Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי היא שטחית בגלל שאין לי הרבה ידע ביבוא.

אני צריך את השורה התחתונה אצל מתקין המערכות...אבל לצערי אי אפשר לשאול בעל עסק, כי זה לא במקום.

אני אמשיך לבדוק, תודה.

פורסם

איזה תחום מעניין אותך- יבוא? שיווק? התקנה?

כל תחנה בדרך "מרויחה" אחוז שונה מסכום אחר.

מתחדשת*

פורסם

אז אני חוזר על שאלתי:

איזה ידע/ מיומנות/ נסיון יש לך להציע לשוק, כדי שאחוז הרווח יעניין אותך?

נכון שצריך לבדוק האם עסק משתלם לפני שמקימים אותו, אבל גם צריך לוודא שיש לו בכלל סיכוי לעמוד בזכות עצמו.

מתחדשת*

פורסם

חשבתי על עסקי ההתקנות, זה כרגע עדיין בגדר מחשב, אבל צריך לדעת בגדול

אם התחום משתלם, ובמיוחד עם התחרות שיש היום.

פורסם

למרות התגובות האוהדות שקיבלת :D

אני אנסה לענות בצורה יותר עיניינית,

יבואן קונה את המוצר מהיצרן במחיר של יבואנים,

ופה הסוד הגדול - מה המחיר של היבואן אצל היצרן.

אני אומר סוד כי אף אחד לא מפרסם ולא יפרסם את זה, מלבד כמה מקרים ספציפיים של התנהלות לקויה, וכו' (לדוגמא לפני שבוע פורסם פה מחירון מלא של יצרן מסויים, אומנם מחירון דילר ולא יבואן, אבל תוריד כמה אחוזים ואתה בכיוון)

בכל מקרה קח את מחיר השוק בחו"ל, זאת אומרת המחיר בו זה נמכר בחנויות הזולות יחסית.

מהמחיר הזה תוריד בין 25 ל-70 אחוז.

זה המחיר שהיבואן קונה מהיצרן, בניגוד למקובל לחשוב - דווקא ככל שהמוצר יקר יותר ויוקרתי יותר, כך אחוז ה"הנחה" שמקבל היבואן גדולה יותר.

כי במוצרים זולים אין מספיק בשר לחתוך.

אז נגיד שיש לנו מגבר שנמכר בחנות בארה"ב ב1000 דולר,

היבואן הישראלי קונה אותו מהיצרן בין 750 ל-300 דולר,

על זה תוסיף עלויות שילוח (בשילוח ימי גדול, זה כמעט זניח)

ו32.9 אחוז מכס + מע"מ.

זאת אומרת שאם נגיד היבואן קנה את המוצר מהיצרן ב500 דולר,

תוסיף מכס בגובה 164 דולר, המוצר עלה ליבואן 664 דולר.

על זה הוא צריך להוסיף משהו כמו 30 אחוז רווח.זה 199 דולר,

הגענו למחיר של 863 דולר.

היבואן צריך לגלגל את זה למפיץ שגוזר קופון, ולמתקין שגם גוזר קופון.

כל אחד מהם כ15 אחוז בממוצע. ולך כלקוח יוצא לשלם 1122 דולר עבור מוצר שנמכר בארה"ב באלף דולר,

שים לב שזה מאוד הוגן הריי משלוח ומכס היו עולים לך יותר. ועדיין כולם מרוויחים יפה.

כמה נקודות לחידוד :

בכל כלל יש יוצא מן הכלל (ע"ע שי אהובי והמחירים הגבוהים של DLS בארץ,)

בכל כלל יש יוצא מן הכלל (ע"ע לאוד אנד קליר, והמחירים שזולים מאשר בחו"ל)

בכל כלל יש יוצא מן הכלל (יבואנים עם אחוזי הנחה גבוהים\נמוכים מהנורמה)

לסיום - אני לא מוצא בעיה לספר לך\לכל אדם את זה, גם פה על גבי הפורום. היות וזה דבר ידוע נפוץ ומקובל. הדבר היחיד בלבד שכביכול חסוי זה הנתון הזה : " מה המחיר של היבואן אצל היצרן."

שבעזרת חסיון מספיק טוב, ניתן ליצור תדמית שיווקית של יבואן שבקושי מרוויח. למרות שבפועל הוא מקבל 70 אחוז הנחה.

אגב - לדעתי האישית, גם את הנתון של מחיר הרכישה מהיצרן אין בעיה לפרסם אם אתה יודע, זה בעיה של היבואן שלא שמר אותו מספיק בסוד.

בהצלחה בהמשך דרכך

פורסם

גורל,

תיקון קל.

גם את הנתון של מחיר הרכישה מהיצרן אין בעיה לפרסם אם אתה יודע

ביום 26/06/2007 פורסם ברשומות תיקון מספר 9 לחוק הגנת הפרטיות.

