Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

הבאתי היום פלאגים עם ראש כפול, כלומר איפה שמתרחש הניצוץ יש את ה- וה + מבפנים, יש עוד שן ממול.

מחר אני יצלם ויעלה תמונה שלהם, האם כדי להתקין אותם ברכב במקום הרגילים? מה ההבדלים?

תודה.

פורסם

מיותר יקר, וחבל על הכסף, מיועד למנועים חזקים מ1600 ומעלה, לא יעלה לך את ביצועי הרכב, ולא ימנע ממך להחליף את המנוע הגמור שלך הנוכחי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מיותר יקר, וחבל על הכסף, מיועד למנועים חזקים מ1600 ומעלה, לא יעלה לך את ביצועי הרכב, ולא ימנע ממך להחליף את המנוע הגמור שלך הנוכחי.

בברכה

צביקה

ברור שלא ימנע ממני להחליף את המנוע הגמור, ד"א המנוע מחר יוחלף, הפלאגים כבר אצלי ואם כבר אז רציתי לדעת שאם להתקין אותם או להתקין רגילים, הרי הם כבר קיימים וגם רגילים קיימים ושניהים חדשים, איזה פלאגים להתקין?

פורסם

צביקה שאתה אומר מתאים למנועים מעל 1600 זה כללי או רק לפיאט?

כי אצלי יש אלקטרודה אחת במנוע 4100 ו2300.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לפי מה שאני יודע ,זה נועד להארכת זמן השימוש במצתים.

כאשר אלקטרודה אחת נשרפת או כבר לא מעבירה ניצוץ אז השנייה נותנת את הניצוץ וככה אתה בעצם יכול להחליף כל 40.000 ולא כל 10.000 .

אבל אני עדיין לא הבנתי מנה הכוונה של צביקה כשהוא אומר מתאים למנועים מעל 1600..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא בטוח שהם יאריך את הזמן השימוש בהם, כי הניצוץ נוצר בשתי האלקטרודות באותו זמן.

אני הנבתי אבל לא בטוח, פלאג כזה יגרוע מביצועי המנוע שלי?!

פורסם

גם אני משתמש בפלגים עם ראש כפול. (מנוע 1600) ולא ממש הבחנתי בשיפור בביצועים.

אני קונה אותם מאחר שהספק שלי באנגלייה שלח לי אותם באותו המחיר של פלגים רגילים מעודפי מלאי.

פורסם

ביצועי המנוע לא ישתפרו, עוצמת הניצוץ מבחינת פיסיקלית היא אותה עוצמה, רק שהיא מתחלקת /2.

אם מתקינים פלאגים כאלה ובאותו זמן הכויל ייתן יותר כוח ויעבוד בתדר גבוה, הביוצעים יעלו, ללא נזק לפלאגים.

פורסם

אונו - אתה טועה, לא יהיו שני ניצוצות, יהיה רק ניצוץ אחד שיעבור בדרך עם ההתנגדות הנמוכה ביותר. רוצה שני ניצוצות? חפש אלפא עם מנוע Twin Spark.

כדאי גם שתסביר מה פרוש "הכוייל יעבוד בתדר גבוה יותר". הקוייל צריך לתת פולסים של מתח שמתאימים לסל"ד המנוע. אי אפשר להעלות את התדר של הקוייל כי אז תקבל ניצוץ שאינו מתוזמן עם עבודת המנוע.

אתם מוזמנים להעיף מבט בשרשור הישן הזה שמסביר בצורה טובה למדי את ההבדלים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פלג ראש כפול לבד לא יתן הרבה , מקסימום הנעה קלה בבוקר . אבל פלג ראש כפול יחד עם כויילים מחוזקים וכבלי הצתה משופרים יוסיף עוד כמה כ"ס בודדים.

אפרופו באופנוע שמכרתי לאחרונה , סוזוקי מנועה 1000 ויסטרום היה פלגים עם ראש כפול , כך הגיע במקור.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

זה מוזר שאתם מקשרים את זה לנפח מנוע, בA6 הקודמת שלי 95 עם מנוע 2600 היו פלגים 3 אלקטרודות (מקורי) ובחדשה שהיא 2002 עם מנוע 2800 חדיש יותר (המנוע עם ה30 שסתומים או משהו כזה לעומת 12 בישן)

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תוכן חדש...