Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם!

אני מתכנן השבוע בניית תיבה פורטד לסאב gto1202d

רציתי לדעת אם יש משמעות לצורת התיבה ומיקום הפורט?

הכנתי איור (קצת מעפן:-)) כדי להסביר

631448745.JPG

התיבה הראשונה היא מה שהיצרן ממליץ והתיבה השנייה זה מה שאני רוצה לבנות (שימו לב לצורה ולמיקום הפורט), האם תהיה בעייה כלשהי אם אני יבנה את מה שאני רוצה ללא שינוי בנפח ובמידות הפורט?

תודה לעוזרים!

פורסם

פעם היה נהוג לחשוב שהאלכסון הזה גורם לתיבה להיות בנדפאס וגם להיות מכוונת לתדר ספציפי - עם הזמן החכמנו ולמדנו שזה התפקיד של הנפח והתצורה של הפורט.

סה"כ יכול להיות שתיבה עם זווית תהיה לך יותר נוחה אולי מבחינת ניצול מקום בתא המטען - ולא מעבר לזה.

תבנה תיבה מלבנית רגילה, פשוטה וקלה לבניה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...