התיקון החדש לחוק הגנת הפרטיות קובע כי פרסום של מסר אלקטרוני שלא נועד לפרסום פומבי, או שימוש בתוכנו בלי רשות מהכותב, מהווה פגיעה בפרטיות. כלומר, אם ביצעתם צ'אט עם אדם, התכתבתם עמו בדואר אלקטרוני, או התכתבתם איתו בכל פלטפורמה אלקטרונית אחרת, תוכן השיחה יהיה חסוי אם לא קיבלתם רשות לפרסום פומבי או לשימוש אחר.

תיקון מספר 9 לחוק הגנת הפרטיות מגן כעת באופן ברור על מסרים אלקטרוניים פרטיים בהם תכתובת דואר אלקטרוני, תכתובת צ'אט, חשבונות מנוי באתרי אינטרנט, מסרי SMS, וידאו פרטי, קבצי קול פרטיים, בלוגים סגורים ועוד. פרסום פומבי או שימוש ללא רשות במסרים אלה, עלול להוביל את המשתמש לסיכון בתביעה פלילית או בתביעה אזרחית על הפרת פרטיות.

התיקון החדש לחוק מאפשר גם לניזוק לדרוש פיצוי ללא צורך בהוכחת נזק, כפי שנהוג בתביעות לשון הרע לפי סעיף 7א. הפיצוי הסטטוטורי החדש אחרי תיקון מספר 9 הוא 50,000 ש"ח. אם הוכחה כוונה לפגוע, יוכפל סכום הפיצוי.

דני. :)

פורסם
למרות התגובות האוהדות שקיבלת :D

אני אנסה לענות בצורה יותר עיניינית,

יבואן קונה את המוצר מהיצרן במחיר של יבואנים,

ופה הסוד הגדול - מה המחיר של היבואן אצל היצרן.

אני אומר סוד כי אף אחד לא מפרסם ולא יפרסם את זה, מלבד כמה מקרים ספציפיים של התנהלות לקויה, וכו' (לדוגמא לפני שבוע פורסם פה מחירון מלא של יצרן מסויים, אומנם מחירון דילר ולא יבואן, אבל תוריד כמה אחוזים ואתה בכיוון)

בכל מקרה קח את מחיר השוק בחו"ל, זאת אומרת המחיר בו זה נמכר בחנויות הזולות יחסית.

מהמחיר הזה תוריד בין 25 ל-70 אחוז.

זה המחיר שהיבואן קונה מהיצרן, בניגוד למקובל לחשוב - דווקא ככל שהמוצר יקר יותר ויוקרתי יותר, כך אחוז ה"הנחה" שמקבל היבואן גדולה יותר.

כי במוצרים זולים אין מספיק בשר לחתוך.

אז נגיד שיש לנו מגבר שנמכר בחנות בארה"ב ב1000 דולר,

היבואן הישראלי קונה אותו מהיצרן בין 750 ל-300 דולר,

על זה תוסיף עלויות שילוח (בשילוח ימי גדול, זה כמעט זניח)

ו32.9 אחוז מכס + מע"מ.

זאת אומרת שאם נגיד היבואן קנה את המוצר מהיצרן ב500 דולר,

תוסיף מכס בגובה 164 דולר, המוצר עלה ליבואן 664 דולר.

על זה הוא צריך להוסיף משהו כמו 30 אחוז רווח.זה 199 דולר,

הגענו למחיר של 863 דולר.

היבואן צריך לגלגל את זה למפיץ שגוזר קופון, ולמתקין שגם גוזר קופון.

כל אחד מהם כ15 אחוז בממוצע. ולך כלקוח יוצא לשלם 1122 דולר עבור מוצר שנמכר בארה"ב באלף דולר,

שים לב שזה מאוד הוגן הריי משלוח ומכס היו עולים לך יותר. ועדיין כולם מרוויחים יפה.

כמה נקודות לחידוד :

בכל כלל יש יוצא מן הכלל (ע"ע שי אהובי והמחירים הגבוהים של DLS בארץ,)

בכל כלל יש יוצא מן הכלל (ע"ע לאוד אנד קליר, והמחירים שזולים מאשר בחו"ל)

בכל כלל יש יוצא מן הכלל (יבואנים עם אחוזי הנחה גבוהים\נמוכים מהנורמה)

לסיום - אני לא מוצא בעיה לספר לך\לכל אדם את זה, גם פה על גבי הפורום. היות וזה דבר ידוע נפוץ ומקובל. הדבר היחיד בלבד שכביכול חסוי זה הנתון הזה : " מה המחיר של היבואן אצל היצרן."

שבעזרת חסיון מספיק טוב, ניתן ליצור תדמית שיווקית של יבואן שבקושי מרוויח. למרות שבפועל הוא מקבל 70 אחוז הנחה.

אגב - לדעתי האישית, גם את הנתון של מחיר הרכישה מהיצרן אין בעיה לפרסם אם אתה יודע, זה בעיה של היבואן שלא שמר אותו מספיק בסוד.

