Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Zed Audio LEVIATHAN

מקרון1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי, הטכנולוגיה מתפתחת, זה נכון, אבל קלאס D נשאר קלאס D.

עצם העובדה שהוא בחר בקלאס D ולא בקלאס T קצת תמוהה בעיניי, בגלל שD נחות בהרבה בטוהר הסאונד שלו כאשר מנוגן ב FULL RANGE.

עצם העובדה שה"מתגים" במגבר עובדים במצב של ON\OFF , רק באה להראות ש50 אחוז מהזמן, הסיגנל עובר בשרתים, בניגוד ל 70 או 80 אחוז לקלאס AB . או 90 אחוז בקלאס A.

אולי המגבר הזה יכול בטעות להשמע טוב, אבל לא בשביל להקרא אודיופילי :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאיתמר היה מגבר שלו ברכב, כשהוא שמע את הסט שהיה לו מוגבר על מגבר אחר, הסט היה נשמע לו טוב יותר.

הוא באמת יודע מה שצריך, בשביל לגרום לך להתבלבל.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

מה לגבי זה שהוא הצליח להפחית את סף העיוות מתחת לאחוז אחד או יותר נכון 0.01 במגבר פול ריינג' קלאס D?

מה עם המיתוג היום כל כך מהיר שאתה לא מרגיש שום דבר?

אתה מקבל מגבר חסכוני עם הרבה כוח שנשמע טוב - באמת כדאי לחכות לחוות דעת, אני מאמין שהוא עוד עלול לשנות את פני התעשייה אם זה יצליח לו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לאיתמר היה מגבר שלו ברכב, כשהוא שמע את הסט שהיה לו מוגבר על מגבר אחר, הסט היה נשמע לו טוב יותר.

הוא באמת יודע מה שצריך, בשביל לגרום לך להתבלבל.

אין קשר בין המגבר החדש, לאיתמר ששמע יותר טוב עם מגבר אחר

פורסם

אדי, קלאס D עדיין יפעל רק חצי מהזמן, מהיר ככל שיהיה.

אייל, אתה נשמע כמי שמכיר את איתמר, אם אתה מכיר אותו, היית יודע שהוא רואה מסטפן כמלך,

אני לא בא לערער על המעמד, פשוט אם תחפש או תשמע מגברי קלאס D כדוגמת PDX של אלפיין או HD של JL, אתה תיווכח לדעת שהם נשמעים די.. איך אני אגדיר את זה - חסרי חיים.

אז כן, הם מגבירים את הסאונד, אבל הם גם מאבדים משהו בדרך.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

מגברי CLASS D, לדוגמה PDX לא נשמעים חסרי חיים,אבל בהחלט נשמעים יבש.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם
:roflmao:לזה אני קורא נוקאווט עצמי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עוד מישהו רוצה להכניס לי מילים לפה?

המגבר הכי טוב שהיה לי היה ה DEUCE של זד שעשה עבודה מופתית, ואיתו הגעתי לסט-אפ הכי טוב שהגעתי אליו, מה שגרם לי להאריך את הדרך הביתה כדי לשמוע עוד קצת מוזיקה (הגביר אילייט 3 חלקים עם וופרים של מורל הייבריד).

ה ESX גם היה מגבר מצויין שהגביר את הקלארוס בצורה יפה מאוד, אבל לא התחברתי לגוון הצליל של הקלרוס. דווקא כלפי המגבר אין לי כל טענות.

מי ששמעתי אצלו את הקלרוס ואהבתי היה עם רכב שקט ו"אקוסטי" משמעותית מהפחנוע שלי, הטוויטרים היו הכי אוף-אקסיס שיכול להיות והוא עבד אקטיבי. אם גם אני הייתי עובד ככה אין לי ספק בכלל שהייתי סוחט את המיץ מהקלרוס ומבסוט אש.

כמו שרשמתי מקודם, גם אני סקפטי לגבי ביצועים של מגבר קלאס D, אבל אין לי ספק שזד אודיו לא היו מוציאים מוצר רע לשוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
:roflmao:לזה אני קורא נוקאווט עצמי

התכוונת אלי?

אני הייתי מודע לגוון הצליל (או יותר מדויק חוסר גוון) של מגברי CLASS D גם לפני שרכשתי את הPDX שלי.

ובהחלט זה לא מגבר לאופרות או סלין דיון,אבל למטאל במקרה שלי,או מוסיקה אלקטרונית הוא מגבר מצוין.

