Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 ת'רדים במחיר אחד! :-P

דבר ראשון לעיונכם, ככה נראה האוטו שלי אחרי ששמתי לו דלתות למבו LSD שהם הטובות ביותר בעולם וגם נפתחות גם הצידה וגם למעלה מה שגורם להם להיות פחות בעיתיות בארצנו חסרת התרבות המוטורית. מדובר בסדר גודל של 15 אלף שקל, יש שיגידו הרבה ומיותר, יש שיגידו מגניב ושווה. אני שייך לקבוצה השניה :lol:

http://picasaweb.google.com/gilc83/LamboDoors?authkey=Gv1sRgCJ-l3-KjzJrwiAE#5359577074259235074

דבר שני אשמח להמלצות למוסך באזור חולון והמרכז שמבין ביונדאי קופה 2003 (צורה חדשה). מדובר על מכונאות כללית ולא על משהו שקשור לדלתות שפה למעלה :roll:

אני קצת לא מרוצה מהמוסך הנוכחי שלי ורוצה לעבור.

האם מוסך שאפט של מכובדי הפורום מבינים ברכב הזה? האם יש המלצות אחרות? תודה! :)

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
פורסם

זה לא מגניב זה מדהים!!!

נירא ממש טוב תתחדש!

זה נוח ליכנס לאוטו כשהדלת נפתחת למעלה?

צודק בקשר לתרבות =)

לי סרטו את האוטו חוליגנים עברו עם בורג מסביב לאוטו, אז מעניין מה החסרי תרבות ירצו לעשות לאוטו שלך "טפו טפו, טפו"

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

יפה מאוד. רק תדאג ששוטרים לא ינסו להרים לך את הדלתות ויגלו את זה...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

זה די נוח להיכנס לאוטו. הפחד הגדול שלי היה שזה יהיה פחות נוח, אבל זה סבבה לגמרי.

אם הבוס שלי שהוא במשקל של 3 ספרות ולא בדיוק 100 נכנס לזה בסבבה, אני רגוע :)

וואי לא נעים... אם עשו את זה לאוטו שלך אז אני צריך לזרז את קניית הכיסוי לאוטו שלי.

לגבי שוטרים ובזמן טסט, בגלל שזה מנגנון של LSD שנפתח קודם הצידה (חצי מהזווית פתיחה המקורית) ואז למעלה, כשאני אפגוש שוטר או בודק בטסט אני אפתח רק הצידה. זה מה שטוב בקיט הזה מעבר להיותו הטוב ביותר בעולם.

מה לגבי מוסכים ליונדאי קופה באזור המרכז? מישהו מכיר?

פורסם

קניתי את הקיט בפיט סטופ (הנציג של LSD בארץ והיחיד שקונה את זה מהם ישירות ולא דרך חנות למיטב ידיעתי), והרכבתי את זה אצל בחור שדודי שלח אותי אליו - אחד בשם איציק מחיפה. בחור עם ניסיון שעשה עבודה טובה ותומך בי בכיוונונים העדינים שאחרי.

פורסם

הדלתות נותנות לוק אחר לגמרי לאוטו. אך מה הסמלים של T מיותרים לחלוטין או כל סמל. יש מה שנקרא "החלקת סמלים" מורידים את הסמלים ו"מחליקים" את הפח של הרכב.

הנה דוגמה לאיך הרכב אמור להיראות[ערכתי בתוכנת עריכת תמונות]:

17072009280.jpg

17072009281.jpg

להוריד את הסמלים יהפוך את הרכב ליותר יפה לפי דעתי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
הרכב נראה מהמם, תתחדש!! 8)

אבל המחיר, אוי המחיר...:roll:

תודה תודה :)

אם תסתכל על ת'רדים היסטוריים שמדברים על דלתות למבו, תראה שאנשים אומרים שהמחיר הוא 5-8 אלף שקל. הכיצד המחיר קפץ ל15-16 אלף שקל? פשוט - הקיטים של ה5-8 אלף שקל הם סיניים והאיכות שלהם נוראית. הבוכנה מחזיקה חודשים ספורים ואין ממש עם מי לדבר... הניסיון הרע (מאוד) עם קיטים זולים גרם לפיט סטופ ולאנשים שמתעסקים עם זה להתעסק רק עם החברה הכי רצינית וטובה בעולם (LSD הגרמנית, Lambo Style Doors) וקצת עם Vertical Doors Inc האמריקנית שהיא סבירה ולא הרבה יותר זולה מ-LSD. הבעיה עם Vertical Doors זה שהדלת נפתחת הצידה רק 10-15 ס"מ ואז למעלה, ו-LSD נפתח חצי מזוית הפתיחה המקורית מה שמאפשר לך לצאת החוצה בלי להרים את הדלת בטסט ובמפגש עם רשויות החוק. זאת הסיבה שמומלץ רק קיטים של LSD.

האם אפשרי להוריד את הקיט ולהחזיר את הדלתות למצב הקודם כפי שהיה??:arrow:

יש 2 סוגים של קיטים: מוברגים ומרותכים. המרותכים הם אוניברסליים ומתאימים לכל רכב, כשמם כן הם - מרתכים אותם לרכב, הם נפתחים בזווית של 90 מעלות אך נחשבים לפחות איכותיים והרבה יותר קשים להרכבה, ובעיקרון אי אפשר להחזיר את האוטו למצב המקורי.. הסוג השני הם הקיטים המוברגים שמתברגים במקום הציר המקורי, נפתחים כ-70 מעלות (כמו בתמונה שלי) הם נחשבים לאיכותיים יותר (LSD ו-Vertical Doors Inc מתעסקים רק עם הסוג הזה) ואפשר להחזיר למצב המקורי. כשאין הרבה מקום להכניס את הקיט המוברג אז צריך לעשות קצת שינויים ולחתוך קצת מהפח של הרכב (החלק הפנימי של הכנפיים), אבל עדיין אפשרי לחזור למצב המקורי למרות החיתוך.

• תוכן חדש...