Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש ודי לא מבין

יש לי סנדאון חדש 4 ערוצים ואקליפס 7200 ואני לפני קניית קומפוננט.

שאני מגביר אקטיבית אני בעצם לא משתמש בקרוסים?

תסבירו את הרעיון שעומד מאחורי זה בבקשה

וגם חשוב לי לדעת כמה זה בעצם חוסך? נגיד על סט של קלארוס שעולה 2100 כמה יעלה בלי הקרוס?

תודה לעוזרים.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

אני לא חושב שניתן לקנות קלארוס בלי קרוס, אבל בכל מקרה, העניין הוא לא חסכון כספי אלא שיפור בגמישות ובצליל. תחפש מאמר שתרגם איתמר לגבי התנהגות תדרים בהגברה אקטיבית ופאסיבית. בנוסף יש עוד מידע רב על העניין בפורום.

בשיפוצים

פורסם

אני כבר רואה לאן אתה חותר :-)

את הקלארוס אי אפשר לרכוש בלי קרוס אבל גם אם כן ,לדעתי השדרוג יהיה דיי מהיר

אז אם כבר אקטיבי אולי כדאי שתחשוב על HAT L61PRO

קצת יותר יקר נכון ,אבל שווה ביותר ,וגם אם בבוא הזמן תרצה לעלות עוד ברמה תוכל לרכוש L4 כהשלמה לסט

ולעבוד אקטיבי 4WAY

פורסם

אופי הוופרים של קלארוס מעט שונים L6, מאוד דומה ואת שניהם אני אוהב.

אבל יש מעט שוני והוא לא בהכרח לטובת הL6, תלוי במה

פורסם

גמישות בחיתוכים, שליטה נפרדת על גיינים של טויטרים ושל המידבאסים, עלייה בעוצמה (בלי קרוסים פסיביים),

אך ביחד עם כל היתרונות יש כמה כמה חסרונות בעיקר לחסרי ניסיון - אפשר לשרוף את האלמנטים בצ'יק :lol:.

תזהר עם הגיינים :idea:.

פורסם

וזה בדיוק מה שאני

חסר ניסיון בתחום

לכן נראה לי שאתחיל להגביר פאסיבית

כהתחלה זה נראה לי טוב

ורוב הסיכוים שאתחיל עם קלארוס ולא לגאטיה כי זה באמת יקר

כשלב הבא, האם הקלארוס ישמעו יותר טוב אם אוציא את הקרוס ואעבור לאקטיבי? או שסט זה לא מיועד להגברה אקטיבית?

סליחה על הבורות.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

האם ישמע יותר טוב? אתה פותח פה תיבת פנדורה די מסוכנת...

בגדול בהגברה אקטיבית יש לך שליטה מלאה על האלמנטים, על כל המשתמע מכך. (נק' חיתוך, תיקון זמנים, עוצמה, פאזות וכו')

אבל יש כאלו שטוענים שקרוס דיגיטלי (כזה שיש ברדיודיסקים ומגברים) גורם לשינוי באופי הצליל לעומת קרוסים אנלוגיים (כאלו שמגיעים/ נבנים עבור הסט המסוים) ולכן האנלוגי עדיף.

בכל מקרה, זה עיניין אישי, המון ניסוי וטעייה, ועוד יותר המון כיוונים עד שישמע לך טוב.

אגב, את הכיווים יותל לבצע עבורך מתקין מקצועי, כך שיחסך ממך הסיכון שבגרימת נזק.

מתחדשת*

פורסם

אני בדיוק אתמול החלטתי לשחק קצת עם הסט שלי.חיברתי רק מיד אחד ללא קרוס,אלא אקטיבי.כך היתה לי אפשרות להשוות על חי את ההבדלים של צד ימיןׁ(אקטיבי)לצד שמאל(פאסיבי).הבדלים של שמיים וארץ לטובת האקטיבי.זה משול להוצאת צמר גפן מהאוזן...:wink:שוב,היתה זאת רק בדיקה ללא שום כיוונים אבל השיפור הוא חד וחלק.

כפי שציינו החברים,יש להזהר מאד בכיוון הגיינים על מנת לא לשרוף את האלמנטים אבל הרבה זמן וסבלנות לנושא-מצדיק את ההשקעה.

בהצלחה

• תוכן חדש...