Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב 100K, משפחתית, חסכונית, 2009 מהחברה קיים?

extand
שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

התקציב כאמור 100K עם חריגה מקסימלית 125K,

נוחות - המכונית צריכה להיות נוחה ומרווחת שיהיה נוח ל5 אנשים.

חסכונית - שתיהיה כמה שיותר חסכונית מבחינת צריכת דלק וטיפולים שותפים, כמה שפחות במוסך.

חדשה מהחברה - שנת 2009 חדשה!

נ.ב

כמה שווה היום מזדה לאנטיס 323 שנת 2003?..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין חיה כזאת ב100K

איך הטויטה קרולה 2009??... שמעתי עליה שבחים! החלפת הגיר הרובוטי בגיר אוטומטי, הוספת בקרת יציבות.. היא בטווח המחירים היא עולה 107K לדגם הבסיסי ביותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי חודש על המאזדה 3 החדשה שתבוא לארץ לקראת החודש הקרוב,שווה לבדוק אותה,אמורה להיות רכב פשוט מעולה יש למה לחכות,עם אתה רוצה משהו מיידי אני הייתי חושב על הקורולה אוטמטית אחלה אופציה למשפחה,וגם ניסן טידה רכב מאוד נחמד וגם חסכוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רנו מגאן 1.5dCI:

- 111000 ש"ח (120000 לדגם המאובזר)

- הכי חסכונית בארץ כ 19 קמ/ל' משוקלל.

- המשפחתית הכי מרווחת בסגמנט שלה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Toyota Avensis 2.0 AT | Citroen C4 SX 1.6 AT 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקשר למגאן, שמעתי שהטיפולים שלה יקרים יחסית וחלקים עם משהו מתקלקל זה המון כסף.

בקשר למזדה 3, היא בטווח מחירים הזה? מצד שני בעוד חודש חל כבר החוק החדש "המהפכה הירוקה" שאמור ליקר את הרכבים לא?

נראה לי שהקרולה היא האופציה האולטימטיבית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי חודש על המאזדה 3 החדשה שתבוא לארץ לקראת החודש הקרוב,שווה לבדוק אותה,אמורה להיות רכב פשוט מעולה יש למה לחכות,עם אתה רוצה משהו מיידי אני הייתי חושב על הקורולה אוטמטית אחלה אופציה למשפחה,וגם ניסן טידה רכב מאוד נחמד וגם חסכוני.

ה-3 צפופה למדי ובקושי ניתן להושיב בה 4 אנשים מבוגרים, לא הייתי מדבר על נוחות באוטו כזה קטן.

האופציות הכי טובות שלך מבחינת מרווח פנים הם מגרן ופוקוס מיד אחריו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

107 זה לא 100.

לקורולה איבזור בטיחותי חסר אבל היא אכן מכונית מספקת.

התיבה הרובוטית עדיפה מבחינת תצרוכת הדלק. גם שמעתי שטויוטה הוציאו עידכון תוכנה שמשפר פעולה שלה פלאים.

אצלנו בעבודה העבירו את כל הרובוטיות ויש פידבק די חיובי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל זאת לא נראה לי ששווה לקחת את הצ'אנס.. שמעתי תגובות לא מחמיאות בכלל על התיבה הרובוטית.

עם כבר יש את הדגם SUN האוטומט כנראה שנלך עליו.

זהו נראה לי די ננעלתי על הקורולה, אם למישהו יש משהו להגיד, הערה, הארה, משהו בכל הנוגע לאוטו הוא יותר ממוזמן לומר אותו.

תודה רבה לכל מי שהגיב באשכול והביא התעניינות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקשר למגאן, שמעתי שהטיפולים שלה יקרים יחסית וחלקים עם משהו מתקלקל זה המון כסף.

לא יודע איפה שמעת שהטיפולים יקרים - אפשר לבדוק בקלות במוסכי היבואן (ואז אולי תופתע).

לגבי "עם משהו מתקלקל" - זאת הסיבה הרי שאתה מבקש לרכוש רכב חדש לא? יש אחריות (גם בטויוטה אם למשל מתקלקל המחשב ניהול מנוע, זה מאד יקר...)

חסכון בדלק וגיר אוטומאטי לא הולך ביחד בד"כ (למעט ה-DSG של VAG).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Toyota Avensis 2.0 AT | Citroen C4 SX 1.6 AT 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...