Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהיא נראית טוב, אבל לא עושה את אותו האפקט שעשתה המקורית כשהיא יצאה.

הדור הראשון נהנה מעיצוב די חדשני והיה מגניב.

זה לא מגניב אבל גם לא מכוער.

אני באופן אישי הייתי לוקח את השמשה הארוכה הזאת. בדיוק כמו שהאוטו מתחמם בקלות, ככה הוא גם יתקרר בקלות אם מדליקים מזגן ומתחילים בנסיעה.

פורסם
זה מן קטע כזה בזמן האחרון אצל הצרפתים...

בהחלט מכוער!

63126.png

הסתכלי על התמונה ופתאום זה הזכיר לי מים קרים אחרי שתי ששניות הבנתי למה. זה אותו הצבע כמו התמי בר שלי

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם

אהבתי מאוד את הרעיון של השמשה הקידמית, אבל יש כאן של פרקטיות ומחיר במקרה ויקרה משהו.

אם כבר מדברים על מיני, ראיתם מה אסטון עושים עכשיו עם הIQ של טויוטה?

פורסם
אני חושב שיש לה אותו פטנט נחמד, כמו שיש ב-C4 פיקאסו, שמאפשר הזזת סוככי השמש לפנים.

בכל אופן לדעתי נראת מצוין אבל רק בצבע הנכון.

הסוככי שמש יכולים גם לרדת עד הסוף בזמן חניה? אם כן,גאוני!

פורסם
אהבתי מאוד את הרעיון של השמשה הקידמית, אבל יש כאן של פרקטיות ומחיר במקרה ויקרה משהו.

אם כבר מדברים על מיני, ראיתם מה אסטון עושים עכשיו עם הIQ של טויוטה?

ראיתי, השאלה מה יהיה המחיר לעומת טויוטה IQ

564083-5.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הסוככי שמש יכולים גם לרדת עד הסוף בזמן חניה? אם כן,גאוני!

סוככי השמש לא יורדים עד הסוף. הם יורדים למטה בערך לגובה הרגיל שבו הם אמורים להיות על רכב רגיל (כזה שיש לו תקרה ממתכת) ואז פותחים אותם.

פורסם

לא יודע אם אני אוהב את העיצוב, אבל הקו החדש של סיטרואן (חומרים חדשים, רעיונות חדשים) נחמד ביותר.

נקווה שימשיכו כך.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

גם אני אוהב את העיצוב של ה-C3 החדשה. היא מזכירה את מכוניות הקונספט האחרונות של היצרן והולכת אחר הקו העיצובי החדש שהן התוו.

משהו בצללית שלה מזכיר לי את הפיאסטה החדשה.

מספיק לקרוא את השרשור הטרי של איתמר בנושא ה-SX4, כדי לראות כמה תשומת לב מקדישים היצרנים לנושא הקריטי של שדה הראייה (והרי בטיחות זה ה-HOLY GRAIL של כולם כיום). לאחרונה לא רואים לכך התייחסות גם במבחני הרכב השונים. מצד שני, כל עוד אף אחד לא נהג באוטו ולא בחן אותו כראוי, אולי מדובר בממבו-ג'מבו שיווקי.

לטעמי, ה-C3 הנוכחית נראתה זוועה (סליחה, חברה של סקרוניס), במיוחד בצבע הכחול הנפוץ בארץ. כמו טנק עם גיבנת. אחרי מתיחונת הפנים שלה הדברים השתפרו במקצת, ביחוד בגלל כיסויי גלגלים נעים יותר לעין, מבחר צבעים מגוון ופנסים שקופים. הפלוריאל, לעומת זאת, נראית מעולה.

בכלל, למיטב ידיעתי, ה-C3 הייתה אמורה להיות היורשת של הדה-שבו המקורית. אפילו זכור לי גליון אוטו ישן (משנת 96-97) ובו פורסם איור אילוסטרציה יפה במיוחד של הדגם העתידי, ששילב מראה מודרני ואוורירי גם יחד. אני מקווה שסיטרואן לא זנחו לגמריי להציג יורשת מודרנית לדה שבו ודגם כזה יוצג בשנים הקרובות. אילו הייתי מעצב\ מתכנן רכב כיום זהו ללא ספק פרויקט שהייתי מאוד רוצה להיות שותף לו.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...