Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על ליקוי בטיחותי חמור ביותר!:shock:

לפני כשנה גנבו לו את הסמל מקדימה מהניסן שלו אז הוא החליט לשים שם סמל אחר שהיה לו במקרה...סמל של פורד. נסע ככה שנה+ ונעצר לא פעם ע"י ניידות לבדיקות שגרתיות. היום המשטרה החליטה לשים לזה סוף והורידה אותו מהכביש. מחר הוא צריך להתייצב בתחנת המשטרה ולהראות שהליקוי הבטיחותי החמור תוקן:shock:

:2gunfire:פשוט אין מילים.

2uzdkiw.jpg

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל דווקא מתאים לה הסמל

אבל בכל מקרה, קשה לי להאמין שטענו במשטרה שמדובר בליקוי בטיחות. אפילו הם לא עד כדי כך דבילים. ברור שהסיבה היא טכנית לגמרי - נניח חבר שלך חונה באדום לבן, בא שוטר שלא מבין במכוניות וממלא דו"ח שרשום בו "פורד", הדו"ח כמובן יבוטל ע"י בעל הרכב.

השוטרים לא היו אומרים כלום אם היה סתם חור במקום סמל, או אפילו סמל של מקדונלדס או מגן דוד עם שני פסים. הפריע להם רק שזה סמל פורד, דבר שיכול להטעות את הקולגות שלהם.

פורסם

אז שיעלו את הדרישות למינימום הבנה בסוגי מכוניות או שיעשו להם איזה תדריך קצר.

מה יקרה אם הוא יצטרך לתת דו"ח לרכב לא נפוץ כמו אינפיניטי או לקסוס? הוא ירשום בסוג הרכב: לא ידוע ?

פורסם

אם היו מוותרים לו הוא היה מחליף ?

סביר להניח שלא.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
חבל דווקא מתאים לה הסמל

אבל בכל מקרה, קשה לי להאמין שטענו במשטרה שמדובר בליקוי בטיחות. אפילו הם לא עד כדי כך דבילים. ברור שהסיבה היא טכנית לגמרי - נניח חבר שלך חונה באדום לבן, בא שוטר שלא מבין במכוניות וממלא דו"ח שרשום בו "פורד", הדו"ח כמובן יבוטל ע"י בעל הרכב.

השוטרים לא היו אומרים כלום אם היה סתם חור במקום סמל, או אפילו סמל של מקדונלדס או מגן דוד עם שני פסים. הפריע להם רק שזה סמל פורד, דבר שיכול להטעות את הקולגות שלהם.

מה זה משנה מה הוא כותב ב"סוג רכב" כל עוד הוא רושם מספר נכון + תמונה (במקרה של חנייה או מצלמת מהירות/רמזור) או פרטים מלאים נכונים (ת.ז, מס' רשיון נהיגה, שם) +מספר במקרה של מסירת דו"ח ע"י השוטר עצמו.

מבחינת השופט הוא היה יכול לרשום "באטמוביל", הוא לא יבטל את הדו"ח כי השוטר לא מבין במכוניות שכן זאת לא דרישה לגיוס למשטרע (וחבל שכך, אבל זה לא העניין)

לפי מה שאתה אומר הוא יצא בכלל בזול, ושיגיד תודה שהוא לא קיבל דו"ח על הכשלת עובד... שקר כלשהו. הרי זה ברור לכולם שהוא שם את הסמל של פורד בכוונה תחילה וכדי לבטל דו"חות

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אז בעצם החלקה של סמל המכונית היא גם מעשה אסור, כי חו"ח הפקח לא ידע איזו תוצרת הרכב :roll:

אין שום חובה לנסוע עם סמל על הרכב, כמו שאין חובה לנסוע עם שם הדגם או נפח המנוע.

במקום בעל הרכב אני לא משנה דבר ופונה למוקד פניות הציבור + תקשורת.

