Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למנוע סיאט איבזה 2001

THE_ONE
שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם אני צריך המלצה מה לעשות אחרי שהמנוע של המכונית שלי התקלקל ( סוג המנוע הוא AEH של סיאט איביזה 1.6 שנת יצור 2001 אוטומאט ) ..

הציעו לי מנוע משומש ב 6400 ש לא כולל להרכיב אותו שהסכום הסופי שאני צריך לשלם 8400 ש"ח האם זה מחיר סביר או למישהוא יש המלצה אחרת....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדוק האפשרויות, מחירים וכו' ביום א' אצל חבר הפורום, רון, שמתמחה במכוניות פולקסווגן, סיאט ואאודי

ופרטיו כאן www.rongarage.co.il

אולי עד אז הוא עוד יכנס לכאן ויוכל לענות לך.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

בדרך כלל ניתן לתקן את המנועים האלו בהצלחה רבה

ובעלות נמוכה יותר מרכישת מנוע אחר שאתה לא יודע מה מצבו .

מה קרה לרכב שהמנוע הוכרז כמת ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדרך כלל ניתן לתקן את המנועים האלו בהצלחה רבה

ובעלות נמוכה יותר מרכישת מנוע אחר שאתה לא יודע מה מצבו .

מה קרה לרכב שהמנוע הוכרז כמת ?

מה שקרה הוא שאמצע ניסעה התחיל להופיע לי שחסר שמן ...אז אני המשכתי לנוסוע כדי להגיע לתחנה הדלק הקרובה כדי לקנות שמן אבל כמה ק"מ מהתחנה המכונית נכבתה ניסתי להפעיל אותה כמה פעמים ובסוף הצלחתי והמשכתי לנסוע ואז עוד פעם המכונית נכבתה ולא פעלה יותר ...אחר כך כאשר הגעתי למוסך מה שהתברר שהיה שמן במכונית , והבעיה היא אחרת ..הצינור של המים כנראה מהחום נסדק וכל המים זרמו החוצה והמשכתי לנסוע בלי מים ושעון החום לא עבד.....אמרו לי במוסך שמשהוא התקלקל במנוע וצריך להחליף אותו ...לפי דעתך אפשר לתקן את המנוע ..??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

צריך לבצע פרוק של ראש המנוע ולראות אם נגרם

נזק לבוכנות ולגלילים ומשם להמשיך ,בגדול המנועים האלו ברי שיפוץ

כמעט בכל מצב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...