Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לשירי חתונה-מזרחית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין דבר מזרחי בפלייליסטים למעלה,

מוזיקה מזרחית זה מוזיקה ערבית.

למשל :

L1qEnh1_e-s דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

קצת הגזמת,על סף גזענות אפילו,מאחד שדי אוהב את המוסיקה ולא רק את שירי הנשמה והדיכאון גם את החלק הים תיכוני.

תיכף תאמר לי,שבחתונה תשמיע משירי וויטני יוסטון /צביקה פיק ??

טוב אולי, אבל כמו שנאמר בסרט אלכס חולה אהבה אבל בהקשרנו"אם ככה תשיר.... כל האורחים יברחו מהאולם).....

לך פותח השרשור,כמה רעיונות,חלק מהם שמעתי יום ה' האחרון בחתונת חבר טוב.

רוניוס וניסים מרי -צ'יקיטה,שרית חדד- חגיגה,דודו אהרון- אהבה ראשונה,לא דומה (בגירסת מיקס),אייל גולן (מתגעגע,מלכת היופי שלי-ישן אבל חביב),משה פרץ-ורק איתך, אני שלך,כל בוקר (יש גירסאות רמיקס),קובי פרץ- כל הכח,באש ובמים (מהאלבום כל מה שיש בי),אני לא בן של מלך,יחד (עם אשתר),רון שובל(מסובבת אותי) סטלוס ואורן חן (תמיד את מתוקתקת,יפהפה לטעמי),אני מת עליך (יוונית ועברית),שלומי שבת-מחרוזת מתוקים,רגב הוד ורינת בר (חולם על הירח),ישי לוי-ריקוד רומנטי.

פיני חדד- לא לבד,צמא לאהבה,נתי לוי- אנא אלי.

שקט /סלואו:ליאור פרחי ושלומי שבת:עד הסוף,שלומי שבת:הרי את מקודשת לי,רגב הוד (נשבענו/התינשאי לי).

חיים משה: נשבע,ישי לוי- אשה נאמנה,סטלוס ואורן חן- בכלולותייך,לראות אותך צוחקת,איציק קלה-רק איתך (מדהים באחריות)שגיב כהן- התגשמי לי,חכי עוד רגע (ישן אבל יפה),רון שובל-שיר החתונה.

נחזור לקצבי: מושיק עפיה ושלומי סרנגה- חלום מתוק רמיקס,ליאור נרקיס-המלכה שלי,איציק קלה-מותק,אשה יפה.

אבי סינוואני-מחרוזת שמחה,רז חדד- תודה לך,חיים משה(אחד כמוני,בתוך הלב).

בטוח שיש הרבה ששכחתי,שיהיה במזל טוב וכמו שאמרו בכוכב נולד -השנה זו שנת החפלה וחבל לראות תגובות מזעזעות כאן.

גם מי שלא אוהב את המוסיקה,לא חייב להראות בנוכחות הכתיבה שלנו עד כמה הוא גזען,נכון יש חופש ביטוי דרך המקלדת אבל זה לא אומר,שלא צריך לספור עד עשר לפני שכותבים משהו פוגע ולא לעניין.

מקווה שהנהלת הפורום תעשה עם זה משהו.

אפרופו איראן,אם אחד מהגזענים היה שם "מצייץ" הוא היה נתלה בכיכר העיר,אנחנו דמוקרטיה ולא משטר כמו איראן בלי קשר לסגנון מוסיקה כזה או אחר.

רק אומר בלב שלם: כותב הודעה זו הוא מורה בבי"ס יסודי ובתור איש חינוך מאוד כואב לקרוא דברים כאלה.

בכיתות שלי- אני מלמד משירי רחל ולאה גולדברג או כל סיפור בספרות או מתמטיקה יוונית ואחרי הצהריים אני בנישה שלי ולא משפיע/מנסה להשפיע כי מוסיקה היא חלק מסגנון חיים ולכל אחד מאיתנו יש את חופש הבחירה.

גם במשפחה שלי (חוץ מאבא שלי אני במיעוט,אבל האדם הגזען האחרון שם שאמר "שירים של שחורים "בוכה על זה עד היום כיוון שאני לא מוכן לדבר איתו ולא לשמוע ממנו ותאמינו לי או לא זה בן אדם הרבה יותר מקרוב במעגל הראשוני והקרוב ביותר במשפחה(תוכלו לנחש מי),אבל אני אדם של עקרונות (עקשן מאוד,בדברים האלה ולא מוכן להתפשר בהם-לא בעניין המוסיקה אלא בעניין הגישה) ולא יעזור כלום.