כאילו אין למשטרה משהו יותר טוב לעשות :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נו באמת?!

ואתם עוד נפלתם למלכודת של פותח השרשור :evil:

הרכב הנ"ל לא הורד מהכביש בשל הסבה האיזוטרית שהוצגה לעיל, ואני מוכן לשים את צווארי על הגרדום.

bmw ricer, לקח ככל הנראה(או שחומר הבערה סופק ע"י החבר) איזו פסקה עלומה(אם בכלל) מהדו"ח והציגה קבל עם ועדה כהיתה שיא השיאים.

bmw ricer, לא מציג את התמונה בכללותה. לפי מראה התמונה, אני משער שאין זה רכב תמים כ"כ והוא כולל בחובו אי אלו שינויים מבניים אשר אינם עולים בקנה אחד עם תקנות התעבורה.

אין אני מכיר את הרכב(לפחות לא במודע) ו/או אין לי קשר לעורכי הדו"ח, כל השערתי פה היא לפי מראה התמונה והתקלות עם דו"חות שכאלו ביום-יום.

בכדי לאמת/להזים את המידע שפתיח, טוב יעשה bmw ricer(או חברו), ויעלו לפה סריקה של הדו"ח.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני ניראה לך עד כדי כך משועמם באמת שאני אמציא כל מיני דברים?:roll:

הסיבה היחידה שפתחתי את השירשור זה כדי להראות באיזה פאקינג שטויות המשטרה מתעסקת!

הרכב מקורי לחלוטין (רכב חברה להדברה). לחיפאים שבינינו, הוא נעצר לבדיקה ברחוב ארלוזורוב, ביציאה מרחוב הרב הרצוג, השוטר עשה סיבוב סביב הרכב והבחין שהסמל של פורד. היום הוא צריך להתייצב בתחנה ולהראות שהוא הוריד אותו.

רוב הסיכויים שאני אסע אליו במיוחד היום כדי לצלם את הטופס שהשוטר הביא לו, במיוחד בישבילך...

גם העלתי תמונה ברורה של האוטו שתיראה שאין שם שום שינויים:

photo0001.jpg

פורסם

ע-צ-ו-ב..:?

כל הכבוד למשטרת ישראל,שנלחמת בעברייני תנועה .וכתוצאה מכך הכבישם שלנו הרבה יותר בטוחים ,אחרי שהם הורידו טנדר של ניסן עם סמל של פורד.

מפחיד לחשוב מה היה קורה אילו הוא היה נשאר על הכביש..

פורסם
זה פתרון נחמד לכל הדוחות, לייבא רכב לא מוכר בארץ.

והופה, מבטלים את הדוחות.

ממש לא עובד מניסיון.

הרכב שלי לא מוכר בארץ (יבוא אישי), מה גם שהסמל שלו ממש ממש לא מוכר.

ובדוחות שאני מקבל מופיע מאזדה, הם פשוט בודקים במסוף מה רשום- אצלי רשום מאזדה ועל הקנס מופיע מאזדה. ברישיון רכב לא רשום יצרן , רשום M1.:shock:

ולגבי הסמל עצמו, בטסט האחרון הבוחן רצה להכשיל אותי על הסמל הקדמי והאחורי ברכב (כי הוא לא מכיר). רק אחרי שהראתי לו שהסמל חרוט גם על ההגה, ונמצא גם על 2 הדלתות , הוא נרגע, ואז התחיל להתלהב.

אבל לגבי הורדה מהכביש על נושא שכזה, זה כבר חלם.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
מה יקרה אם הוא יצטרך לתת דו"ח לרכב לא נפוץ כמו אינפיניטי או לקסוס? הוא ירשום בסוג הרכב: לא ידוע ?

כשנתנו לי דו"ח חניה בנתניה, ככה רשמו : "לא ידוע/טרקטור". הרכב שלי זה סיטרואן קסנטיה (מה גם ששם היצרן והדגם רשום על הדלת החמישית).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...