Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 206

student2009
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הציעו לי פג'ו 206 שנת 2000 עם קילומטרז' 50K ב-28K שקלים.

איך האוטו הזה מכל הבחינות:אמינות,צריכת דלק,עלות טיפולים,בטיחות וכו'?

תודה רבה מראש.

פורסם
ה206 רכב מעולה עם עלויות אחזקה ואמינות מצויינים,שים לב שזה החופש הגדול ויש הרבה ילדים משועממים.

מסכים לכל מה שאמרת רק שאני רוצה לציין שהגיר ב206 מאוד עצל אבל בסך הכל רכב מעולה עם שוק טוב .

תיקח את 2 המכוניות לבדיקה לא אמורה להיות בעיה עם ה2 , למרות שהדגם משנת 2000 מאוד מפתה .

ומה הקשר לחופש הגדול אני עדיין לא הבנתי ?!

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

לבת זוגתי יש 206 אם מנוע 1600 מצוינת חוץ מבעיה שצצה לפני כמה חודשים, (סלד עולה פתאום) הרכב מצוין,נוח, ספורטיבי וחסכוני. 1-14.5

אם זה לא שבור,אל תתקן את זה.

פורסם

ה206 רכב מצויין, והמנוע 1.4 מספיק בהחלט אבל פשוט לא עם גיר אוטומטי.

תחפש אחת כזאת עם גיר ידני, רכב אחר לגמרי.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

הביצועים של ה-1.4 אינם עוצרי נשימה, אך להגיד שהרכב "לא זז" זו הגזמה.

שנת 2000 עם 48000 ק"מ? אם הק"מ אמיתי ומאומת, והרכב טופל ל"פי הספר" ולא הוזנח - אני הייתי לוקח בשתי ידיים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מסכים לכל מה שאמרת רק שאני רוצה לציין שהגיר ב206 מאוד עצל אבל בסך הכל רכב מעולה עם שוק טוב .

תיקח את 2 המכוניות לבדיקה לא אמורה להיות בעיה עם ה2 , למרות שהדגם משנת 2000 מאוד מפתה .

ומה הקשר לחופש הגדול אני עדיין לא הבנתי ?!

היתה תגובה שנמחקה לפני שהספקת לקרוא.

• תוכן חדש...