Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השימוש בו הוא לצורך הגעה למקום העבודה הנמצא מחוץ לעיר ולשימוש יומיומי רגיל של זוג נשוי טרי.

חשוב לי מאד שהרכב יהיה אמין ככל הניתן בתקציב זה וחסכוני בדלק בעל קילומטרז' נמוך ושנתון גבוה.

אני יודע שיש הרבה דרישות יחדיו וחלקן אינן מתיישבות אחת עם השניה ולכן פניתי לפורום הזה שיתן לי פתרון אידיאלי המשלב ככל הניתן בין דרישות אלה.

תודה ושבוע טוב!!

פורסם

שלום,

אכן ביקשת הרבה במעט :-)

לפני שאמליץ חשוב לי לאמר לך שרכב עם ק"מ נמוך מאוד לא מעיד על רכב טוב בהכרח כיון שהוא נוטה לבלאי הפוך לדוגמא

אחי קנה גולף יד 1 מודל 97 עם 90 אלף ק"מ ואחרי 3 חודשים הלך לו ראש מנוע וגיר (אלפי שקלים) לכן חשוב למצוא רכב שמור ומטופל כהלכה שימזער לך נזקים עתידים. בנושא היד אני מסכים איתך למרות שיהיו כאלו שלא.

אני אישית היתי ממליץ לך על הפונטו ספייס שהוא זריז, אחזקה נמוכה ותוכל לקבל שנתון גבוה במחירים אלו.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

ממליץ להוסיף שרייד 1.5 סדאן. בתקציב שלך שנת 00' ועוד ישאר עודף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...