בהצלחה בהמשך דרכך

תודה רבה לך! אז בשורה התחתונה פלוס מינוס משהו כמו 15%

פורסם

אם אתה רוצה להיתעסק בהתקנות למה כל כך מעניין אותך רווח ממכירה - זה שתי דברים שונים .

מחיר ההתקנה יהיה תלוי מאוד באיכות ההתקנה , חומרים שהשתמשתה בהם , רכב שבו מבוצעת ההתקנה ,זמן עבודה , תמחור של שעת עבודה שהיא נגזרת מידע של המתקין וכ'ו . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

ניתן לשאול את השאלה על כל בעל מקצוע,

יש כאילו שהם סתם מתקינים / מוכרים, הרווח נמוך יותר ועובדים על יותר מכירות, כמותית יותר מוצרים = דיל יותר זול מהיבואן.

וישנם מתקינים שהעיקר זה התקנה איכותית, הרווח על הרכיבים הוא קטן יותר, אך על ההתקנה הם לוקחים יותר.

בקיצור אם אתה מעוניין לפתוח עסק שכזה אתה צריך לשאול את היבואן מה הדרישות שלו,

מה המחירים שאתה בתור עסק מתחיל תקבל? מה הביטחונות שנדרשות ממך?

ותבדוק איך אתה עומד מול השוק.

כמובן שאתה צריך לדעת את העבודה ברמה כזו שלא תבייש אותך, תצור נזקים (שרפת מחשב רכב -פשיטת רגל כ 8-30K )

תעבוד חודשיים במקרה הטוב לחינם...

ואני לא מדבר על מקום שצריך להחזיק, כלים, ולדון על חברות אשראי על הסדר.

אם אתה מגלם הכל לבפנים ואתה מרגיש שאתה יכול להגיע לרווח שמשתלם לך... הצלחת!

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אני לא מבין את היציאה הזו שיש יבואנים שמוכרים מתחת למחירי חו"ל..

לדוגמא - הרי לכם מחירים מאתר SSA (ואגב, יש אתרים זולים יותר, אפילו ב 10%.. אבל אני מתייחס לרציניים יותר) - איך המחירים בארץ יותר זולים ?? (דולר= 3.8)

http://www.soundsolutionsaudio.com/store/brands/Sundown-Audio.html

315 * 3.8 = 1197 ש"ח

אני לרגע לא אומר שהמחירים בארץ יקרים בהשוואה ליבואנים אחרים אבל זה בהחלט לא נכון לומר שהם זולים ממחירי חו"ל.

...CASKA for life

פורסם

קיפוד,

מה ז"א איך? תעשה חישוב כמה זה יעלה לך להביא את זה לארץ, לא כמה זה עולה בחו"ל.

315$ * 3.8 = 1197 (לפני משלוח) * 32% מכס + מע"מ כחוק בנוסף אל תשכח שיש לך שלל אגרות בדרך כמו אגרת ביטחון\מחשב וכו'.

תגלה בעצמך שעדיף לרכוש בארץ, בוא לא נשכח שהרכישה פה כוללת גם שירות ואחריות.

דני.

פורסם

ע"ע לאוד אנד קליר, והמחירים שזולים מאשר בחו"ל

איך יכול להיות שהם זולים יותר מחול? לא נשמע הגיוני בכלל

פורסם

קלארוס למשל בחול ב140 שקל זול יותר נכון לשער הדולר היום וזה בתנאי שאתה חוסך את המשלוח וכל הנספחים של מעמ וכו.

הפרש כזה בהחלט מצדיק בכל פה קניה מהיבואן שאף מעניק לך בית ויש עליו ביקורות טובות מאד שלפעמים שווה אף לתת יותר כדי לקבל אחריות מבית טוב.

פורסם

קיפוד, בוא ניקח מגבר שנמכר בחו"ל ב- 315 דולר.

משלוח של מגבר במשקל הזה- 70-80 דולר.

הגענו ל- 390 דולר.

מע"מ + מכס 32.9%, תכפיל בשער הדולר הממוצע שהוא 4-4.2 ש"ח והנה הגעת לסכום המגבר בארץ.

אתה יכול לשאול אנשים שכבר ייבאו מגברים מחו"ל בכמה דברים כלול המעשה בעוד אתה יכול לרכוש את המוצר בארץ ללא שום כאב ראש באותו מחיר.

אני קניתי את הקלארוס שלי במחיר מבצע ויצא לי מחיר אפילו יותר זול מחו"ל.

זה כמובן משתנה מיבואן ליבואן.

וד"א, בארץ הייצור של המוצר ניתן לקנות אותו במחירים ממש זולים גם היישר מהיצרן. תשווה את מחיר המוצר בארץ למחירו ביבשת אחרת שהוא לא מיוצר שם ותקבל השוואה טובה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...