Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לעובדה שהשירוקו יקרה יותר, היא גם לא נוחה והחלון האחורי שלה כמעט ולא קיים. זה מקשה על חיי היום יום של ההורים שלך.

גולף 160 3ד', לבנה, מאוד מתקרבת לתקציב שלך ועונה לכל הדרישות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקטביה 1.8 TSI עם גיר DSG. בלי יותר מדי, הרכב עכשיו לא נראה ספורטיבי מה, אבל המראה החדש באמת ריענן אותו הוא נראה הרבה יותר טוב. ממליץ בחום.

פורסם

תחשוב על בי 4 (סובארו) חדשה תעלה לך קצת פחות מהסכום שנקבת,מגיעה ברמה דיי גבוהה ביחס למתחרות,מנוע שאוהב להשאר בסל"ד גבוהה,אמינות יפנית (מנסיון) אחיזה שלא נראיתה כמותה במחוזות קבוצת הרישוי הזאת ולהורים היא תהיה נוחה בהחלט. שווה לבדוק את האופציה הזאת,בנוגע למונדיאו,אוטו מדהים,סלון אמיתצי מפנק ומרווח,מנוע שלא מבייש ותיבה חדשה יחסית עם עוד הילוך (5 סך הכל) בנוגע לאחיזה וספורטיביות,לא מדובר בעגלה אבל זה לא רכב לחתוך פניות בטירוף.

פורסם
תחשוב על בי 4 (סובארו) חדשה תעלה לך קצת פחות מהסכום שנקבת,מגיעה ברמה דיי גבוהה ביחס למתחרות,מנוע שאוהב להשאר בסל"ד גבוהה,אמינות יפנית (מנסיון) אחיזה שלא נראיתה כמותה במחוזות קבוצת הרישוי הזאת ולהורים היא תהיה נוחה בהחלט. שווה לבדוק את האופציה הזאת,בנוגע למונדיאו,אוטו מדהים,סלון אמיתצי מפנק ומרווח,מנוע שלא מבייש ותיבה חדשה יחסית עם עוד הילוך (5 סך הכל) בנוגע לאחיזה וספורטיביות,לא מדובר בעגלה אבל זה לא רכב לחתוך פניות בטירוף.

b4 רכב מיושן שיוצא עכשיו מייצור ומוחלף בדגם חדש,למונדאו יש 6 הילוכים ככה שיש לה 2 הילוכים יותר מאשר לסובארו.

פורסם

אפשר לחשוב הילוכים קובעים הכל .

ואני הייתי הולך על השירוקו , מותח טיפה את התקציב וזהו.

גולף בטוח לא.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

לא יודע ממה שאני יודע אנשים שיש להם 160K יכולים למתוח גם ל200K.

אבל יכול להיות שלא כולם כאלה.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

הם אולי כבר עשו את זה מ 120K ל 160K

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה עם מאזדה 6 ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

כמו שאמרו קודמי, B4. אוטו עם מראה ספורטיבי, התנהגות טובה ומנוע חזק. אם אתם 3 נפשות אז בכלל, האוטו ישרת אתכם נאמנה.

מעדיף אותו על אוקטביה, על ג'טה, או על כל רכב דומה אחר.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם
לא יודע ממה שאני יודע אנשים שיש להם 160K יכולים למתוח גם ל200K.

אבל יכול להיות שלא כולם כאלה.

אז אתה לא יודע. כי למתוח רבע מהתקציב(40 אלף שקל) זה ממש לא בהישג יד של רוב האנשים. ואם אנשים מבקשים לרכוש רכב בתקציב של עד 160K אני מאמין שהם מתכוונים שהתקציב שלהם הוא עד 160K. אם היה להם תקציב של 200K אז אני מאמין שהם היו הולכים על השירוקו כמו שפותח השרשור רצה או שכותרת השרשור הייתה "ייעוץ בקניית רכב חדש 200K".

כמו שאמרו קודמי, B4. אוטו עם מראה ספורטיבי, התנהגות טובה ומנוע חזק. אם אתם 3 נפשות אז בכלל, האוטו ישרת אתכם נאמנה.

מעדיף אותו על אוקטביה, על ג'טה, או על כל רכב דומה אחר.

במה בדיוק הB4 עדיפה על הג'טה?(חוץ אולי מהמראה החיצוני) הג'טה תבייש את הB4 על הכביש. המנוע של הג'טה מתקדם וחזק יותר. בנוסף, הגיר עדיף פי אלף על הגיר של הB4.

ככה שכל ה'פוזה' של הג'אנטים המוגדלים, שני המפלטים מאחורה והמראה האגרסיבי שלה יישאר רחוק מאחורה ברמזור.

• תוכן חדש...