Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מהC6 (שמוכרת במספרים אפסיים) סיטרואן איבדו את זה בדגמים האחרונים.

אולי בC5 החדשה יש עוד משהו... זאת לא CX או הXM או SM של פעם.

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי סיטרואן משחקת אותה בזמן האחרון עם העיצובים.

עד היום, המכוניות שלהם היו מוזרות בעיצובן ולכן אוהבי הסיטרואן הם בד"כ מושבעי המותג/מחפשים להתבלט/אוהבי עיצוב אחר. כל השאר שונאים סיטרואן ודווקא אומרים שהמכוניות שלהם מכוערות (כי לא אהבו את העיצוב השונה) או בעיות אמינות.

בליין החדש, שצפיתי בו בעיתון של סופ"ש, התוודעתי לרכבים מדהימים החל מ-C3, C3Picaso וכן ה-C5 החדשה שהיא מדהימה ביותר לדעתי וה-C6 שרק עושה חשק להביט בה שוב ושוב).

בהחלט אהבתי את ה-DS3, עיצוב שובה לב.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
אני חושב שיש לה אותו פטנט נחמד, כמו שיש ב-C4 פיקאסו, שמאפשר הזזת סוככי השמש לפנים..

בדיוק כמו שיש C4 פיקאסו, יש גם C3 פיקאסו. חמודה מאוד.

Citroen_C3_Picasso_4151_5.jpg

pizo,

לקחת משהו? כדורים אולי?

זכוכית משורינת שעמידה כמו פלדה, רוצה להסביר?

זאת זכוכית מיוחדת...משודיה... מנירוסטה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עד היום, המכוניות שלהם היו מוזרות בעיצובן... כל השאר שונאים סיטרואן ודווקא אומרים שהמכוניות שלהם מכוערות (כי לא אהבו את העיצוב השונה)

בליין החדש, שצפיתי בו בעיתון של סופ"ש, התוודעתי לרכבים מדהימים החל מ-C3, C3Picaso וכן ה-C5 החדשה שהיא מדהימה ביותר לדעתי וה-C6 שרק עושה חשק להביט בה שוב ושוב).

בהחלט אהבתי את ה-DS3, עיצוב שובה לב.

הC6 היא לא ממש "ליין חדש" והיא הרבה יותר מעוצבת בסגנון המופרע של סיטרואן של פעם (מכסה מנוע ארוך וזנב קצר, דלתות בלי קו חלונות, בצד היא מזכירה את הCX) מאשר השיעמום הנוכחי כמו הC4/C3.

פורסם
pizo,

לקחת משהו? כדורים אולי?

זכוכית משורינת שעמידה כמו פלדה, רוצה להסביר?

תגיד לי אתה חושב שכולם טיפשים חוץ ממך..

אתה באמת חושב שגג זכוכית במקרה של מכה בגג או התהפכות יתנפץ?אתה באמת בסרט..

אם זה היה כמו שאתה חושב אז לpsa היו כבר 5000 תביעות על עמידות הגג פנורמי ב307sw{כבר 7 שנים על הכביש}.

מכיוון שאני עברתי הדרכה טכנית בלובינסקי{גם לגבי הגג הפנורמי} שה307sw{בדיוק אותו הגג פנורמי כמו ברכבי psa החדישים} הגיעה לארץ אז לא חכם לזלזל כל כך מהר בידע של מישהו אחר.

כי כאן דווקא אתה ןמר sm יצאתם לא ממש חכמים.

פורסם

אפילו אם הזכוכית לא תתנפץ (ואת הידע שלך היית יכול לפרט במקום לכתוב שאמרתי שטויות), לגג שרובו זכוכית אין אזורי קריסה כמו גג פלדה.

במקרים כמו:

-בתנגשות צד (במיוחד ע"י טנדר או רכב שטח).

-התהפכות.

-התנגשות חזיתית במשאית או כל כלי רכב גבוה מאוד אחר.

קשה לי לראות אם גג הזכוכית יתפקד כמו גג פלדה, אותם דברים נכונים גם לגבי הגג הפנורמי ברכבים מסויימים.

דע לך שמה שנכתב הוא דעתי בלבד.

פורסם
אפילו אם הזכוכית לא תתנפץ (ואת הידע שלך היית יכול לפרט במקום לכתוב שאמרתי שטויות), לגג שרובו זכוכית אין אזורי קריסה כמו גג פלדה.

במקרים כמו:

-בתנגשות צד (במיוחד ע"י טנדר או רכב שטח).

-התהפכות.

-התנגשות חזיתית במשאית או כל כלי רכב גבוה מאוד אחר.

קשה לי לראות אם גג הזכוכית יתפקד כמו גג פלדה, אותם דברים נכונים גם לגבי הגג הפנורמי ברכבים מסויימים.

דע לך שמה שנכתב הוא דעתי בלבד.

בשביל זה יש את הפורום,אבל מה שרושמים צריך צריך לביות מבוסס על איזשהו ידע אמיתי ולא להצהיר "הצהרות" על סמך אויר.

לגבי גג הזכוכית למה החלטת שהוא צריך איזורי קריסה?!

החומר עצמו מכיוון שהוא "גמיש" יותר הוא לא מתעוות כמו פלדה,ועדיין בגלל עמידותו הוא שומר על המבנה שלו וכמובן על הנוסעים ברכב.

פורסם
תגיד לי אתה חושב שכולם טיפשים חוץ ממך..

אתה באמת חושב שגג זכוכית במקרה של מכה בגג או התהפכות יתנפץ?אתה באמת בסרט..

אם זה היה כמו שאתה חושב אז לpsa היו כבר 5000 תביעות על עמידות הגג פנורמי ב307sw{כבר 7 שנים על הכביש}.

מכיוון שאני עברתי הדרכה טכנית בלובינסקי{גם לגבי הגג הפנורמי} שה307sw{בדיוק אותו הגג פנורמי כמו ברכבי psa החדישים} הגיעה לארץ אז לא חכם לזלזל כל כך מהר בידע של מישהו אחר.

כי כאן דווקא אתה ןמר sm יצאתם לא ממש חכמים.

פיזו אני מתנצל אם נעלבת אבל זכוכית שעמידה כמו פלדה?

אולי התכוונת לזכוכית מחושלת? כמו החלון הקדמי (שמשה)?

לצערי אני לא מוצא סרטונים של הרכב בזמן ריסוק עם גג כזה. בכל אופן ראיתי בעבר סמארט שעברה מבחן ריסוק חזיתי (ראיתי בסרטון... כן) שהיה לה גג כזה והוא פשוט התנפץ לרסיסים.

פורסם

zx אני מודה שהתרגזתי בגלל סיבה אחת בלבד והיא אנשים רושמים בוודאות דברים ולא על סמך ידיעה אלא סתם על סמך מחשבה או אולי השערה.

הכוונה שלי כמובן הייתה שמבחינה בטחותית הגג הפנורמי יעשה ב-ד-י-ו-ק את אותה העבודה כמו גג פלדה,בוודאות מוחלטת ומלומדת,הגג פנורמי לא יתנפץ,לא יישבר,לא ייתעוות,ולא יפגע בכל צורה שהיא בנוסעי הרכב בדיוק כמו גג פלדה.

אין לי מושג לגבי הגג בסמארט,כל מה שרשמתי רלוונטי אך ורק לרכבי psa.

פורסם

הרכבים הצרפתיים תמיד נראו טוב רק חבל שהם יפים גם שהם על הליפט במוסך וגם שאתה נתקע איתם ביום גשום והם נשארים בחניה ואתה תקוע איתם...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...