שעונים באזור צפון תל אביב?

הרכב הוא פזו 106 שנת 98.

תודה.

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

פורסם

לפי דיברי הבעלים הקודם היו מספר מיקרי התחממות של המנוע עד למצב שבו נדלקה הנורה בלוח השעונים . הייתי עם הרכב במוסך אמין ומיקצועי מאד ולאחר בדיקה הוא קבע בוודאות שצריך לשפץ ראש מנוע אך המחיר שביקש נשמע לי גבוה מידי מעל 3000 ש"ח . אני מבקש המלצה למוסך באזור אשקלון או אשדוד אמין ומיקצועי לשיפוץ ראש מנוע או שעדיף להחליף את כל המנוע למנוע מפירוק? הרכב כרגע נוסע היטב אך מתחמם עד לרתיחה. בתודה מראש למשיבים.

פורסם

לפני כחודשיים עשיתי שיפוץ ראש מנוע במוסך "וויקטורי" ליד בית הכלא באשקלון, הרכב הוא פזו 106 וזה עלה לי 2K.

לקח לו בערך שבועיים כולל לשלוח את ראש המנוע למעבדה.

אחרי השיפוץ נעלמו כל הנזילות שמן מנוע שהיו לפני זה.

פורסם

אם היינו עובדים במחירים של אשקלון היתי מרצף את המלונה של הכלב בקרמיקה ושם לו LCD עם טיבו למקרה שיהיה לו משעמם.

3000 אלף שקל על שיפוץ ראש מנוע לפונטו?

על שיפוץ ראש(שטח\מילוי(רוב הראשים של הפיאטים אכולים.)\שלייף\החלפת גומיות שסתומים ונקיון) עולה כ350 לפחות שזה המחיר שאני לוקח.

סט שלייף טוב של ROL עולה באיזור ה100-150 שקל.

תוסיף לזה פלאגים,גלון מים ירוקים,טרמוסטט חדש,וניקוי רדיאטור ואתה מגיע לאיזור ה1500 ש"ח.

ולבחור עם ה106 אני לא יודע לאיזה מעבדה הוא שלח את הראש אבל שבועיים בשביל שיפוץ ראש מנוע?

זה עבודה של יומיים לא רציפים,פירוק שליחת הראש לשיפוץ,יום למחרת אתה מקבל אותו ומרכיב אותו עד סוף יום העבודה.

פורסם

אתה באמת חושב שאם אתה שם את הרכב במוסך, אז הוא עובד רק על הרכב שלך?

צא מהסרט.

מדובר במוסך קטן של שני עובדים בלבד, המוסך די מוכר באשקלון ויש לו הרבה עבודה. (אני לא מדבר רק על יום שישי)

אתה לא באמת מצפה שהוא יעבוד על רכב אחד בלבד במשך יומיים כמו שאתה טוען.

ואם מישהו אחר נכנס בשביל לתקן משהוא קטן, אז המוסכניק לא יעשה את זה?

פורסם

חמוד במקרה זכיתי בתענוג של לעבוד באיזור התעשיה ולספק עבודות חוץ למוסכים,אתה יודע דברים שקצת כבדים עליהם..

ראשי מנוע,חילוצי ברגים,החלפת מיסבים,ועוד הרבה דברים בסגנון..

אני יודע בדיוק כמה זמן לוקח לעשות כול דבר ואני מכיר גם מוסכים קטנים עם עובד אחד או שניים שעושים את זה בהרבה פחות זמן משבועיים ותאמין לי שלא חסר עבודה.

אל תדאג אל תתעצבן שהבנתה שתקעו אותך כי עבדו לך על האוטו במשך שבועיים :)

בטח עשה לך את זה בזמנו החופשי :)

פורסם
אם היינו עובדים במחירים של אשקלון היתי מרצף את המלונה של הכלב בקרמיקה ושם לו LCD עם טיבו למקרה שיהיה לו משעמם.

3000 אלף שקל על שיפוץ ראש מנוע לפונטו?

על שיפוץ ראש(שטח\מילוי(רוב הראשים של הפיאטים אכולים.)\שלייף\החלפת גומיות שסתומים ונקיון) עולה כ350 לפחות שזה המחיר שאני לוקח. אז זה אתה הבחור שעובד בהתנדבות ותורם לכולם?

סט שלייף לא טוב של ROL עולה באיזור ה100-150 שקל. אם לא איכפת לך הסתמים של רול הם מתוצרת המדביק בארץ ויש להם מדבקה יפה "תוצרת ארה"ב"

תוסיף לזה פלאגים,גלון מים ירוקים, אתה בטח מיתכון לתרכיז פטל נכון טרמוסטט חדש,וניקוי רדיאטור ואתה מגיע לאיזור ה1500 ש"ח.

ולבחור עם ה106 אני לא יודע לאיזה מעבדה הוא שלח את הראש אבל שבועיים בשביל שיפוץ ראש מנוע?

זה עבודה של יומיים לא רציפים,פירוק שליחת הראש לשיפוץ,יום למחרת אתה מקבל אותו ומרכיב אותו עד סוף יום העבודה.

שלום.

אני לא יודע מי אתה אבל אתה תותח!!!

שים לב טוב ידידי!!!

מערכת סתמים מקורית הכוללת את גומיות הסעפת +- 500 ש"ח

עיבוד שבבי לראש +- 800 ש"ח

נוזל קרור +- 80 ש"ח [7 ליטר נוזל קרור]

רצועת טימינג + מותח +- 150 ש"ח

מחזיר שמן קרנק +- 25 ש"ח

מסנן שמן זול 25 ש"ח

שמן מנוע 80 ש"ח

משאבת מים אם צריך 150 +- ש"ח

פלגים 80 ש"ח +-

אין צורך לנקות רדיאטור בפיאט אין מצב שיסתם!!! הצינורות עגולים אם סליל בתוכם המנוע מהם להיסתם.

זה מחיר החלפים ללא שכר עבודה.

כול זה בתנאי שמדובר במנוע פייר ולא 1200 16 שסטומים שם הסיפור הרבה הרבה יותר מורכב.

אז חשב לבד ותסיק את המסכנות.

המחיר של כול הסלט לא כולל עבודה הוא בערך 1890 ש"ח.

עבודה כזו נעמדת בסכום של +- 900 ש"ח אם לא יותר אני לוקח יותר :lol:!

אבל כול אחד והרמה המיקצועית שלו

בברכה בני ל.

אגב הדבר היחידי שאמרתה נכון זה זמן העבודה

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...