Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפנות דירה בת כ-50 מ"ר, ואני אחראי על צבע חדש ופשוט. אין הרבה שפכטל, ואין צורך לגעת בתקרות, אבל עד עכשיו קיבלתי הצעת מחיר אסטרונומית (יותר מ-5,000 ש"ח). יש למישהו מכם מושג של טווח מחירים שפוי לעבודה מסוג זו?

פורסם

5,000 שקל

:shock:

אני לאחרונה פיניתי דירה בגודל דומה וסגרתי את העסק בעצמי ביום (שתי שכבות ללא תקרות) - העלות הייתה של הצבע והשפכטל בלבד (כ- 300 שקל). במקרה שלי הצבע עוד היה שונה בגוון, מה שלא השאיר מקום לחפף (וגם דרש שתי שכבות). כמובן שזה תלוי במצב הדירה אבל אפשר בהחלט להסתפק בשכבה אחת ורק בתיקונים נקודתיים איפה שצריך במקרה ועדיין מוכרים את אותו קוד צבע.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

שאלתי עכשיו את אבא שלי, איש מקצוע בתחום, והמחיר שהוא נתן, כולל חומרים של טמבור(!) - 2000 ש"ח.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם
אני עומד לפנות דירה בת כ-50 מ"ר, ואני אחראי על צבע חדש ופשוט. אין הרבה שפכטל, ואין צורך לגעת בתקרות, אבל עד עכשיו קיבלתי הצעת מחיר אסטרונומית (יותר מ-5,000 ש"ח). יש למישהו מכם מושג של טווח מחירים שפוי לעבודה מסוג זו?

איך היה בעל הבית אליך? נחמד , צבע בשכבה אחת, בסדר גמור צבע בשתי שכבות

גייס חבר ובשבת אחת הכל אחריכם. והנה חסכת 2000 ש"ח לפחות.

היה ובעל הבית היה גועלי במיוחד במהלך השכירות. ועומד על כך שהבית יהיה צבוע פיקס.

שתי שכבות של צבע שמן שחור, יעשו את העבודה.:shock: בדוק שלא מופיע בהסכם תנאי באיזה גוון צריך להיות התיקון.

נעשה על ידי חבר שלי לפני שנים ,ועבר אפילו את השופט אליו הוגשה התביעה. גם השופט הבין תוך דקה , מה טיבו וטבעו של בעל הבית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה לכול העוזרים!

בנסיבות אחרות הייתי קונה את החומרים ועושה את העבודה בעצמי, אבל במקרה הספציפי הזה זה לא בא בחשבון. תודה שנתתם מה שנראה טווח מחירים שפוי והוגן למלאכה.

פורסם

לאחרונה כשנכנסתי לדירה שלי, צבעתי אותה במשך שבוע, כל יום עשיתי קטע אחר ולאחר מכן שכבה נוספת. (לפני הכל יומיים של סתימת חורים וליטוש הקיר לאחר ייבוש החומר).

העלויות : 3 אריזות גדולות של צבע אקרילי בגימור "מהודר" טמבור , גלגלת + מאריך , מברשות, גלגלת לפינות, מסקינגטייפ לפאנלים כדי לא לקרוע את הידיים בניקיונות ועשרות ארגזים קרטון שהבאתי מהסופר ובהם כיסיתי את כל שטח הדירה כדי לא ללכך את הרצפות (היו בחינם).

יצאה (להפתעתי הרבה) עבודה סופר מקצועית, הרבה יותר טובה מאשר אצל חבר ששילם 5K לצבעי מקצועי וקיבל עבודה כמו הפרצוף של הצבעי.

עלויות - סדר גודל של כמה מאות שקלים. אני חושב שעל הצבעים היה מבצע 2 במחיר 1 ב ACE וגם כל העסק של המברשות והגלגלות לא חרג מ100-150 שקל. עלויות נוספות עקיפות: שבוע חופש מהעבודה שגם ככה אילצו אותי לקחת בשל קיצוצים והרצון לנקות ימי חופש מהצבירה של העובדים.

כשעזבתי דירות שכורות, הייתי גם צובע לבד בצורה חפיפית, העיקר שלא יהיה מלוכלך. (שכבה אחת של צבע וסתימת חורים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...