אני ואבא שלי מאמינים שברגע שפגעת,(בכוונה או שלא) יכלת להתנצל ולא עשית זאת-זו הבעיה שלך,לא מוכן לחלק את חיי היומיום שלי עם אדם בסגנון.

רק היום התפרסמה מודעה באתר YNET על נהג גזען,שסירב להסיע נוסעת אתיופית (אפרופו גזענות,זה שווה דיון נפרד) וכנראה,שאעפ"י שעדיין לא יבש הדיו על ההתבטאויות הקשות שלו יש כאן מגיבים,שמרשים לעצמם לנקוט בגישה דומה.

כשאני לא אוהב משהו במוסיקה אני לא משתמש בביטוייים שיעליבו עדה כזו או אחרת,פשוט אפשר לומר:"לא יפה,לא הטעם שלי",לא אוהב,לא שומע את זה.

מקווה שאלו,ש(אולי) התכוונו לפגוע הבינו את המסר.

לילה טוב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הכוונה היא לא לשיר כניסה אלא יותר לריקודים שאח"כ. שירים שמחים למצב רוח :-D

עדיף מוזיקה עצובה :-)

המבין יבין.

איזה כייף לי :)

פורסם

קספר,

בתור נציג קהילות אשכנז בפורום, אני אומר: לא נשכח, לא נסלח. :splat:

יש לי באוטו 1GB של מוזיקה שתתאים.
לא יצא לי הרבה זמן להיות ראשון ברמזור...Pole Position של הישראלים...

שיר שאני אוהב בסטריאו, עזבו איזה שיר...זה לא תואם את האשכנזיות שלי.

חופה מרגשת,

ריקודים,

אלכוהול,

רוקדים ביחד שיר מזרחי שהוא השיר שלנו ("עמק הפרחים" של ישי לוי)

אומרים שלום לכל האורחים שעדיין בהלם מהשיר של ישי לוי...

פורסם

מיכאל,הלא יודע מה היה פעם אבל היום הזוג המיועד מגיע אל הDJ ומתאם איתו מה הם רוצים שיהיה סגנון המוסיקה באופן כללי ו/או שירים ספציפיים.

מכיוון שה DJ מקבל כסף והרבה לא אכפת לו להיות צעצוע של בני הזוג ולמלא את כל בקשותיהם אחד לאחד היות והוא נחשב נותן שירות חשוב באירוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מיכאל,הלא יודע מה היה פעם אבל היום הזוג המיועד מגיע אל הDJ ומתאם איתו מה הם רוצים שיהיה סגנון המוסיקה באופן כללי ו/או שירים ספציפיים.

מכיוון שה DJ מקבל כסף והרבה לא אכפת לו להיות צעצוע של בני הזוג ולמלא את כל בקשותיהם אחד לאחד היות והוא נחשב נותן שירות חשוב באירוע.

מכיוון שאני לא בן 80 והתחתנתי לפני 3 שנים,אני יודע מה תפקידו של התקליטן ,אבל פעם ראשונה שאני שומע שזוג בוחר את השירים שיהיו בחתונה בצורה פרטנית,אפשר לבחור שיר לחופה,לסלואו אולי גם כמה שירים שיתנגנו במהלך הערב וחשובים לבעלי הארוע שיושמעו, אבל להביא רשימת שירים עמוסה זה כבר בגדר המוזר לדעתי.

ועוד אנקדוטה קטנה, מן הסתם לתקליטן אמור להיות את השירים והביצועים הכי עדכניים שקיימים אז למה לא לפנות אליו?

פורסם

מיכאל,

בשנים האחרונות זה נהיה מן אופנה כזאת שהזוג משתמש בתקליטן כ"צעצוע" (כמו שהגדירו פה מקודם),

ובוחר לעצמו את רוב השירים שיושמעו בחתונה. לדעתי זה מצויין כי ככה אין הפתעות והזוג עצמו יודע שהשירים

שהם אוהבים יושמעו 100% .ככה שההנאה מובטחת.

כמובן שתקליטן שמכבד את עצמו יחזיק את כל הגירסאות הטובות והעדכניות ואף יישב עם הזוג עם איזה קלסר

ובו כל השירים שיש ברשותו וייתן להם לבחור.

העיקר שיהיה בשמחות :wink:

פורסם
קצת הגזמת,על סף גזענות אפילו,

...

מקווה שהנהלת הפורום תעשה עם זה משהו.

נראה לי שאתה הוא זה ש"קצת" הגזים. פיתחת הרים וגבעות בגלל שורה וחצי ולינק לסרטון. אני לא ראיתי שם שום דבר פוגעני, גזעני או מזעזע (טוב, בעצם המוזיקה שבלינק די מזעזעת, אבל זה כבר טעמי האישי :wink: ).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...