Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רגע, אולי כדאי שאתה תשקול בשנית את תגובתך....בין 911 המונית ...

1. רק הראיתי לך שעם המיגון הנכון (והגבהה) היא חולפת על פני הסלע, כל הדרך עד לקו הסיום של הדקאר!

2. 911 מונית? איפה שמים את המזוודות? :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא שמים יש נגרר ושם אתה שם את המזוודות.

לגבי הבחור שלא הבין את הציניות - שמע זה הצחיק אותי לכמה דקות:lol: המכונית הזו זה הדבר הכי מוחצן וולגארי שאי פעם יצא לי לראות (חוץ מטוארג עם חצאיות וג'נטים מוגזמים באזור צפון ת"א אולי).

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

2. 911 מונית? איפה שמים את המזוודות? :wink:

:-P

5 תווים.

תשמעו חברה זה כבר לא צחוק, אני חושב שיש צורך להפגין כנגד מערכת 5 התווים. מי בעד ? כבר הכנתי תוכנית. בתחילה נפנה בצעקת כלפי 012 שמרשים לאחסן על שרתיהם את המערכת הזו. לאחר מכן נחסום את כבישי איילון, ולבסוף נשתק את המדינה. מה דעתכם ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
תראה כמה אסקלייד\נוויגיטור\האמר עם ג'אנטים ניקל 29" יש באמריקה ותבין עד כמה זה חמור.

אף בנאדם שפוי לא יקנה כזה רכב מגעיל למטרה אחרת מפוזה נטו.

בעצם גם בארץ לא חסרה התופעה, כל כביש-שטח הם כאילו סמל סטטוס, כאילו מישהו עם קאיין S או טוארג יודע איפה יש שטח.

עכשיו עשית לי הרגשה מחורבנת על הרכישות האחרונות שלי....

IMGA0723.JPG

IMGA0725.JPG

IMGA0726.JPG

IMGA0728.JPG

IMGA0729.JPG

IMGA0730.JPG

IMGA0735.JPG

IMGA0739.JPG

פורסם

הקורבט הזאת נראה כמו בימבה שהסניפה קוק דרך מסננת.

פשוט עושה כאב ראש להסתכל על האוטו.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
עכשיו עשית לי הרגשה מחורבנת על הרכישות האחרונות שלי....

אם אלו הרכישות האחרונות שלך, אני כולי קנאה!

פשוט חלום!

פורסם
רגע, אולי כדאי שאתה תשקול בשנית את תגובתך ?

ציינתי בפירוש

אולי תגיד לי עוד מעט שבפורשה שהבאת יש רק מיגון צד-שלישי, וה911 נמכרת במציאות בגובה הזה ועם צמיגי השטח האלו ?

מפתיע שאתה מביא תמונה של השוואת הגובה בין 911 המונית ל911 של דקאר, ואתה לא שם לב בכלל איפה הטעות שלך בעצמך.

האמ...... האמ..... זאת 959.

והיא להבדיל מ911, עולה באמת הרבה.

פורסם

ציטוט מפורום בעלי סאלינים למיניהם בארה"ב:

The Red Flag model was introduced in the 2008 model year as an entry-level Supercharged Saleen, with an advertised MSRP of $49,995.00 US. When compared to the standard factory S281 S/C, the Red Flag omitted the brake upgrade, vented hood, rear wing and quarter window trim. Interior wise, the model featured its own red stitched seat covers in solid charcoal leather without the Saleen design open headrests. I believe this model also deleted the factory S/C center mount dash gauge pod.

The Red Flag was available in two exterior hues, black or Alloy and came standard with chrome base wheels. The red exterior graphics are unique to this model.

Saleen planned to build 100 RFs, with the model falling within the regular S281 S/C production run. Meaning the RFs are not sequentially numbered from 0001-0101.

פורסם

יש לי שאלה לגבי הלוחיות, לכל המכוניות בתמונות יש לוחיות כל קליפורניה אז מה זה הלוחיות שתליתם על האוטו ויש על חלק מהמכוניות האחרות שנראות בכלל בפורמט אירופאי?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

יש דימיון כי dmc מבוסס על לוטוס.

וזה שקנה את כל הרכבים תשמע אני מקנא, אבל אין לך טעם בשיט.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
יש לי שאלה לגבי הלוחיות, לכל המכוניות בתמונות יש לוחיות כל קליפורניה אז מה זה הלוחיות שתליתם על האוטו ויש על חלק מהמכוניות האחרות שנראות בכלל בפורמט אירופאי?

אין ספק שיש לך אבחנה חדה ומדויקת !

ההסבר פשוט.

אחי ואני במיזם עסקי בו אחי קנה/קונה מכוניות מיוחדות בארה"ב , בעיקר מקליפורניה, בנצלו את המשבר הכלכלי והפיננסי באמריקה.

מחירי מכוניות מיוחדות (ומיותרות...) צנחו פלאים בשוק האמריקאי.

פתחנו סוכנות שיווק מכוניות מיוחדות בצפון אירופה. אנו מייבאים את המכוניות לצפון אירופה ושם מציעים אותם

למכירה ברווח נאה. כל עוד המכונית לא נמכרה לצרכן היא עדיין בלוחיות מקוריות אמריקאיות. כדי לנהוג בהן באופן חוקי בכביש

יש לתלות עליהן לוחיות זיהוי מקומיות זמניות בסטטוס דומה ללוחיות "במבחן" לבנות שיש בארץ. (יש להיות דילר רשמי כדי להשיג

ולהשתמש בלוחיות אלו .)

הקונים מקבלים לוחיות מקומיות קבועות לאחר כל הרישומים וההליכים הנדרשים.

מסתבר שיש ביקוש למכוניות וולגריות גם בשוק הצפון אירופאי ! (לגרמני מסוג מסויים BMW לא מספקת את האפקט המבוקש...)

IMGA0785.JPG

IMGA0821.JPG

פורסם
יש דימיון כי dmc מבוסס על לוטוס.

וזה שקנה את כל הרכבים תשמע אני מקנא, אבל אין לך טעם בשיט.

טעם הוא עניין אישי....פה מדובר על יותר ביזנס.

ולצורך העניין אצרף מספר תמונות של רכב שלטעמי מראה דווקא על טעם משובח. (והוא לא רק נראה טוב!)

מי שחושב שהוא מזהה מוזמן להתייחס.

דרך אגב גם קציני המשטרה מגלים עניין רב בכלים הללו....

IMGA0786.JPG

IMGA0788.JPG

IMGA0789.JPG

IMGA0791.JPG

IMGA0794.JPG

IMGA0847.JPG

IMGA0848.JPG

IMGA0835.JPG

• תוכן חדש...