Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מאזדה לאנטיס 97 אוטו' 1840 ראיתי בשרשורים קודמים את מהות הבעיה אצלי וערכתי בדיקה לרכב במוסך מורשה

לפני עצירה הטורים צונחים והמנוע כמעט נכבה על כן קיבלתי הצעת מחיר במוסך להחלפת תושבות מנוע שאובחנו כלא תקינות ובעיה נוספת שהתגלתה במחזיר שמן בין הגיר למנוע הצעת המחיר שקיבלתי הינה על החלקים כולל עבודה 5100 ש"ח על החלפת כל תושבות המנוע ושלושה מחזירי שמן..

רציתי לדעת האם המחיר סביר בהנחה שכל החלקים מקוריים?

תודה לעוזרים..

פורסם

לא סביר בעליל, נראה כמו גניבה רצינית.

נפילות טורים לא קשורה לתושבות מנוע ולא חייב להחליף את כולן, בנוסף ניתן גם לנסוע עם נזילה במחזיר שמן בין הגיר למנוע,

אני נוסע כך כבר שנים.

לגבי הבעיה עצמה, תבצע חיפוש בפורום הזה או בפורום מאזדה ותאמין לי שתמצא את הפתרון לבעיה (או לפחות כיוון לפתרון).

פורסם

אוקי אני גם חושב שהמחיר גבוה מאוד..

לגבי התושבות אני יודע שהם לא בסדר כבר תקופה ארוכה..כל שלושה חודשים יוצא לי להגיע למוסך לבצע ניקוי מצערת והעניין עם הטורים מסתדר..אמרו לי שם שיכול להיות שזה נגרם עקב התושבות הפגומות..ישנה בעיה במחזיר שמן אבל ההחלפה יוצאת יותר זולה אם עושים הכל ביחד בגלל העניין שצריך לפרק את הגיר גם בשביל להחליף תושבות וגם בשביל להחליף מחזיר..

מה אתה אומר שכדאי לעשות זאת אולי במקום אחר?

פורסם

יתכן שבמוסך פרטי, שאינו מורשה היבואן, אבל מכיר היטב את מכוניות מזדה תוכל לבצע התיקונים באיכות טובה ובמחיר זול בהרבה.

אם תכתוב מהיכן אתה בארץ, אולי ניתן יהיה לכוונך למוסך כזה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תראה, אם תעשה החלפת תושבות ומחזיר שמן זה לא יפתור לך את הבעיה של צניחת טורים בעצירה, זה יפתור בעיה של רעידות מנוע בעמידה וזהו.

תתחיל לחפש בפורום מידע כי הנושא הזה נטחן כבר בכל הפורומים וזאת "מחלה" ידוע בדגמי לאנטיס 96-98

סבירה להניח שהבעיה קשורה למערכת הצתה כגון; פלגים, חוטי הצתה (או חוט אחד פגום), מכסה מפלג, רוטור המפלג, המפלג עצמו,

הכי חשוב אל תמהר לזרוק כסף, קודם תאבחן את הבעיה אם לא לבד אז במכון יעודי.

בנוסף תבדוק שאין לך סדק בצינור האוויר בין פילטר האוויר לבין בית המצערת כמו בתמונה:

hjkj.jpg

פורסם

גם לי המנוע כל פעם עומד להתכבות,ברמזורים אני שם N.

אבא שלי אמר לי שרק צריך לסדר את הטורים,ומחר הוא יסדר אותם-מה יכול להיות זה נזק גדול?

פורסם
שלום לכולם

ברשותי מאזדה לאנטיס 97 אוטו' 1840 ראיתי בשרשורים קודמים את מהות הבעיה אצלי וערכתי בדיקה לרכב במוסך מורשה

לפני עצירה הטורים צונחים והמנוע כמעט נכבה על כן קיבלתי הצעת מחיר במוסך להחלפת תושבות מנוע שאובחנו כלא תקינות ובעיה נוספת שהתגלתה במחזיר שמן בין הגיר למנוע הצעת המחיר שקיבלתי הינה על החלקים כולל עבודה 5100 ש"ח על החלפת כל תושבות המנוע ושלושה מחזירי שמן..

רציתי לדעת האם המחיר סביר בהנחה שכל החלקים מקוריים?

תודה לעוזרים..

כרגיל, רוצים לחלוב כסף מבלי לנסות לעלות על הבעיה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...