Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה לאנטיס עם נעילה מרכזית.

ניסיתי לעשות מצב שבו המערכת תידלק רק עם סוויץ והצלחתי אבל אז כל פעם שהייתי מכניס סוויץ חדש כל ההגדרות היו מתאפסות למרות שהחוט הצהוב והאדום היו מחוברים טוב.

אחרי זה חיפשתי עוד פלוס, מצאתי והפעם המערכת נדלקה קבוע בלי קשר לסוויטץ. לא טוב.

ניסיתי עוד ניסיון ואיכשהו המערכת עכשיו עובדת גם בלי סוויטץ אך ברגע שאני נועל את האוטו עם השלט המערכת נכבית לבד, וההגדרות שלה נשמרות.

לא יכול לקרות שום נזק נכון?

פורסם

מה שעשית בעצם זה לחבר את החשמל העיקרי של הHU לחיווט דרך האזעקה, אם אני לא טועה, על החוט הזה יש פיוז בעל אמפר נמוך ולכן אתה מסתכן בכך שהוא ישרף ואז לא תהיה לא אזעקה ולא מערכת.

כמו שאמר גורל, תפנה למתקין מקצועי, תשלם כמה שקלים ותהיה שקט..

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

כמו שאמרו לך ,תלך למתקין ותפתור את הבעיה.

אם אתה עושה את זה לבד בלי לדעת מה אתה עושה ,אפילו

אם תעשה את זה כמו שצריך כל הזמן אתה תהיה בפחד שאולי זה לא טוב.

האימרה (או פיתגם ?) "הפחד יותר מהמכה " ,מתאים פה.

אצל מתקין מנוסה ,זאת עבודה של רבע שעה אם לא פחות.

בהצלחה

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

אני יודע מה אני עושה, כבר חיברתי כמה וכמה מערכות בחיים.

פשוט במאזדה החוטים מוזרים אין לי מושג כנראה שההורים שלי קנו את האוטו אחי הלך למישהו שהתעסק לו בחיווט במערכת שהוא התקין לו.

כי אין לי דרך אחרת להסביר למה מהפלוס המקורי יוצא עוד כבל פלוס מאריך.

פורסם
מאזדה לאנטיס עם נעילה מרכזית.

ניסיתי לעשות מצב שבו המערכת תידלק רק עם סוויץ והצלחתי אבל אז כל פעם שהייתי מכניס סוויץ חדש כל ההגדרות היו מתאפסות למרות שהחוט הצהוב והאדום היו מחוברים טוב.

אחרי זה חיפשתי עוד פלוס, מצאתי והפעם המערכת נדלקה קבוע בלי קשר לסוויטץ. לא טוב.

ניסיתי עוד ניסיון ואיכשהו המערכת עכשיו עובדת גם בלי סוויטץ אך ברגע שאני נועל את האוטו עם השלט המערכת נכבית לבד, וההגדרות שלה נשמרות.

לא יכול לקרות שום נזק נכון?

ללא ספק - הת'רד הנ"ל זוכה בפרס ובתואר - הת'רד ההזוי ביותר לעשור 2000-2010 :shock:

:?:-):-D:lol::shock2::hihi::ok::screwy::mrgreen::roflmao::loco::wave2:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...