Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי את הפיניקס גולד אוקטן R8 , שעושה לי בעיות (נורית הפורטקשן מוד , כמה הודעות למטה.. )

בנוסף יש לי קומפוננט היי אנרג'י , מגבר של הרץ es250 , ורדיו דיסק של פיוניר 6050 עם ה usb

אני שוקל לשדרג את המגבר , בא נאמר בעוד כ 1000 ש"ח , מה שיביא אותי למגבר בעלות של 2000 ש"ח פלוס מינוס

הייתם ממליצים על הרץ או אודיוסון? או אולי בכלל משהו אחר?

נ.ב

אני מתכוון למגבר העוצמתי יותר של הרץ.. זה שנע סביב ה 2000-2500 ש"ח , ולא הפשוט יותר בטווח של ה 1000-1500

לא יודע פשוט איך נקרא הדגם..

פורסם

אם אתה לוקח את האדיסון אני מתאר לעצמי שזה הSRX והוא יהיה 4 ערוצים כלומר 65 RMS לערוץ.

היי אנרגי הוא דורש 125 לכן אם אתה מגביר אקטיבי ישמעו פצצה! שחבל על הזמן ולכן הייתי לוקח את מגבר זה.

אבל אם יש לך סאב ואין לך עליו מונו בלוק אתה צריך שתי ערוצים מהמגבר הזה לסאב לכן לא הייתי ממליץ כל כך ,

,

על ההרץ אין לי שמץ של מושג איזה דגם אתה מדבר .

פורסם

אני מאמין שהוא מתכוון לEP4X של הרץ

מגבר חזק ואיכותי , בכל אופן נסה לברר על סדרת הVRX של אודיסון זה בכמה רמות מעל . ממש סדרה איכותית

עצה שלי אם אתה נשאר באותה תצורת הגברה כרגע ( פאסיבית ) תקנה את הEP4X ואיזה מונו בלוק לסאב .וכשתרצה לעבוד לאקטיבי יהיה לך מגבר מעולה ! .

פורסם

אוקיי מצאתי את הדגם של המגבר של הרץ

http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/9939.html

הרץ ep4x

מונובלוק.. פאסיבי אקטיבי... זה סינית בשבילי..

מגבר 4 ערוצים לא יכול להגביר גם קומפוננט וגם סאב?!

כלומר אני אצטרך מגבר שלם של 4 ערוצים רק כדי להגביר זוג קומפוננטים?!

אין לי 6*9 או משהו כזה , רק קומפוננט וסאב..

ה vrx של אודיוסון , כמה עולה דבר כזה..?

ובקשר למונו בלוק..למרות שלא הבנתי עדיין למה אני צריך אותו , כמה עולה אחד שיחזיק לי טוב את הסאב..?

*** עריכה - נא לכתוב עם סימני פיסוק ולא עם נמשים ***

פורסם

קראת את מגבלת התקציב של הבחור שאתה ממליץ לו על VRX? :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ההמלצה הייתה לEP4X של הרץ , כשהוא אמר אודיסון ציינתי את הVRX כסדרה איכותית וטובה שלהם .

אתה לא צריך מגבר 4 ערוצים שלם על מנת להגביר סט קומפוננט אתה יכול לנצל שני ערוצים ממנו לסט קומפוננט ו2 ערוצים נוספים לסאב בגישור ( צריך לברר אם הEP4X ניתן לגישור כי אני ממש לא זוכר ) .

מונובלוק לסאב זאת אופציה יותר איכותית להגברת סאב ( לדעתי ) אמנם זה עוד הוצאה של מגבר נוסף אבל התוצר יהיה טוב בהרבה ( שוב , לדעתי ) .

בהקשר לשאלתך , הEP4X יהיה שידרוג מעולה למערכת הקיימת שלך .

פורסם

כו זה בטוח שזאת תהיה תוספת משמעותית , השאלה היא על מה ללכת על ה ep4x או על ה

הSRX של אודיוסון 4 ערוצים 65 RMS

שניהם פלוס מינוס באותו תקציב , אך ההרץ הוא יותר עוצמתי 100 כפול 4

וכמו כן הוא יהווה השלמה יפה לשאר הרכיבים ברכב שגם הם של הרץ

לעומת זאת אודיוסון זה עדיין שם עולמי , ויש להם מגברים מעולים

אז.. מה אתם חושבים ?

פורסם

למגבר בסביבות ה2000 שקל, הסאן דאון 4.100 יתן לך את הפיתרון הכי טוב. עם קרוס מעולה וחיתוכים של 24 DB אפשר לעשות איתו באי אמפ מלא בעתיד, וההספק שלו יותר גבוהה משני האופציות האחרות.

בשיפוצים

פורסם

הבנתי שקניתה את המגבר בתומקאר ואתה רוצה להחליף במסגרת אחריות על ה-R8 פיניקס גולד שיש לך שהתקלקל

ולהוסיף כסף,גם המגבר הרץ וגם האודיסון הם מגברים איכותיים באותה רמה פחות או יותר

אם הם נימכרים בערך באותו מחיר ,לך כבר על ההרץ ep4x הוא איכותי באותה מידה גם חזק וגם

מתאים לרכיבים שיש לך עכשיו.

• תוכן חדש...