כך שאני אישית לא רואה בזה שום בעיה.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

demandred צדק בהגדרה שלו - בחרתי את ההגדרה הלא מתאימה למגברים מהסוג הנ"ל.

לא התכוונתי לכך בתור הורדה מהערך של המגברים - הרי אתה חווה את המגבר הזה על אוזנך כל יום

פשוט ציינתי עובדה.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

למקרון

הסאב גנסיס לא זקוק ל600 ואט רמס שהמגבר מספק.הסאב מוציא 250 רמס.בהנחה ודאית שתשתמש בתבונה בגיין ולא תדפוק לסאב בראש ובעוצמה לא אחראית יוצא שלא תממש את ה600 ואט של המגבר...

דוגמה אישית-סאב כפול מוגבר על ערוץ רוקפורד שנותן כ 700 ואט בהתנגדות של 2 אוהם.סיבוב גיין של בקושי רבע סיבוב...

השאלה-מהי מטרתך?לשדרג בעתיד את הסאב למשהו גדול יותר?

ודבר שני-גם אם המגבר נבנה על ידי מלך-צריך לתת לו זמן ולקבל חוות דעת.

גם אני שלפעמים מתקין מכונות צילום של מאות אלפי יורו שיוצאות מפסיי ייצור של הולנד,נתקל בהתקנה של מכונה מהניילונים שעושה צרות-אלהים ישמור...

שוב המגבר נראה פצצה,ואיתמר שהוא מומחה ממני בנושא ממש משפריץ ומזיל ריר על המגבר הזה.אבל ידידיי,חכו קצת.בואו נראה מה אומרים עליו.

פורסם

סאונד יבש הוא סאונד חסר חיים - הוא יבש, כי אין בו חיות.

סאונד יבש הוא סאונד שאין בו תחושה של אוויר או נפח כלשהוא ובמצב כזה לדעתי גם מוזיקה אלקטרונית תשמע יבשה, אמנם היות והצלילים הם מופקים ממקור סינטטי שלא קלט שום זרימה של אוויר לתוך מיקרופון - התחושה של החוסר הזו, לא מועברת.

אני יכול להבין למה אתם מתכוונים אבל באיזשהו מקום קשה לי להשלים עם זה כי גם כשצליל של זמר נדגם דיגיטלית, גם הצלילים שהוקלטו לתוך המיקרופונים למשל הוקלטו ונגדמו גם כן.

אל תשכחו שהמקור שאנחנו שומעים ממנו ברכבים - הוא דיגיטלי מלכתחילה, לכן קשה לי לקנות את הטענה הזאת.

אני יותר הייתי בודק לכוון של כוונים של המערכת וכוונים של הרכיבים אחד כלפי השני כולל המגברים.

הדבר היחידי שמנע ממני עד היום לרכוש מגבר קלאס D הוא אחוז עיוות גבוה - מזה אני מתרחק כמו מאש.

אם זד פתרו את המגבלה הזו במגברים שלהם אז קשה לי לראות סיבה הגיונית למה לא להשתמש במגבר קלאס D להגברת פול ריינג' בתוך סביבת רכב...

Pioneer TS-X150

פורסם

אנשים כבר כמה שנים עוברים למגברים דיגיטלים במערכות ההגברה.

ואני לא מדבר על מערכות של שקל.

על מערכות של מאות ! אלפי שקלים. ומגברים של עשרות אלפי שקלים.

וכנל לגבי מיקסרים. בשנים האחרונות ובמיוחד בשנתיים. נכנסו מיקסרים דיגיטליים לגמרי. שיש בהם אקולייזרים. פרוססורים. מעבדים ועוד. מובנים בפנים. ומיקסרים כאלו עולים החל מ50 אלף ש"ח ומגיעים ל200-300 אלף.

ולכן אני לא מאמין שהיום הציוד הדיגיטלי לא יתנו לפחות 90% עם לא 100% מהאיכות של ציוד אנלוגי.!

אני לא מתיחס לצביון סאונד. שהוא יכול להשתנות בין מגברים אנלוגיים גם.

ולכן אני לא חושב שיש היום עם המגברים הדיגיטליים בעיה לעבוד FULL. ולא רק בס. או מיד.

הם יעשו את העבודה. ויתנו תוצאה מצויינת. אבל האופי סאונד יהיה שונה~!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...